Er vi så krenkbare at vi ikke tåler å se bilder av ulven?

Redd verden litt

Okei, jeg kan ikke noe annet enn å kommentere på dette. Stormberg har sponsede poster på Facebook, som popper opp omtrent hver gang jeg åpner appen. Med dette innlegget følger også kommentarene under med, og disse kommentarene er helt latterlige. Ærlig talt, hvor krenkbare skal vi være?

Stormberg har kommet ut med t-skjorter med motiver av rovdyr på. Hører dere noe galt med dette? For det gjør ikke jeg. Stormberg har fått utrolig mye hets på grunn av dette, fordi det er "hensynsløs oppførsel ovenfor bøndene". Hvem som helst, og jeg mener hvem som helst, har lov å gå med ulve-motiv på klærne, dette er på ingen som helst måte dårlig gjort eller hensynsløst ovenfor bønder. Ulver har minst like mye rett til å være her som for eksempel sauen, så hvorfor er det greit men ikke dette? Ulver trenger vi, ulver har retten til å leve. Dette er ikke dårlig gjort ovenfor bøndene, eller noen andre.

Hvem som helst har lov til å ta stand i saken om ulvene, og det å printe ulve-motiv på klærne er ikke det samme som å ta stand til noe. Ulver er utrolig vakre, og viktige dyr, og hvem som helst kan ha dette på klærne. Beklager å si det, men hvis en enkelt person mener dette er galt, er det de som har problemer. Tror dere disse menneskene hadde blitt mere fornøyd om Stormberg lagde klær med sauer på, eller er dette hensynsløst ovenfor noen også?

Ulvene har like mye rett til å leve som vi har, og ulvene har like mye rett til å leve som sauene.

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Herregud som folk blir krenket da.. Ulv er jo en av de fineste og viktigste dyrene i Norge! ❤ Nå skal jeg ikke rante helt, men jeg blir så provosert av de som sier at bønder er offrene..! Det er jo ikke ulvens feil at det er så mange sauer, at de vandrer inn på territoriet til ulven 😢 Og den er jo ett råvdyr.. Det er flere millioner sauer i Norge, og bare 70 ulver.. Og ulven er ment til å holde økosystemet og bestandene i skogen ved like, så vi trenger den så sårt 💔nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Ja, akkurat det jeg også mener Henriette! 😥🙋‍♀🙋‍♀️nouw.com/arielc
Vestfrøken
Vestfrøken,
Bra innlegg!!:-) <3vestfroken.blogg.no
ArielC
ArielC,
Tusen takk! 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229