Er jeg mitt stjernetegn?

Hverdag

Vanligvis, kunne jeg ikke brydd meg mindre om personligheten min matcher stjernetegnet mitt osv osv, men så tenkte jeg det hadde vært et artig blogginnlegg, å sammenligne meg og stjernetegnet mitt. Jeg er så overasket, kanskje 90% av alle typisk skorpion tingene jeg fant, er meg på en prikk. Det er jo ganske fascinerende, sånn egentlig. Så selvfølgelig skal jeg dele funnene mine med dere! Håper dere liker det, for det er sååååå mye mere der det kom fra! Liksom, det er jo en hel stjernetegn-verden på internett.

SCORPIO: "They start off shy around most people then poof, a whole new person".

MEG: 100%. Jeg er alltid så sjenert når jeg først møter folk, men når jeg virkelig blir kjent med de, er jeg nesten som en ny person.

SCORPIO: "Your emotions are intense, so when someone plays with your emotions, your first instinct is to make them pay for hurting you".

MEG: Igjen, 100%. Jeg føler ting veldig sterkt, både gode og dårlige ting. Så mitt første instinkt er payback, derfor poster jeg aldri innlegg når jeg er sint. Da hadde bloggen vært et helt annet sted!

SCORPIO: "A Scorpio will sit back and analyze the whole room slowly taking mental notes of everything without saying a word".

MEG: Jeg burde virkelig få vennene mine til å svare på dette, fordi ja! Jeg er alltid den personen som er stille til jeg omtrent blir bedt om å snakke. Til mitt forsvar, jeg kan ikke analysere hele rommet og snakket samtidig. Taktikk folkens, taktikk.

SCORPIO: "A Scorpio can handle a lot, but won't tolerate lying. So once you break their trust it's a done deal".

MEG: Kunne ikke vært mere sant. Hvis du bryter tilliten min er det ikke noe jeg glemmer. Jeg har faktisk fått kjeft for dette utallige antall ganger, for at jeg fortsatt er sur på folk som har glemt hva som skjedde for evigheter siden. Også blir de sur på meg i tillegg til at jeg er sur på dem. Ser du, lønner seg ikke å bryte tilliten min!

SCORPIO: "A Scorpio's happiness starts with one word, one joke, one text, one song, one hug, one kiss... and ends with one mistake".

MEG: Ja igjen, jeg er ikke akkurat særlig tilgivende. Kan ikke skylde på meg, ligger tydeligvis i stjernetegnet mitt!

Liker

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh så fin du är, som vanligt! Himla roligt inlägg verkligen, själv är jag vädur 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
Tusen takk Emma 💛💛nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Så himla kul att läsa 😃 Är egenltigen inte heller så brydd när det kommer till stjärntecken, men så sjukt att det passar in haha 😃 ❤️ Kramnouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Ja, er ganske spennende når det gjør det! 😁😁nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229