Enkelt dessert tips | Sjokoladedyppede jordbær

Mat

Noen andre som ble litt sulten akkurat nå? Nei? Bare meg?

Sjokoladedyppede jordbær er så godt! På Søndag var jeg ansvarlig for dessert, og lagde sjokoladedyppede jordbær. Jeg begynte med å vaske jordbærene, og kuttet av toppene. Så smeltet jeg en plate hvit kokesjokolade, og dekket noen av jordbærene. Jeg smeltet så 1 plate mørk kokesjokolade (gjorde det slik sånn at sjokoladen ikke skulle stivne i skålen i mellomtiden), og dekket resten av jordbærene. Jeg lagde disse på formiddagen, så jeg satte de i kjøleskapet til dessert etter middagen. De var såå gode, for når er sjokolade dekkede jordbær ikke godt? Det er også kjempelett å lage, så det er veldig lett og godt å smekke sammen.

Lille Eevee fikk også en jordbær å kose seg med, og jeg må bare dele de bildene, for hun var så søt der hun satte å koste seg!

Liker

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh alltså dom sista bilderna, jag dör vad söt!! <33

nouw.com/hilma
theresebraathen
theresebraathen,

Sjokolade dekte jordbær er himmel på jord! Noe av det beste jeg vet om å kose meg med 😊 Så nydelig hun var, skjønner du måtte ta noen bilder av hun 😃

nouw.com/theresebraathen
carroat
carroat,

Åh vad gott och så gulliga bilder på slutet 💕

nouw.com/carroat
mariasinverden
mariasinverden,

Det hørtes godt ut! Yummy!
Og så nydelige bilder av Eevee!

nouw.com/mariasinverden
? T',

Men åh vad gott! Hade glömt bort hur gott det är! Brukade äta sånt mycket förr, men inte på senare dagar. Måste göra det snart igen! Och så söt lilla Eevee är. Den ser verkligen ut som Eevee också!

devote.se/babustyle