En gang i stykker, ikke alltid i stykker

Kronisk syk, Skriverier

"If you are broken, you do not have to stay broken"

Å være i stykker er en metafor jeg ofte bruker om meg selv, men det er ikke ment like negativt som det høres ut. Bare fordi noe har gått i stykker på et tidspunkt, betyr det ikke at det aldri kan fikses igjen. Til og med hvis det ikke kan fikses, betyr det ikke at det er ødelagt, for kanskje kan det brukes for noe annet? Satt litt på spissen, men jeg håper det gir mening uansett.

Kroppen min fungerer ikke helt som den skal, det betyr ikke at den ikke fungerer, men at den ikke fungerer som den skal. Det betyr også at jeg ikke alltid får til å gjøre det som forventes av meg, rett og slett fordi kroppen min ikke er laget slik. Jeg kan kanskje ikke fullføre utdanningen min med samme tidsramme som dere, eller ha en 9-5 jobb, men jeg kan gjøre noe annet. Jeg vet ikke hva enda, men jeg vet det er noe der ute jeg kan gjøre.

For til og med det som ikke lengre kan brukes til sin originale hensikt, kan brukes til noe annet. For eksempel er det en utstilling av Norges glass på Gardermoen, disse glassene brukes ikke lengere til sin originale hensikt, men de brukes. Kanskje er det kunst jeg skal bli?

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
ArielC
ArielC,
happyM
happyM,
❤️❤️❤️❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229