En ekstra dose frustrasjoner

Hverdag

Hei og god Søndag ☀

Har virkelig savnet å blogge, og snakke med dere denne uken! Nouw har vært skikkelig kranglete, så jeg har ikke fått skrevet innlegg, redigert innlegg, svart på kommentarer, lese blogger og kommentere, eller noe! Jeg forhåndspubliserte innlegg for hele uken sist Søndag, og etter det har jeg ikke kommet meg inn. Dette var utrolig frustrerende, for innleggene ble publisert, uten at jeg fikk til å godkjenne og svare kommentarer, og jeg er usikker på om dere i det hele tatt har fått til å lest dem, før nå? Utrolig frustrerende, for jeg la så mye tid og energi i disse 6 innleggene, også ble de postet når Nouw var kranglete.

Tror jeg kommer til å poste ett og ett innlegg neste uke, slik at dette ikke skjer igjen. Føler alle innleggene fra denne uken var litt bortkastet når det ble slik, men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg trives veldig her på Nouw, og kommer til å bli her, men jeg synes det er frustrerende med alle Nouw's problemer. Jeg hadde aldri slike problemer der jeg blogget før, men her virker det som det alltid er et eller annet galt. Jeg skjønner virkelig ikke hva som foregår, og hvorfor det alltid kommer nye problemer. Ahh, det er frustrerende når jeg jobber så hardt med innlegg, også blir det køddet opp fra Nouw's side! Håper virkelig dette er noe de kan jobbe mere med fremover, slik at vi slipper så mange problemer. Når blogmas kommer skal alt være i orden altså, ikke tale om at det blir køddet til!

Håper dere har hatt en fin uke, selv med en ekstra dose frustrasjon og problemer. I dag skal jeg skrive litt blogginnlegg som jeg hadde planlagt å skrive sist uke, også prøver jeg på nytt med en vanlig blogguke i morgen.

Må benytte meg av sjansen til å snike inn litt flere Halloween bilder, for vi er jo tross alt over halvveis i Spooktober!

Liker

Kommentarer

? T',

Wow, älskar den första bilden! Åh, älskar namnet Spooktober! Aldrig gillat halloween , men dekorationer gillar jag!
Nouw krånglade massa när jag bloggade där också. Kunde inte skriva inlägg eller redigera dem, kunde inte ladda upp bilder, se kommentarer eller komma in på andras bloggar. Tillslut fick jag nog och bytte portal. När det fungerade så var det bra, men tyvärr krånglade det flera gånger i veckan och jag störde mig såå mycket!

devote.se/babustyle
mariasinverden
mariasinverden,

Så godt ikkje berre er eg som har hatt problemer! Eg sliter mest med kommentarer. Eg får opp varsel, men kommentarane ligger ikkje under innlegga... Så det er sikkert fleire kommentarer som ikkje har fått svar, men eg håper å få kontroll igjen når problema er fiksa!
Gleder meg til fleire innlegg!

nouw.com/mariasinverden
theresebraathen
theresebraathen,

Hatt problemer med nouw siden Juli jeg nå! Men er godt å være tilbake igjen 😊 Så håper ikke på flere problemer nå 😊

nouw.com/theresebraathen
Hilma
Hilma,

Nouw har krånglat för mig också! Fattar inte vad det är. Ibland kan jag inte se mina inlägg eller se kommentarerna, så himla konstigt. Hoppas du får en bra dag idag fina du, kram kram! <3

nouw.com/hilma