Early morning people watching

Hverdag

09.59

I dag har jeg fri, fordi resten av klassen har studiedag før en heldags jeg ikke har. Så hvordan tilbringer jeg denne fantastiske fridagen? Vel, akkurat nå sitter jeg i bilen alene og venter på mamma og Neo. Så spennende, ikke sant? Jeg trenger så mye kjøring som mulig før oppkjøringen min, spesielt bykjøring. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg trenger bykjøring, fordi Trondheim sentrum er ikke laget for at du kan kjøre bil der. Jeg kommer ikke til å kjøre i byen etter jeg får førekortet, fordi hele sentrum er laget slik at det er både vanskelig å komme seg rundt, og du er ekstremt miljøfientlig på grunn av at du må kjøre store omveier. Så ja, det er et veldig teit opplegg, men jeg trenger tydeligvis bykjøring, så da er det planen!

Jeg sitter forresten i bilen og venter fordi Neo har legetime, så da hev jeg meg med for å få kjørt. Så nå sitter jeg i bilen og prøver å ikke få øyekontakt med alle som tror de kan få parkeringsplassen. Jeg har faktisk ikke lov å kjøre ut av parkeringsplassen uten at mamma sitter her, så å stoppe og stirre på meg hjelper faktisk ingenting!

Jeg har lyst å lage et blogginnlegg med bilder fra hjembyen min, siden jeg alltid legger ut bilder av byer jeg reiser til. I dag hadde vært en perfekt dag å ta med kameraet og gjøre det mens jeg venter, men er nok litt for sent å komme på at jeg glemte kameraet når jeg allerede er i byen, så det får bli en annen gang!

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Håper du har hatt en fin dag! <3nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Det har jeg 💛 Håper du også har hatt det!nouw.com/arielc
livetmitt93
livetmitt93,
godt med fri 😊nouw.com/livetmitt93
ArielC
ArielC,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229