"Du passer ikke inn i fantasien"

Skriverier

Jeg brukte å være stor fan av Victoria Secret, og handlet mer enn gjerne med meg ting derfra på ferie. Jeg kuttet det ut for flere år siden fordi de tester på dyr, men så brukte jeg den logikken at "de kan ikke teste en t-skjorte på dyr" og og kjøpte meg en t-skjorte. Vel, hjernen min har nok modnet litt, for jeg har nå innsett at du støtter selskapet ved å handle der, uansett hva du handler. Så det er grunn nok for meg til å ikke handle der igjen.

Men er det egentlig et merke som er verd å støtte, hvis vi ser bort i fra dyre testingen? I det siste så har det dukket opp mere og mere artikler og protester mot Victoria Secret, og rett og slett måten det behandler/ser på andre mennesker. The Victoria Secret fashion show skal være en fantasi, men er det verd det når det betyr at enkelte mennesker blir ekskludert og diskriminert? Dette ser vi overalt for tiden, så for meg ville en fantasi ville faktisk vært å inkludere og godta alle sorter og former mennesker.

Victoria Secret er ikke inklusive. Ikke når det kommer til LGBTQ personer, og ikke når det kommer til plus size personer. Er dette virkelig et merke verd å støtte, når vi har så mange merker som faktisk er inklusive å velge mellom. Hver gang vi handler hos Victoria Secret støtter vi selskapet, og det inkluderer det selskapet står får. Om vi fortsetter å støtte de etter alt dette har kommet fram, forteller vi de at dette er greit.

På dette bildet har vi en transgender modell, Nikita Dragun, til venstre. Og Martha Hunt, en Victoria Secret Angel til høyre. Hvis målet skal være en fantasi, så ser jeg ikke unnskyldningen om å ikke bruke transgender modeller, for en av disse er ikke en større fantasi enn den andre. Du er ikke automatisk mere vakker bare fordi du ble født i "rett" kjønn.

Liker

Kommentarer

danian
danian,
JA i så fall da burde de skamme segnouw.com/danian
ArielC
ArielC,
janielindahl
janielindahl,
Otroligt viktigt det du skriver Ariel!! ❤️ Hemskt att ett märke inte inkluderar alla; vare sig man är normalstor, smal, plus-size eller LGBT-peson. Aldrig köpt något från Victoria secret, och är ännu mindre sugen nu! nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Tusen takk for god tilbakemelding!❤ Jeg har handlet der før, men dette er ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen før de forandrer på dette!nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229