"Du kan jo alltids bli gravid da"

Kronisk syk

En migrenebehandling jeg ikke har prøvd?

Jeg har prøvd forebyggende medisiner, akupunktur, fysioterapi, legge om kostholdet, og forebyggende medisin. Hva er det som er igjen da? Vel, jeg er ganske sikker på at dere ikke hadde kommet til å tippe dette, hadde det ikke vært for at jeg skrev det i overskriften.

Svangerskap! Haha, det høres ut som en spøk, men det er det faktisk ikke. Dette har jeg faktisk blitt fortalt av både leger og nevrologer siden jeg var ganske ung. Har ikke satt meg inn i hvordan dette egentlig fungerer, for jeg kommer ikke akkurat til å bli gravid med det første, fordi det kan hjelpe migrenen. Det jeg har hørt er at svangerskap snur hormonene helt på hode, ofte hormonene som gjør at folk som meg er så mye syk, som kan være det kroppen trenger for å "restarte", og i gjengjeld bli mindre plaget av migreneanfall. Dette er noe helsepersonell faktisk anbefaler, men så er det jo ikke det samme som en ny forebyggende medisin, eller Botox! Lurer på om det går an å få barn på blå resept? Har en liten misstanke om at det er noe jeg hadde måtte betalt for selv.

Noen runder til med Botox - så blir det svangerskap!

Jeg har ikke så mye igjen av medisiner å teste, så dette er jo en av de få tingene jeg har igjen. Men noe sier meg et svangerskap kommer med noen bivirkninger.. som et barn, eller hva?

Vennligst ikke ta dette innlegget alt for seriøst, haha. Jeg har blitt anbefalt dette (i framtiden), men en graviditet står ikke på planen med det første altså! Kan definitivt si at "svangerskap mot migrene" er hakket mere morsomt enn "nye tabletter mot migrene", men ikke helt enda!

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Haha hvis du hadde gått sååå langt for å bli kvitt migrene så hadde jeg begynt å lure litt, haha 😂nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Hahaha, da hadde jeg blitt en smule bekymret selv! 😂nouw.com/arielc
Monicaox
Monicaox,
Hahaha, kanskje ikke den mest idielle Løsningen😂 håper du finner noe som hjelper deg med migrenen😊nouw.com/monicaox
ArielC
ArielC,
Neii, ikke helt ideelt 😂nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229