Dette er klimakrisen.

Redd verden litt

Er det noe som virkelig gjør meg forbanna, så er det folk med mye makt og som bruker det feil. Med bruker det feil, mener jeg på slike måter at det kan gjøre skikkelig skade. Skade som ikke kan tas tilbake. Et eksempel på dette er Trump. Uansett hva du tenker om han, uansett om du er med eller i mot han, får du med deg hva han gjør og sier. Uansett hvordan side du er på, får du med deg hva han mener. Dette kan være en bra ting, men i dette tilfellet er det alt annet enn bra. Trump har gjentatte ganger sagt at han mener klimakrisen er oppdiktet, at det ikke er noen klimakrise. Han har gjentatte ganger bedt folk fortsette med hva de gjør fra før av, for det er ingenting galt meg planeten vår, ingenting som må gjøres.

Dette er klimakrisen.

Dette gjør meg skikkelig forbanna, for en person med en så stor following kunne virkelig ha gjort noe, utgjort en forskjell. Isteden, får han folk vekk i fra hva forskerne har funne ut, vekk i fra tankegangen om å hjelpe planeten vår. Dette påvirker ikke bare Trumps støttere, dette påvirker ikke bare USA, dette påvirker ikke bare mennesker. Dette påvirker hele planeten vår, og hver eneste levende skapning på den. Klimakrisen er ekte, og det skjer nå. Det er allerede for sent å redde planeten vår, men det vi kan gjøre er å minske skadene, og ikke minst sakke ned de lenge nok til å gi oss tid. Dette er ikke noe som kan gjøres senere, dette må gjøres nå. Hvert sekund som går uten at vi gjør noe, ødelegger vi den vakre planeten vår mere. Hvert sekund som går, minsker sannsynligheten for at det vil være noen igjen å redde til slutt.

Det er nå vi må gjøre noe. Likevel er det nå mange mennesker ser opp til noen som mener det ikke er et problem, det ikke er noen ting som må reddes. Klimakrisen er ekte, og det er nå vi må gjøre noe med det. Hvis vi venter, vil det ikke være noe å gjøre.

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Det at verdens mektigste mann ikke tror på klimakrisen, og også vil satse på fossilt brennstoff, er så sykt skummelt! Men samtidig så har alle et ansvar om å gjøre bedre valg i hverdagen som ikke fremmer krisen vi er i enda mer! 😊 Kjempebra at du skriver om dette 😃nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Ja, akkurat! Vi har alle et ansvar, men det hjelper å ha folk å se opp til som fremmer slike ting! 💛nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Jeg er så utrolig enig med deg! Han har så mye makt, så han burde virkelig gjøre noe med klimakrisen for å si det sånn. For det ser virkelig ikke bra ut i det hele tatt og det er virkelig ikke bra heller sånn som det er nå! 💛 så kjempe bra skrevet av deg nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,
Ja! Tusen takk, så godt å høre flere som er enige 💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229