Det sås og det spirer

Hverdag

I går dro jeg og mamma en tur på butikken, og handlet masse frø! Vi hadde sådd litt fra før av, men langt i fra nok, så da dro vi på Europris og plukket med oss noen flere. Også sådde vi masse når vi kom hjem! Mye av det skal vi flytte til hagen senere, men starter inne da det fortsatt ikke er helt varmt nok ute til å så alt der. Er varmt akkurat nå (18 grader i går!?), men vil ikke risikere at det plutselig blir minusgrader om natten igjen, som det var i forrige uke, Så da startet vi inne, slik at vi kan flytte de inn og ut. Åja, også kjøpte vi oss et drivhus! Det er en liten hylle med plast trekk rundt, slik at det fungerer som drivhus, og så har du muligheten til å åpne om det blir for varmt. Det har jeg ikke satt sammen enda, men skal vise bilder når vi får det opp!

Jeg hadde forresten et lite vanne-uhell tidligere, der plantene ikke fikk så mye vann som jeg trodde jeg ga de, og derfor døde. Så hvis dere lurer på hvorfor det er mindre spirer nå enn sist, så er det derfor! Men problemet er fikset, og jeg sådde enda mere, så nå blir det!

Jeg og mamma til sammen har sådd ganske mye nå!

Jeg har skrevet ned hva som er hva, men hadde ikke nok gule saker til alle sammen. Men jeg vet hva som er hva! De to små spirene i midten er mini tomat, og den andre er salat!

Dette lille treet er epler, men ikke Norske epler, så det kommer ikke til å overleve ute. Jeg har det egentlig bare for å se hvor lenge det lever (inne) i Norge!

Solsikke!

Liker

Kommentarer

Msindependent
Msindependent,
Åh, så gøy! Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, men jeg har bare ikke hatt plassen til det, men nå kan jeg jo prøve! Blir gøy å se hvordan de utvikler seg 😊nouw.com/msindependent
ArielC
ArielC,
Jaa! Jeg har faktisk ikke hatt interesse for dette selv før, den oppsto over natten og nå har jeg sådd mye! 😂nouw.com/arielc
Cindy
Cindy,
Så spennende!zhuo.blogg.no/
ArielC
ArielC,
Jaa! 🙊🌻nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229