Det første snøfallet

Hverdag

God jul????

Onsdag kveld begynte det å snø her, og Torsdag morgen var alt dekket i et tykt lag snø! Altså julestemningen brøt seg inn døren til rommet mitt å nekter å dra. Jeg måtte til og med lage meg en koselig julekakao med marshmallows og candy cane! Mmmmmh. En time før snøen begynte, sa jeg til meg selv at hva som kommer først av snøen og Onsdag neste uke, er tidspunktet jeg kan begynne å høre på julemusikk og se julefilmer. Altså, jeg har allerede begynt, for flere uker siden, men sånn offisielt begynne!

Jeg har til og med laget meg en offisiell juleplan! På Søndag skal julekassene frem, slik at vi kan organisere/rydde/se over/stirre på pynten i noen dager frem til vi kan pynte, på Onsdag skal jeg vaske grundig, og på Torsdag skal det pyntes! På Fredag skal Eevee's julebur ordnes, og forhåpentligvis blir det pepperkakebaking på Lørdag, også er Søndag første Søndag i advent! Haha resten av dere lager ukens planer innlegg med trening, skole, jobb x1000, også har du meg "jeg skal pynte til jul, se julefilmer, og høre på julemusikk", busy gal med andre ord haha!

Julehaul tror jeg kommer i starten av Desember forresten! Har plukket opp noen saker i det siste, for jeg har alt for lite julepynt! Dagens haul skal dere slippe, for jeg kjøpte mere julebrus enn jeg kan bære, og døde insekter. Forhåpentligvis (Ariel, jeg snakker til deg her) varer julebrusen hele julen! Nå skal jeg slutte å kjede dere med mine ekstremt viktige planer (for nå, hihi), for jeg må vanne plantene mine i Animal Crossing!

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,

Omg vad mysigt det låter hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym
theresebraathen
theresebraathen,

Starter å smile når jeg leser dette innlegget her! Her kom julestemningen også i går når snøen dalte ned, å jeg kjøpte mitt aller første juletre noen sinne! Nå står det klart i stuen, å jeg bare ser så frem til å pynte det etterhvert! Har så mange koselige planer fremover selv som omhandler pynting, vasking og kos! 😃

nouw.com/theresebraathen
mariasinverden
mariasinverden,

Det er så helig med snø! Det har vist kome mykje hos deg, så heldig du er!
Her har det kome 5 cm, men det ser ut til at det allerede er begynt å smelte...

nouw.com/mariasinverden
Johannna
Johannna,

Men jäklar med snö :0

nouw.com/johannna
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Oj vad fint, även om jag tycker det är lite för tidigt för snö.

nouw.com/jossustravelpics
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men wow vad mycket snö! Även fast jag inte gillar snö så kan det vara rätt så mysigt ändå! Hahah och här stod jag imorse, kollade ut och tänkte men gud vad mycket snö och så kollar man på dessa bilder. Då känner man lite att nej vi har nog inte så mycket snö ändå då vi har hälften så mycket som er hahah! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr