Depresjon.

Psykisk

Hei dere, jeg føler det er på tide med en liten oppdatering.

Ting går ikke så bra akkurat nå, som er grunnen til at jeg forsvant litt. Jeg har slitt med tilbakevendende depresjon i flere år, og akkurat nå er det ekstra vanskelig. Ting har bare ballet på seg den siste tingen, og det har blitt for mye å takle på egenhånd. Jeg er ikke meg selv, og heldigvis har de rundt meg merket det.

Mamma ringte Mandag morgen til fastlegen min for meg, og han fikk meg inn innen noen timer. Legekontoret vårt har som regel nå om at du ikke får ha med deg noen andre inn med mindre det er absolutt nødvendig, men de var veldig forståelsesfulle og lot meg ha med mamma inn, da de forsto at jeg ikke kom til å gjøre dette alene. Så lenge vi begge brukte munnbind hele tiden gikk det greit. Når du er deprimert er det utrolig vanskelig å be om hjelp, og å ta i mot hjelp. Det var vanskelig nok for meg å ta i mot hjelp når mamma tilbudte det, så jeg har ikke kommet til å dratt på egenhånd.

Selv om det ikke er så mye å gjøre her og nå, virket det hvertfall som om legekontoret tok det seriøst nok, da jeg fikk kommet inn så fort. Jeg står allerede på antidepressiva, så det ble tatt en blodprøve, for å sjekke om jeg har nok av medisinene i blodet mitt (speiling tror jeg det het). Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer, men hvis svarene viser jeg ikke har nok, skal jeg øke dosene. Legen min sendte også inn en haste-henvisning til psykolog, så forhåpentligvis får jeg kommet inn til psykolog neste år. Jeg skal bli utredet for å finne ut om jeg er bipolar, når jeg kommer inn til psykolog, så det skal bli utrolig godt å få svar. Dette er noe både meg og familien min, hver for oss, har gått og tenkt på lenge, så uansett hva svaret er, blir det godt å vite. Det er noe foreldrene mine har tenkt på lengre, det tok meg mye lengere å innse at det ikke er vanlig å ha det slik. Jeg har jo tilbakevendende depresjon, men det er noe annet. Uansett, jeg skal prøve å oppdatere her når jeg finner ut av noe! Jeg har en telefon-legetime på Mandagen, så da finner jeg ut om jeg kan få høyere dose av antidepressiver, så det er neste steg.


Det er vanskelig å forklare her hvordan jeg egentlig har det, for noen ganger er det så vanskelig å sette ord på følelser, men jeg vil prøve mitt beste, for det er derfor jeg startet bloggen min til å begynne med. Jeg vil virkelig prøve å sette ord på ting som ikke er så lett, bare vær tålmodig med meg, for det tar tid. Setter så stor pris på at dere fortsetter å klikke inn her, og legge igjen støttende kommentarer til meg, selv om det ikke er så mye blogmas her for tiden ♥

Liker

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Massa kramar till dig finaste Ariel! <3 ta hand om dig

nouw.com/hilma
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Enna,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Stor kram till dig fina du ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,

Skickar massor med kramar ⭐

nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskade, älskade Ariel! Även om vi inte har träffats så betyder du mycket för mig ska du veta! Du vet att du alltid kan höra av dig till mig om det är något. Jag finns här för dig! Massa styrkekramar <3 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Alltså hjärtat ❤️❤️❤️ Skickar så många kramar och du vet att du alltid kan höra av dig på DM, vad det än gäller ❤️

nouw.com/happym