Den perfekte reiselisten

Reise

Denne reiselisten så jeg på bloggen til Matilda, og måtte bare låne den selv!

(Jeg drikker ikke engang Cola lengre, men synes dette bildet er så fint så jeg fortsetter bare å dele det!)

Min siste reise gikk til:

Edinburgh, Skottland! Der var jeg i August i fjor, og forelsket meg så mye at jeg allerede har bestilt en tur tilbake.

Så ofte reiser jeg:
Det varierer så mye, så er litt vanskelig å si. Men jeg bruker å reise hver sommer, og de siste årene har jeg også hatt en tur om høsten. Men både i 2018 og 2019 blir/ble det derimot 3 turer!

Min drømmereise går til:

Afrika! Jeg er utrolig heldig, og før denne reisedrømmen oppfylt neste år! Med folkehøgskolen skal vi på safari i Serengeti, og overnatte i telt på savannen. Er ikke det drømmen så vet ikke jeg!

Tre ting jeg alltid pakker med:
(Bortsett fra de selvsagte nødvendighetene)

1. Noe jeg alltid har med på reiser er snacks/noe smått å spise. Dette har jeg alltid med fordi jeg ikke tåler at blodsukkeret mitt synker, så da er det så fint å kunne dra opp noe smått fra baggen!

2. Kamera! Jeg har alltid med meg kamera, uansett. Som regel speilrefleksen min, og mitt lille vann-Nikon kamera!

3. Flergangs-bestikk/sugerør. Dette er noe jeg nylig begynte med, men det har blitt en nødvendighet. Det føles så mye bedre å slippe alt engangs-bestikket, også tar det så liten plass.

Det ultimata reiseselskapet:

Dette tror jeg faktisk ikke jeg kan svare på! Spørs veldig på hva slags reiser jeg drar på. Bali med venninnen min var jo perfekt! Også tipper jeg Skottland med lillesøster kommer til å bli perfekt. Jeg elsker jo selvsagt å reise med resten av familien også, men blir definitivt flere krangler på de turene.

Den beste reisen jeg har vært på:
Det står mellom 2 reiser her: Hawaii eller Bali! Begge de turene var jo helt perfekte, men så forskjellige. For noen som sliter med sosial angst var det helt fantastisk å dra til andre siden av jordkloden og tilbake uten bekymringer, så det gjør den reisen rimelig spesiell for meg.

En planlagt reise er:

Min neste planlagte reise er Florida, Georgia og South-Carolina nå i Juni (iiik)!

(Dette må være favorittbildet mitt noen sinne! Tatt av pappa i California)

Liker