De søteste DIY julelappene

Kreativitet

Jeg elsker å lage slike hjemmelagde til og fra lapper til julegavene, og tenkte og dele et par av mine favoritter med dere i dag! Denne snømannen har jeg delt for noen år siden tror jeg, men har den med denne gangen også for den er min favoritt. Også er den så lett å lage!

Gavelappe 1: snømann

Denne er min soleklare favoritt, og jeg lager den hvert år. Som dere ser har kulene til snømannen min mønster kanter, dette er fordi jeg bruker slike punchere, men dette er overhode ikke nødvendig, funker akkurat like bra med å bare klippe ut sirkler for hånd. Til denne snømannen trenger du hvitt papir, oransje papir, svart papir og en farge til du liker. Du trenger også tusj, saks og teip. Du begynner med å klippe ut to hvite sirkler, en litt større enn den andre, en liten nese, en hatt og et skjerf. Alle disse tingene klipper jeg ut for hånd, og de trenger ikke være like på alle snømennene. Så teiper du (eller limer) alt sammen, og tegner på øyne og munn. Jeg har ikke med knappene lengre ned på snømannen, fordi det er der jeg skriver til og fra!

Gavelappe 2: små julekuler

Disse er veldig små, så du får ikke til å skrive mye på de, men de er perfekte til å skrive navnet til personen gaven er til! Her har jeg seks julekuler, slik at jeg kan skrive for eksempel navnet til lillesøsteren min, Amanda. Da har jeg plass til en bokstav på en kule, også kan du ta akkurat så mange kuler som det er bokstaver i navnet til personen som skal få gaven. Også skriver jeg hvem det er fra rett på gavepapiret. Til disse klipper jeg bare ut sirkler (tegnet av etter flaske topper) og små firkanter som jeg laget hull i, og henger på slik at det skal forestille toppen på kulen. Du kan bruke akkurat de fargene du ønsker, jeg har laget litt forskjellige fargevariasjoner.

Gavelapp 3: store kuler:

Disse er akkurat likedane som de små, bare større. Her kan du enten gjøre som jeg gjorde, og lage flere store og henge de sammen som en lenke, eller en kjempestor en! For å lage disse er det akkurat samme framgangsmåten som de små, du bare gjør alt større. Her får du da plass til å skrive til og fra, ikke bare navnet til mottakeren!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229