Dagens planer - nevrologtime

Hverdag

Hei, og god morgen 💛

I dag er det Oslo og sykehusbesøk som står på planen for meg. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal forvente, da alt annet enn en veldig basic første-time er alt i fra 800-6000 kroner ekstra. Så jeg vet ikke hvor mye som kommer til å skje, men jeg håper hvertfall både jeg og mamma blir hørt, som er noe som sjeldent skjer her hjemme. Dagen i dag blir en lang en, måtte stå opp før 6 for å rekke flyet, også går flyet hjem klokken 19, slik at vi er sikker på å rekke flyet tilbake i tilfelle vi blir forsinket fra nevrolog timen.

Jeg har fått flyttet en Naturfagprøve til i morgen, og tenkte ikke over at jeg mistet nesten en hel dag til øving! Var så glad for at den ble flyttet for jeg hadde jo hele Søndagen, og hele Mandagen til å øve. Nope! Søndagen gikk med til å finne fram det jeg trengte å ha med meg, ordne medisiner, og skrive ut masse papirer jeg trenger til timen, også fikk jeg inn litt øving senere på dagen. Og Mandagen.. vel jeg har ikke hele dagen til å øve! Har ikke planer om å pakke med meg boken, føler det blir alt for mye å drasse på, så håper at jeg orker et par timer med øving etter at jeg kommer hjem. Men vi får se! Forhåpentligvis går ikke verden under om jeg ikke gjør det så bra på prøven.

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Håller tummarna att det går bra hos neurologen för både dig och din mamma idag ❤️ Prov löser sig alltid, viktigast är trots allt hälsan! 🥰 Kram på er ❤️nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Akkurat! Gikk veldig bra 💛💛 Sikkert fordi alle dere krysset fingrene!nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åh håller tummarna för att allt går superbra ❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
💛💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229