Cocoa for Christmas

Hverdag

Sjette Desember

Jeg har laget meg en liten kakao-bar på rommet, og det var et veldig, veldig smart valg. Å avslutte kvelden med en varm kopp kakao med marshmallows og candy cane er den perfekte slutten på kvelden. Mangler bare krem, men noe sier meg en boks krem ikke ville vart lenge på rommet mitt. Bare så det er klart, jeg snakker om holdbarheten, selv om det er en liten sannsynlighet for at jeg hadde spist opp alt før det hadde truffet koppen. Aner ikke hvorfor, men jeg synes krem er så godt! Spesielt når den er laktosefri, smaker nemlig ikke like godt med et hint av jeg vet jeg kommer til å få skikkelig vondt i magen etterpå.

Jeg lager noen få julekakaoer i løpet av julen, men den jeg har photoshoot med er alltid den beste. Tror det har noe med at jeg må sitte å se på at marshmallowsene og candy canen sakte smelter, uten at jeg kan røre det. Når jeg endelig kan drikke av kakaoen er den helt perfekt temperatur, og kan slukes på 2 sekunder. Ah nam, tror jeg trenger en kakao!

Bare så det er sagt, jeg har ikke en hel candy cane i kakaoen, det hadde vært litt vel minty haha! Her hadde jeg bare toppen, for å se fancy ut. Litt flere marshmallows enn vanlig også, men det ser mye bedre ut enn vanlig også!

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhhh vad mysigt (och gott hihi) ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men guuud så gott och mysigt!!
nouw.com/linndossing
theresebraathen
theresebraathen,

Så herlige bilder! Å så koselig kakao krok du har laget deg <3 Å koppen er så nydelig :O

nouw.com/theresebraathen