Busy Bee 2.0 | Ingen tid til Netflix

Jeg blir litt stresset jeg, når jeg ser på disse planene. Alt dette skal skje før vi reiser på ferie om 6 uker. Hvordan skal jeg få tid til å se Netflix oppi alt dette? Det er det store spørsmålet her! Uansett, on to the plans we go.

Det verste først: mulige eksamener

Ugh! Jeg har en mulig muntlig eksamen, og en mulig skriftlig. Jeg vet ikke om jeg kommer opp enda, fordi det er sjanser både for at jeg kommer opp og at jeg slipper. Jeg krysser virkelig fingrene for at jeg ikke kommer opp. Hvis jeg kommer opp i matte skriftlig gråter jeg, hvis jeg kommer opp i matte muntlig, setter jeg fyr på matteboken og dropper ut. Så vi får se, med andre ord!

Nåler i hodet

Dere er kanskje overrasket over at dette ikke er det verste på listen, men jeg tar 30 nålestikk i hodet over matte en hver dag! Jeg har en ny runde Botox planlagt før ferien, hvis jeg har noen nye lesere kan det være verd å nevne at jeg får Botox for kronisk migrene! Ikke for alle mine rynker, som dere sikkert trodde.

MR, Røntgen og Ortoped

Jeg sa jeg hadde mye på planen! Igjen, dere blir sikkert overasket over at jeg foretrekker å ligge innestengt i en metalltube som bråker ovenfor matte, men hva kan jeg si. Jeg virkelig hater matte. Jeg har både MR, røntgen og en ortopedtime planlagt før ferien, for det er mulig at jeg trenger en kne operasjon på grunn av en kneskade. Er også derfor jeg ofte går med en kne-støtte, som dere sikkert har sett på bildene.

Kjøretime, kjøring og mere kjøring

Jeg har en kjøretime snart, også kjører jeg som bare det! Jeg skal stå oppkjøringen, jeg skal få førekortet.

Oppkjøring

Det bringer meg til mitt neste punkt; oppkjøring! AH, jeg har oppkjøring i starten av Juni, og jeg skal få førekort da. SKAL.

Se her, har til og med laget et bilde som viser hva som kommer til å skje når jeg får førekort. Var det ikke fint?

Liker

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Du kommer fixa det galant vännen! Kramnouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Satser på det 💛nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åhh körkortet kommer gå så himla bra, det är jag verkligen helt säker på!!❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229