Burger-tyver på farten!

Hverdag, Folkehøgskole

For noen dager siden dro foto klassen inn til Stavanger, for å se på litt fotoutstyr, og få hjelp hvis vi lurte på noe. Jeg kjøpte ingenting selv, da jeg ikke føler jeg trenger noe, med unntak av en liten ting, som jeg uansett må tenke på. Jeg handler aldri utstyr i fotobutikker, jeg føler aldri jeg får bra priser der, eller for såvidt at det er godt utvalg. Også vil jeg uansett ha tid til å tenke over om jeg skal kjøpe det jeg ser på, og prismatche, før jeg faktisk handler. Så jeg handlet ikke noe, men det var sikkert nyttig for de som viste hva de ville ha på forhånd, og at butikken hadde dette inne.

Mens vi var der hadde vi en time til overs, der vi kunne utforske nærområdet litt. Det ble ikke mye utforsking, for vi var så sultne at vi dro rett til Burger King, der det var kjempelang kø. Jeg foretrekker å pakke med meg matpakke eller noe slik, slik at jeg slipper å bruke unødvendige penger på lunsj ute, men vi fikk ikke beskjed om at vi ble borte i lunsj-tiden til skolen og gikk glipp av dette, og fikk da heller ikke beskjed om at vi som ikke ville kjøpe mat trengte å ta med oss matpakker.

Vi bestemte oss for å ta med oss maten og gå litt rundt i mens, og yikes, det var en dårlig ide! Her i Stavanger har de gigantiske måker, og mens jeg ikke fulgte med swoopet en ned for å forsøke å stjele burgeren min. Altså, jeg setter ikke pris på å ha en gigantisk måse 30 centimeter unna ansiktet mitt. Jeg missliker måser ekstremt sterkt, og missliker enda sterkere å nesten få frastjålet maten min! Etter dette.. dro vi til en plass med enda flere fugler! Ikke særlig gjennomtenkt, men det var noen fine svaner der hvertfall.

Måse, også kjent som burger-tyv.

Yoga-svane.

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Hehe, kjenner til problemet. Her i Bergen så var det noen kråker for en del år siden som fant ut at når de later som de angriper (for det gjør de ikke egentlig) så blir folk redde og mister maten sin, de lærte opp andre kråker i nærområdet til lignende atferd, så føltes jo som jeg var med i en Hitchock-film til tider når jeg vanket der de holdt til, men jeg fant ut via litt googling at når du ser kråker i øynene, altså ser direkte på de, så stuper de ikke mot deg, det gjør det kun når du ser ned eller de kommer bakfra. Stemte det. Det nytter riktignok ikke med måker, hehe. Vel,kos deg i Stavanger og omegn, nydelig sted! 😍 Fine bilder!
nouw.com/siljekjenslevar
ArielC
ArielC,
Hahaha å nei! Jeg hater både truslene om å ta maten, og når de faktisk gjør det 😂 Jeg har faktisk kastet maten min på instinkt før, da en fugl stupte ned mot meg!
nouw.com/arielc
SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Hehe, jeg forstår deg så godt. Jeg har også kastet mat i ren panikk, og ble et yndet mål for de nevnte kråker inntil jeg skjønte hvordan håndtere de. Med måker er det bare å forsøke føyse de bort (eller rope til de, som jeg kan gjøre) eller gå derifra om det ikke nytter, og håpe de ikke skiter på deg. 🙈🙄
nouw.com/siljekjenslevar
feliciah
feliciah,
Nämen fy, med min fågelfobi skulle jag bli livrädd med så mycket måsar runtomkring 😂 Kan tänka mig att du var rädd! Kram och hoppas du har/får en fantastisk dag <3
nouw.com/feliciah
ArielC
ArielC,
Du er definitivt ikke alene om den! Jeg har ikke fuglefobi selv, men enkelte typer fugler (spesielt de som kommer for å stjele maten min haha) liker jeg ekstremt dårlig!
nouw.com/arielc
by_anniess
by_anniess,
Häftiga bilder! 😉
nouw.com/by_anniess
ArielC
ArielC,
Så fin tilbakemelding 😁
nouw.com/arielc
minakanchan
minakanchan,
Kjekt med en liten utflukt da, men høres ikke noe særlig ut med alle disse måkene som prøver å stjele maten. Det er ikke noe særlig, hehe. Fugler kan godt holde seg på avstand for min del, hehe 😊
nouw.com/minakanchan
ArielC
ArielC,
Er helt enig, fuglene kan holde seg langt unna meg 😂 Hvertfall alle mat-tyvene!
nouw.com/arielc