Botox mot migrene

Kronisk syk

Tenkte jeg skulle skrive litt om en ny migrenebehandling jeg begynte å prøve tidligere i år. Nemlig Botox - mot migrene selvfølgelig. Jeg var med på et forsøk tidligere i år der de satte halvparten så mye, og halvparten så mange stikk, som dessverre ikke fungerte på meg. Etter det forsøket fikk jeg tilbudet om å prøve den ordentlige versjonen, og har satt det totalt to ganger nå, den siste gangen tidligere i Desember. Jeg kan ikke si helt enda hvor bra om i det hele tatt, jeg føler det fungerer, fordi slike ting må ofte testes over tid. Det jeg kan si enda allerede er at jeg har utrolig høye forventninger, da det har hatt en effekt. Jeg føler definitivt det har hatt en effekt i en viss grad, og gleder meg til å teste det mere å finne ut om effekten blir bedre, og om det holder seg. Jeg skal komme med oppdateringer på akkurat dette senere, når jeg har mere erfaring med behandlingen! Men for nå kan jeg hvertfall si at jeg har merket en forskjell, og har veldig høye forventninger framover. Er utrolig skummelt å skulle si at noe fungerer, for jeg har ofte erfart at medisiner eller behandling fungerer litt også slutter effekten helt etter en stund, så jeg vil ikke si at det fungerer, også er det ikke sikkert at dette varer. Jeg vil derrimot si at om noen av dere sliter med mye migrene, og sliter med å finne ting som fungerer, er det verd et forsøk. Høres kjempe skummelt ut med alle nålene, men det er ikke så ille. Hvertfall ikke sammenlignet med et migrene anfall!

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde bilder av min behandling, men virker ikke heeelt passende å spørre om jeg kan ta bilder mens noen driver å stikker nåler rundt i hodet mitt. Ser for meg at på neste time kommer jeg med speilrefleksen og stativet og spør om hun kan vente litt så jeg fått gjort klart . I mellomtiden hvertfall, får dette bildet jeg fant på Google får duge!

Denne behandlingen innebærer 30 (tror jeg) nålestikk rundt om kring i pannen, hodet, nakken og skuldrene, der de sprøyter inn Botoxen, som skal numme nervene, slik at smertene blir delvis blokkerte. Jeg har gladelig tatt 30 nålestikk hver dag om det er en sjanse for at jeg slipper å ha migrene, men dette settes heldigvis kun en gang hver 3. måned. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229