A CHRISTMAS MAKEUP LOOK (+ tutorial!)

Skjønnhet

Tredje Desember

Smiler aldri med tennene, føler meg skikkelig rar når jeg gjør det haha! Noen andre som har en vanlig smilemåte, og synes det føles rart når du gjør noe annet?

Palette her er virkelig en drøm! Vil sterkt anbefale det om dere er på jakt etter et palett med stor fargevariasjon, både fargerikt og nøytralt. Fargene blender så lett, og er utrolig lette å jobbe med. Vil sterkt anbefale det om du er på leting etter julegaver, eller noe å skrive på ønskelisten din!

Tutorial :

Starter med primer, jeg bruker en fra Rimmel, men du kan bruke hvilken som helst primer eller concealer du liker.

Jeg bruker concealer under shimmer-fargene, for å få de til å virkelig poppe, og sitte bedre! Her ser dere jeg griset litt med concealeren min, men det har ingenting å si, for det er bare å gå over med øyenskygge etterpå!

Shimmer-fargen påførte jeg med fingrene, for noen i noen paletter kommer shimmer-fargene frem så mye bedre når du bruker fingrene, i steden for en kost. Etter jeg tok på shimmer-fargen, gikk jeg over med farge nummer 2 (fargen med 2 tallet på) i creasen, og bare blendet det inn litt kraftigere, og fikk dekket over concealer rotet. Som dere ser er litt concealer gris veldig lett å dekke over!

Liker

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Åh jäklar vad snygg, du är sjukt duktig <3

nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Åhhh så himla himla fin ❤️❤️
nouw.com/happym
theresebraathen
theresebraathen,

Så utrolig fin julelook! 😃 Elsker virkelig det palettet der, blir nok å anskaffe seg det, om jeg ikke får det til jul! 😃

nouw.com/theresebraathen
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, så fint, vad duktig du är! Älskar färgen på läpparna! <3

nouw.com/aliceemericsson
mariasinverden
mariasinverden,

Du er så flink!

nouw.com/mariasinverden