3 DIY superenkle gavelapper til jul

Kreativitet

Åttende Desember

GAVELAPP #1

Denne er den enkleste, og som tar kortest tid å lage. Alt du trenger er mønsterark med juletema, og hvitt ark om mønsterarket ditt er mørkt, saks og lim/teip. Du velger form selv, jeg bare hermet etter de standard gavelappene som er overalt. Om mønsterarket ditt er lyst bak, altså lett å skrive på, er det bare å lage hull på gavelappen, også er du ferdig! På mine mønsterark som var mørke bak, klipte jeg ut den samme formen i hvitt ark, og limte på bak, slik at det ble lettere å skrive på lappen. Lag hull også er du ferdig!

GAVELAPP #2

Denne er også kjempeenkel, og tar kort tid å lage. Denne kan du lage alene, eller så er det en koselig juleaktivitet du kan lage med barn eller søsken. Alt du trenger er hvitt ark, tusjer, og saks. Tegn med blyant først, også går du over med tusjer og fargelegger det som skal fargelegges, og går over alle blyantmerkene med svart tusj. Klipp ut, lag hull, og voila!

GAVELAPP #3

Dette er den som er mest avansert, men som dere ser er den likevel superlett å lage! Dette er min favoritt, og jeg har bygget opp et lite lager nå haha. Alt du trenger er rød kartong, hvitt ark, saks og lim/teip! Alt du trenger å gjøre er å klippe ut en litt skjev trekant til selve luedelen, hvit dusk, og hvit kant. Jeg limet de hvite delene på den røde delen, og for å gjøre lappen mere stødig, og lettere å skrive på siden fargen er mørk, limte jeg på en hvit bakgrunn bak. Klipp hull, også er du ferdig med superenkle, og kjempefine gavelapper!

Liker

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Men alltså gud vad fint och bra tips <3

nouw.com/johannna
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vilka fina 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
linndossing
linndossing,

Men hur duktig är du då!! Önskar så att jag hade tålamodet hahah!

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Åhhhh så himla fint ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Gud vad fint! Superbra tips ju, tack! 😃 <3

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Nej men alltså gud så himla fina och personliga! Perfekt grej att göra ju för att få paketen lite mer personliga och roliga. Tusen tack för ett underbart tips vännen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
theresebraathen
theresebraathen,

Så utrolig fine de er! 😃 Nå har jeg noe å gjøre i helgen 😃 Elsker slike ting, så tusen takk for tips! 😃

nouw.com/theresebraathen