Header

Svårt att slita blicken.

"One of the seven wonders in the world". Stämmer rätt så bra det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • INDIA

Likes

Comments

Och här drabbades både jag och min kompis av turistdiarré. Such fools som trodde att vi kunde komma undan...

  • INDIA

Likes

Comments

Upp i luften. Elva timmar, kö-väntande och bilsittande i en kaotisk trafik senare kom vi äntligen till hotellet i New Delhi. På en väg i mitten någonstans med flera hundra människor och bilar utanför fönstret, blir svårt att fokusera på en sak när för mycket rör sig. Man kan lugnt säga att denna del av Indien verkligen lever upp till vad jag trodde. Näst mest invånare i världen - det märks.

Uppe på taket kändes som ett helt annat ställe i världen, tutandet från bilarna hördes knappt och uppåt såg man bara blå himmel och fåglar. Passar på att andas med god mat framför mig.

Nu vidare till Jaipur! Kram

  • INDIA

Likes

Comments

Kommer sakna henne. Ses nånstans nångång igen fino

Likes

Comments

...Nothing wrong with that

Likes

Comments

Går in i mammas rum öppnar garderoben tar ut allt blicken dras till provar testar matchar fast jag redan provat allt år efter år. Nu fick det blir en baddräkt. Sånt man gör en regnig dag med musik på hög volym o en kamera som vill bli använd.

Likes

Comments

Om 7 dagar sitter jag där. Där som i en flygplansstol, tv framför mig och bästa personen jag känner just bredvid mig. Känns overkligt. Och en dag till rör våra fötter ett land som jag inte kunnat tänka mig i förens några månader sedan. Resten får ni se.

Likes

Comments

Här för att andas

Likes

Comments

Hanna Fjellstedt shot by me.

*spolar tillbaka tiden ca 3 år*. En kompis visar mig hennes Instagram, wow tänker jag, fan vad cool brud! Går in samma dag på hennes konto, gillar några bilder ni vet då man hoppas lite på att personen ska gilla tillbaka och bästa möjliga senario följa en. Det var nästan så. Förutom att hon kommenterade en av mina pics, jag började följa. Hon följde tillbaka. Jag tog kontakten med henne, vi fikade, hängde ofta, sen drog vi till Thailand tillsammans. Nu är vi här, nästan tre år senare, skrattar lika mycket som då båda intresserade i foto surf och flummiga dokumentärer.

Likes

Comments

Kom så kör vi nånstans vi inte vet vars. Två kameror, bästa kompisar och musik man inte kan få nog av. Kom så fångar vi något vackert och förevigar det. Så vi tog oss till platser vi aldrig sett förr sommarkvällar då solen inte hunnit gå ner. Känner hur njutningen av det man ser flödar in genom ens ögon ner till hjärtat magen hela kroppen fylls av en glädje som bara finns när nyfikenheten, kreativiteten och viljan att utforska mer är som starkast. Ni vet sådär som man ständigt känner när man är på resande fot. Så vill jag känna hela tiden.

Kom så kör vi nånstans vi inte vet vars.

Likes

Comments