Hej igen! Det var ett tag sen nu jag bloggade, men jag har inte riktigt haft någonting att skriva om. Vardagen är desamma, vilket betyder skola för mig. Jag har haft väldigt mycket och göra, det har jag fortfarande.. Men jag kommer ha lite mer att skriva om nu eftersom jag snart kommer att resa runt lite med familjen. Jag kommer äntligen att bli en äkta turist!! Det ska bli jätte kul och är så taggad!!

Förutom att plugga, planera resan, skriva listor och förbereda, håller jag på att planera min halloweenfest om några veckor. Jag kommer att fira att jag blir 21 år, men jag fyller inte förens några dagar senare. Jag hade tänkt mig att vara någon slags glittrig, guldig alv. Men jag kom på att man ska se läskig ut, så jag får försöka måla mig lite läskigare och säga att jag äter barn. För att jag vill fortfarande vara glittrig..som vanligt. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Åååh vad jag älskar Agnes waters! Det ligger bara en och en halvtimma från där jag bor, så det är konstigt att jag inte är där mer ofta. Här om dagen åkte jag dit med Elin, jag passade på att paddleborda. Då man står på en surfbräda och paddlar sig framåt, inte mer med det. Men det var rätt svårt att hålla balansen i början, efter ett tag dock gick de väldigt. bra 😊.  

Likes

Comments

Hej! Här om dagen var jag och Callum och hanskompis ute på lite äventyr i the Botaniq Garden här. Det är en park med massormed träd och växter, några dammar med sköldpaddor och väldigt mycket annat. Jagabsolut älskar att gå där inne, det är som en djungel på vissa ställen och detär så himla fint! Jag har inte utforskat hela stället ännu, men det får jaggöra någon annan gång. Tydligen ska det vara finare på våren och sommaren dåblommorna på vattnet blommar. Jag har tagit massor med bilder men kan inteladda upp alla haha. Här är några utav dom!

Likes

Comments

Jahapp hur gick det med den dära detoxen då? Alltså jag klarade en och en halv dag, jag skulle definitivt har klarat 3 dagar om smoothieserna  inte var så jäkla äckliga. Jag trodde att dom skulle smaka som vilken smoothie som helst, men ack vad fel jag hade. Jag kunde knappt få ner dom, så jag bestämde mig för att sluta plåga mig själv. Jag kommer nog aldrig att blanda grönsaker och frukt igen. Istället har jag bestämt mig för att göra frukt och bär smoothies och äta grönsaker på sidan om. Vilket känns mycket bättre, jag ska också gå och köpa soya mjölk så att allt blandas bättre. Det är klart för mig att detox inte är för mig helt enkelt , jag kan inte följa instruktioner utan att lägga mig i och ändra på allt. Jag dock fortsätta att äta grönsaker, fukt och bär istället för vissa måltider. För att förhoppningsvis gå ner i vikt.

Likes

Comments

Hej, vaknade precis upp från en allt för lång nap. Har haft fullt upp idag så jag är väldig trött. Först gick jag upp tidigt, vid 7 tiden för att jag skulle ta hand om Callums systerson som är lite mer än ett halvår gammal. Det är den åldern då dom halvt har börjat kravla och vill vara överallt där dom inte får vara. Jag kunde inte släppa blicken från honom , så jag var helt färdig när jag kom hem. Efter det åkte jag direkt till en kompis för att fixa naglarna, hon är "nybörjare" och behöver någon och träna på. Så därför tar hon väldigt lite betalt, och det är absolut värt det eftersom dom blir jätte fina. Nu är bilden lite dålig eftersom det fortfarande är lite litter rut omkring naglarna. Annars blev dom super snygga, glittret är silver och svart och det glittrar jätte mycket. Emedan professionella salonger tar 500-700 för förlängning och lackning så tar hon runt 160 kr. Skit bra!​

Likes

Comments

Hallå! Vaknade av att det knackade på dörren, det var brevbäraren som kom för att lämna min nya bok Juice Master av Jason Vale. Allt började med att jag såg på en dokumentär på Netflix som heter "Hungry for change" . Sjukt bra dokumentär som visar hur man ska äta bättre för att förändra sin kropp till det bättre och bli mer hälsosam. Jag fastande för att börja göra en smoothie detox med grönsaker och frukt, eftesom jag redan dricker en smoothie varje morgon så kan det väll inte vara så svårt att fortsätta i 3 dagar. Eller? Jag vill i alla fall pöva och se hur det går, och verkligen försöka rensa ur kroppen.

I boken finns det 100tals recept på smoothies och detox program, jag kommer börja med 3 dagars detoxen eftersom jag inte harr gjort något sånt här innan. Det som jag tycker är fantastiskt bra är att det står exakt hur man ska göra, och vad man ska köpa för mat och hur mycket. Jag var rädd att alla smoothies bara skulle innehålla spenat och grönsaker, men dom innehåller frukt också så det verkar inte så farligt, det kanske blir en jätte behaglig upplevelse? Jag och Callum ska snart åka till affären och köpa hela köplistan i boken, och sedan börjar jag imorgon.
Efter det ska vi nog gå och fånga några Pokémons, wish me luck!


Likes

Comments

Dåligt med bloggande den senaste tiden, men det har inte hänt något speciellt. För det mesta hänger vi på stranden, eller så kollar vi på bio eller går på kalas på helgerna. Förutom denna helg eftersom det regnar och är skit tråkigt väder, här är det vinter nu. Men det känns som en vanlig Svensk höst, och det gäller bara vissa dagar. I förrgår var vi till exempel på stranden och lekte med hundarna, vi tog också en lånpromenad i kvälls solen. Men idag är det grått, blåsigt och det regnar. Så jag får stanna inne, Callum jobbar så jag kan inte hitta på något speciellt heller.
Här kommer lite bilder som jag har tagit dom senaste dagarna.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det midsommar i Sverige , men jag får sitta hemma och städa och plugga lite istället. Callum visste att jag var lite nere för att jag inte får fira med min familj, så han gick och köpte lite blommor. Alla sorter dom hade i butiken inprincip. Jag blev så glad att jag fällde en liten tår. Vi ska snart bege oss till stan för att kolla på bio. Det blir en annorlunda midsommar, dom tur var är det midsommar nästa år igen.
Så glad midsommar!

Likes

Comments