FYFAN VA VI ÄR BRA!!!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIR STUDEEEEENTEEEEEEN!!

FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!

WOHOOOOOOO!!!! haha äntligen så har jag tagit studenten och det känns helt sjukt
det känns så overkligt, som att jag ska behöva vakna kl 6 på måndag och sticka till skolan.:P

studenten gick jätte bra
det började med att jag vaknade 4 för att fixa mig och sen så åkte vi hem till Therese för at hämta upp henne. kl 6 så började student frukosten och det var jätte roligt där, hela klassen är där och alla skriver i allas mössor ( jag tappade bort min student penna ) och självklart åt vi frukost också.
vid typ 8 så kom flaket till oss och körde oss till skolan, där så hade vi mentors tid, vi fick tillbaka våra brev från 1:an som vi skrev till oss själva och mycket mer.

kl 12 så började ut springningen YEEES!
alt man ser är hur alla föräldrar och vänner står och väntar utanför skolan riktigt taggade över att se os, och sen en klass i taget SPRANG ut genom dörrarna skrikande och sen upp på den lilla scenen.
det tog en stund för mig att hitta mina föräldrar men tillslut så hittade jag dom och vi tog massa bilder och dom hängde lite saker på mig också det vanliga ;)

Senare det dags att marschera ner till flaken men orkester. när vi kom fram till flaken så gick man på och sen åkte runt stan. Det fanns en del problem med vårat flak, det var inte själva flaket utan et var 3 personer på flaket + musiken som var problemet..

okej det var allt jag orkar att skriva för idag mer kommer senare
xoxo- Areyam

Gillar

Kommentarer