Fått ner två knäcke bröd och kaffe! Nu ska ja snart bege nig till gymet! Tidig träning idag igen :)

Fick mail igår om de sissta uppgifterna om tävlingen jag ska delta i i mars! Så nu bli det att slimma kroppen till de! ( ännu) mer då :)
Tycker alltid de är skönt att ha ett mål att sträva efter och gäller det sådanna tävlingar så bli man ju ännu mer taggad att nå målet en om man inte skulle haft :)
Hur som helst, idag bli de kondition (löpning) och mage höft och rump övningar :)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, oj oj , nu är kl 06.39 och jag ska köra till gymet nu innan en lång dag på jobb! En mkt bra start! Dick hoppas jag att ja inte e så trött denna dagen som igår , men ja ha sovit som ett barn så de tro ja inte :)

Likes

Comments

Hej hej, igår va ju minst sagt hektisk. ! Jobb, möte, jobb, han inte äta lunch så va verkligen skit hungrig vid halv fyra när ja kol hem! Vräkte i mig mat då ja inte hade ätit sedan halv sju på morgonen! Men det resulterade i att jag mådde sjukt illa ! Smälte maten och gick en promenad m hunden och körde ett zumba ( är såååå roligt ) och pilates pass, ( hemma faktiskt)
Nu ska jag dricka upp mitt sissta kaffe och åka ich jobba sen blir det träning för mig endå idag bestämde jag!
Fredag idag! Efter denna dag lång ledig 5 dagar :) men blir lite plugg nu i helgen för på söndag åker vi till min familj :)))


Likes

Comments

Godmorgon , sov sååå gott inatt! Har precis ätit klart min frukost och ska åka och jobba nu, innan måste ja tanka bilen ,
Kanske att jag dra och tränar i eftermiddag ! Få se hur ja känner då, måste fixa böcker till nya kurserna idag med,

Likes

Comments

Hej, oj vad trött jag är idag!! Igår var jag på lite hälsokost och köpte magnesium och valerina natt, ska se om det hjälper nu. Hoppas ! Igår efter jobb , slutade rätt tidigt så mötte ja upp bästa kompis här på vallås, gick hem till nig och sedan åkte och köpte mat! Sen bara pratade vi i flera timmar! Saknat!

Fick oxå reda på min nästa praktik plats fr.o.m. 14 e januari och tre veckor framåt, intensiva veckor igen, men dom går snabbt!


Likes

Comments

Frukost, kaffet va väl behövlig! Jobb strax och sen direkt till gymet, sen hinner ja inte fören lördag :(


Likes

Comments

Morgon ....
Käkat frukost och ska nu åka och jobba första morgon pass, sen direkt till gymet, idag får de bli kondition, mage , ben , rumpa

Bild : igår kväll låg min hund såhär ! Sååå mysig

Likes

Comments

Trevlig vecka! Härligt julbord plus utgång i fredags med kollegor :) och igår middag och karaoke m vänner :) idag tränade jag ett hårt pass så efter duschen vart man helt Lea lös i kroppen , men skönt! Nya tag inför ny vecka!! Snart lite lång ledig!


Likes

Comments

Yes! Fredag! Äter frukost och ska snart jobba! Det är så obehagligt kallt ute ! Men man få ju hoppas att sommaren blir bra , dom säger ju att det bli bra om det är en kall och riktig vinter ,
Ikväll är de julbord m jobbet :)
Bild : min lilla vovve måste ha skot när de är så kallt hihi

Likes

Comments

Körde ett gött träningspass i förmiddags mellan jobben, men blir alltis så stressigt när man ska försöka hinna med träningen på förmiddagen , duscha , fixa mat plus idag vart jag tvungen att tvätta håret! mitt är långt och tjockt så det tar evigheter!!!!!

Fixar mina naglar nu till lite musik. När jag kom hem vid halv fyra somnade jag nästan 1 h direkt, haft ett par kassa nätter!? varföpr vet ja ej.

Två riktigt bra låtar från rihanna!Likes

Comments