Sommerens beskjed kom som et sjokk, og jeg må vel ærlig innrømme at gleden med å ha ferie ferien ble noe moderat i forhold til hvordan det burde ha vært.
Nedbemanning på grunn av økonomi i firmaet, tre måneders oppsigelse og takk for seg.
Jeg går snart inn i siste måneden, og jeg må si at det har vært utrolig vanskelig å motivere seg for å gå på jobb etter at bomben ble sluppet.

Jeg har brukt tiden i sommer til å snakke med banken for å informere dem om situasjonen. Jeg har huslån og billån som må betjenes, og jeg ønsker å beholde huset. Bilen kan jeg klare meg uten, hvis jeg må.
Finn.no har også fått en ny abonnent på autovarsling av nylig publiserte stillingsannonser, men ingen ting innenfor "min" bransje.
Jeg har forberedt meg på at jeg kanskje må bytte bransje, og det er helt OK, selv om jeg gjerne vil ha muligheten til å bruke den erfaringen jeg har opparbeidet meg over ti år.

Jeg har også barn jeg forsørger, så jeg kommer nok til å skrive litt rundt tankene jeg har rundt det å kanskje måtte takke nei til fritidstilbud for dem.

Alt i alt håper jeg på å få en jobb i løpet av oktober, så dette blir forhåpentligvis det eneste blogginnlegget her, men jeg kommer til å skrive litt om jobbsøking, kontakt med NAV og hva jeg benytter den kommende fritiden til.

Likes

Comments