Denna bilder betyder jättemycket för mig eftersom den visar verkligen hur långt jag har kommit med livet. Den visar hur hårt jag har tränat och jobbat för min hälsa både psykiskt och fysiskt. Det är klart att det är bara början och jag kommer aldrig att sluta med att förbättra mig. Rolig historia är att många ville att jag skulle bli modell efter att jag postade bilden men livet funkar inte så när man är för kort xD. Men någon dag hoppas jag att jag kan bli en. Men när man kollar genom åren så blev jag från en spinkig pojke som blev mobbad varje dag i sitt liv till en välutränad person som alla respekterar .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mina vardagar börjar som alla andra som går i gymnasiet. Oftast börjar jag klockan 8 och slutar klockan 16:00 med många tråkiga ämne på en och samma dag. Onsdagar är det tuffaste av de alla. Vi brukar börja med ekonomi men idag var det två timmars Kursprov som tog all min energi och då var jag nästan slut för resten av dagen. Nationella skapar rädsla bland elever enligt min klass eftersom när vår lärare pratar om det så tror man att det är mellan liv och död. Men sanningen är att det finns inget enklare om man har studerat tillräckligt under året såklart. Vi går tillbaka till min vardagliga liv.

Efterskolan så brukar jag gå till gymmet och träna i ungefär två timmar. Jag har tränat i 5 månader nu och jag älskar varenda sekund eftersom man mår jättebra efter träningen. Många tror att jag tränar för att ha sixpack eller för att ha bra kropp bara, jag fattar varför de flesta tror så eftersom jag gillar att visa min överkropp ofta. Men det största anledningen är för mentalt hälsa eftersom jag var en person som drabbades av grov depression och träningen gjorde att jag blev men mer levande och gladare på något sätt.

Sedan går jag hem och vilar efterträningen, ibland går jag ut med mina kompisar om jag har något liv men oftast är jag hemma och kolla Youtube. Förut var jag ute nästan hela tiden men eftersom man har förlorat vänner genom tiden (de var fake) så är det bäst att vara hemma.

Så brukar mina vardagar se ut kanske inte så intressant men det är bättre än vad det var.

träningskläder som jag tycker är bra och nästanlik mina kläder. det är bara att clicka och kolla på.

Likes

Comments

Hej ! Jag är en 18 årig kille som bor i Norrköping och kommer från Irak. De kanske ovanligt för en person som mig att skriva en blogg eftersom det har inte varit intressant i mitt liv än krig och sorg inom familjen men eftersom i det sista tillståndet så har mitt liv sätt lagom bättre ut än var det var. Så jag är född i Irak och livet där var bra som jag får höra av mina föräldrar eftersom jag inte minns något. Men sedan kom den dagen som förändrade mångas liv som bodde där. Kriget där flera hundratusentals personer dog. Så vi var tvungna att att starta nytt i en säkrare plats. Min familj bestämde sig att flytta till grannlandet Syrien. Med kriget så förlorade min familj alla sina pengar och företaget som min pappa har kämpat för hela sitt liv. Det ledde till att vi levde i svält under flera år och åt nästan bara 1 gång om degen. Livet var tufft då men på något sätt klarade vi oss.

Sedan kom den dagen där vi flyttade tills Sverige. Då var alla glada och vi hade en till chans att leva ett bättre liv. När jag kom hit var allting annorlunda, det var en ny kultur som man var tvungen att anpassa sig till. Jag ska inte ljuga jag hatade att vara här men det var för att jag var rädd för vad som skulle hända. Till slut har jag levt ett lyckligt liv här men det har alltid funnits mobbning i mitt liv men det ska jag gå genom i ett annat blogginlägg. Idag studerar jag i gymnasiet och går i ekonomi linjen för att bygga en bra framtid till mig själv någonting som jag aldrig tänkt mig jag skulle få chansen att göra.


Bilder på hur jag ser ut :).

Likes

Comments