Header

Letar du efter inspiration för vad du ska äta till middag imorgon ikväll?

Igår så firade jag alla hjärtans dag med att beställa mycket mat, eftersom jag är en riktig food-lover! Allt från vitlöksbröd som förrätt till en köttbit som huvudrätt! Ibland så måste man bara passa på och smaka allt, för att verkligen uppleva en resturang. Om ni fortfarande funderar på vad ni ska göra imorgon ikväll, så rekommenderar jag dessa rätter till er för en fin middag efter jobbet eller skolan.

Hoppas allt är bra med er! Vem mer är taggad för fredag? 😍🙊❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vill du imponera på din älskling under Alla hjärtans dag? Date-Night med din förälskelse? Eller bara ha kul med dina vänner? Oavsett om du ska tillbringa dagen med din kärlek eller inte, här är en vacker Valentine's Day look som kommer att se till att vända huvuden mot din skönhet!

Jag har listat ut två färger som beskriver två olika personligheter. Är du den som gillar rött? Då måste du älska att stå i centrum. Ifall ni ska ut imorgon tjejer på en utekväll eller liknande så passar den röda färgen er mest! Dels för att den sticker ut mer i mörker än övriga färger. Men om du letar mer för en sötare look så är rosa färgen den rätta för dig! Du kommer att sticka utmed en lugnande och elegantare stil.

Vilken blir din favorit? Kommentera gärna nedan vilken outfit som inspirerande dig mest! Glöm inte att följa mig på Instagram där jag är väldigt aktiv. Länk nedan!

https://www.instagram.com/araa.se/

Hope you enjoy this, and see you soon for more posts and looks. Take care everyone!❤️

Likes

Comments

Startar bloggen med att redan idag visa upp lite inspirerande Valentines day- looks!

För er som gillar att sticka ut mer i detaljer så är rosor den perfekta kombinationen att ha med den röda färgen. Denna fina topp har även volanger vid sidorna som ger dig en elegant look. Passar perfekt till både dag och kväll för er som jobbar och inte hinner byta om inför en middag eller en utekväll med tjejerna! Enkelt och bekvämt, bättre kan de inte bli.

Dela gärna med er om vad ni tyckte om videon!

Hope you enjoy this, and see you soon for more posts and looks. Take care everyone!❤️

Likes

Comments