Överlag en bra dag. Lite jobbigt att du försöker få alla att tycka synd om dig. Varför började man gilla dig?!
Som tur är har man grymma kollegor som får en på bra humör :) En sv dom fick mig även att köra spinning idag. Nice! Blir att fortsätta träna regelbundet med henne. Kul med folk som ger en energi o inte dränerar en på energi.. :)

Så nu blir det att kolla på serie resten av kvällen, skönt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk så dryg du är.! Ena dagen är allt frid o fröjd o du vill det ena o de andra. Sen nästa dag är du kall, ointresserad mm. Man skulle vilja fråga vad fan är problemet egentligen, men det är inte lönt att lägga energi på dig. Du umgås bland annat med alla andra o skiter i mig. Så då kan du dra åt helv*te.

1,5 vecka till sportlovet, ska bli skönt med lite egentid. Så får man se vad som händer...

Likes

Comments

Att du fortfarande envisas med att hålla allt hemligt, att det skulle bli jobbigt att förklara för din vän eftersom hon är nyfiken. Vilket jävla skämt. Varför kan folk inte bara köra med öppna kort och bestämma sig...

Likes

Comments

​Ja då har nya året börjat, men inte direkt någon härlig känsla över det... Du, precis som någon tidigare vill först ha ett hemligt "förhållande". Skulle inte tro det, hur dum tror du att jag är? Att jag helt ärligt skulle gå med på det och kalla det seriöst. Hell no.

I övrigt är det 4 lediga dagar kvar innan jobb, äntligen. 

Om det ändå kunde hända något som ger en skjuts framåt, så man slipper stå och stampa på samma ställe....Likes

Comments

​Ja då har dagen kommit, årets sista.

Vad blir ens mål för -16? Äta sundare, träna mera förändra livet ?, Sånt som mer eller mindre alla säger men inte fullföljer. 

Nä, mitt mål blir att se till att man mår bra. komma in på en ny utbildning, men fram till det är fixat så blir det jobb...

Gott slut, och Gott nytt år!


Likes

Comments

Då närmar det sig, årets sista dagar. Har man åstadkommit något under året? Har man misslyckats med saker?!?

Så ännu en gång startar allt om, nya tag. Jobb istället för studier, tillfälligt dock. Ska börja studera igen!

Men vad kommer då hända under -16 ?
Förhoppningsvis något av stort värde..

Likes

Comments

Denna bok ska bli färdigläst innan det nya året tar vid. 2015 har varit ett år som både har varit mycket positivt, men vad vore lovet utan motgångar, men känslan av motgångarna är det enda man känner av såhär inför nyårsaftonen.

Kan 2016 bli ett år med framgång?!?
Vore onekligen rätt skönt att få rätsida på en del problem som funnits den senaste tiden. Att helt enkelt känna segerns sötma mer än några få korta stunder som uppkommit sporadiskt längs året.
Man får se vad som dyker upp...

Likes

Comments

Då var det söndag. Fortfarande har inte julkänslan kommit, ingen snö men vi har som tradition regn.
Vad skönt det hade varit och bara fly allt, kanske borde dra till Gdańsk över nyår? Lite sent påkommet antagligen så lutar åt Höllviken på nyårsafton. Ska visserligen bli trevligt.


Bilden visar ett hotell där man bott ett par gånger under sina vistelser i Gdańsk. Ska snart tillbaka! Rensa tankarna lite!

Likes

Comments

Då är det bestämt.. Jobb efter nyår, att inte satsa på dig. Att försöka börja om igen...

Inte lägga någon större energi på dig.

Hur lyckades jag med att träffa en sådan person igen, vad har jag gjort för att förtjäna det? Är det något man är grymt bra på så är det att lyckas trassla till det.... Tydligen..

Aja. Shit happens.

Tur det finns annat/andra att fördriva tiden med..

Likes

Comments