Header

Vad händer med mig? Har inte bloggat på ca 3 veckor?!

Asså kan ju inte hålla på såhär, visst? Denna blogg kommer aldirg komma någon vart om jag ska blogga i 2 veckor, sluta i 3 sen fortsätta mm

Kommer perioder då jag vill blogga jätte mycket, och det gör jag då. Men som senare gör att allt jag har tänkt blogga om HAR jag skrivit så då har jag inget mer att skriva om hehe

Meen nu ska jag tävla på söndag så ni får hänga med mig dit i alla fall ;) Ska tävla på Hästhagen en LB A:stil och en LA A:0:A:0. Får se hur det kommer sluta ;)

Men har kollat lite på dem jag ska möta och det är vissa där som också ska hoppa LA med den ponny för första gång så vi får väl se hur det kommer gå :)

Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik. Ska snart gå ner och hämta Ginger och rida honom en liten sväng i skogen. Han stod igår så han får gott röra på fläsket lite grann haha

Ikväll händer inte så mycket, ska bara ta det lugnt och kolla serie kanske haha

Imorgon tror jag att familjen och några vi känner ska iväg men får se om det blir av.

Just nu har jag inget mer att skriva så vi hörs mer sen. Puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen gick super! I L:C hoppade Ginger SUPER! Vi kom rätt på alla hinder förutom på de sista i grunden!
Träningslägret gav riktigt mycket! Red kanske inte så snabbt men lagom som gjorde att jag hade kontroll och hade med mig Gin hela tiden under ritten och det kändes skönt!

Bara för att han va så fin så resulterade det till en Vinst i klassen! Så sjukt glad! :D

I L:B så kom han rätt och va fin! Kom över kombinationen som oroade mig mest...
Men näst sista hindret tog jag lite för snäv sväng som gjorde att jag inte fick fram honom så det gav en vägran, gjorde en volt och han hoppade det galant!
Sen va det bara det sista kvar som han hoppade utan problem!

Sjukt nöjd över honom och dessa resultat kan man inte va sur över.

Bara ta nya tag tills hoppträningen för Anna Hassö på tisdag och debuten i La den 9:onde :D

Just nu sitter jag i bilen påväg hem, har precis släppt av Maggi hos sig så körde inom Lund, men nu är vi påväg hem. Alla i bilen e trötta. ;)

Kommer mer sen, puss

Likes

Comments

Hunden i knät och släpet påkopplat på bilen och hästen e lastad. Bilen rullar mot Dagstorp med en knoppad häst och en nervös ryttare...

Vad ovanligt att jag är nervös..
Får hoppas på det bästa idag, men vill bara ha två 0:or sen är jag nöjd.

Inlägg om hur det gått kommer ikväll!

Likes

Comments

02:08 perfekt tid att lägga sig om man ska upp klockan 8 för att tävla?
Ja jo, vet att jag e smart!
Men om man kollar på typ den bästa filmen ever så vafan?
Kan sova i bilen? Fast nä, är för nervös för det ;)

Haha puss puss och sov gott bästa ni

Likes

Comments

Hej lille du! Hoppas ni har haft en toppendag! För det har jag haft, är hos pappa just nu och ska snart äta. Becka Sune och Jonas är här och ska lämna av Ciri för att dem ska bila till Italien idag. Va i stan på hööks och granngården idag där jag köpte stigläder och schampoo. Det fanns schampoo 1 liter för bara 59 kronor? As billigt ju!

Senare åkte vi till granngården där jag köpte betfor och kraftfoder grund, även ett nytt spö och en foderskopa.

Som jag skrev innan ska vi äta sen ska pappa köra mig till stan.

Puss ha det så bra så hörs vi mer senare

Likes

Comments

Hej underbaraste ni!
Väntar just nu på att pappa ska hämta mig för att vi ska in till stan till hööks och till en foderbutik.
Mer om vad jag köper där får ni i ett annat inlägg.

Efter ska jag hem till pappa och ska va där tills jag ska ta bussen in till stan igen för att möta Maggi, väl i stan ska vi fika lite och sen ska vi åks hem hit, kanske äta ta det lugnt sen ska vi fixa inför imorgon.

Bada, putsa, longera och något mer.
Han kändes fin igår så får hoppas på det bästa! <3

Kommer mer sen, detta va bara ett litet snabbt inlägg. Puss

Likes

Comments

Hej underbaraste ni. Vad är bättre än att ligga i sin egna säng, lyssnar på musik och bara tar det lugnt? Nej juste, finns inget bättre än det!

Som ni såg i mitt senaste inlägg så åkte jag till sjön på kvällen, fett mys va det! <3 Utan att känna på vattnet så sprang jag raka vägen ut och hoppade från bryggan XD Kan säga att det var rätt kallt ehehe Skönt va det men svin kallt...

Efter det åkte vi hem och jag gick raka vägen in i duschen! Att duscha efter ett kallt dopp i sjön så var det nog höjdpunkten för dagen att komma in i en varm dusch ;)

Nu ska jag se klart på PLL avsnittet sen ska jag sova för att palla gå upp tidigt då jag ska till banken och stan imon som jag kanske nämnde i ett av inläggen :)

Skriver imon så hörs då! Puss och sov gott ni som läser detta nu klockan kvart över 12 ;)

Likes

Comments

Om 24 dagar debuterar jag och Ginger våran första LA! Ska till Hästhagens ryttarförening! :D

Efter dessa veckor så är jag mera säker och jag och Ginger är lite mer samarbetsvilliga så tror detta kommer gå bra. I o med att vi hoppade en bana på 1.10 och något låg på 1.15 på lägret så ska det nog inte bli problem. Det är dessutom på grus så det är skönt!

Är fett taggad nu XD

Nej nu ska jag satsa till Lördag, eller nej. Mina tankar är att komma runt banorna med en bra känsla sen skiter faktiskt jag i vilken placering jag kommer på. Just nu rider jag bara för 0:a och en bra känsla i mina klasser men en placering är inget - haha


Just nu sitter jag i soffan hos mamma ;) Har precis varit ute och ridit i skogen på Gin. Det gick super, han va som en bomb som sprängdes inom kort XD han va riktig taggad på att få komma ut, red lilla rundan + en liten skogsrunda. Även fast han va pigg så drog han bara en gång och det va för att först blev han rädd så han hoppade till, efter det tappade jag balanser, sen där efter va det kört så han stack iväg en liten sväng;) haha som tur e så e han inte sån som sticker iväg helt. Han drar iväg några hundra meter sen så är det bra.

Ska kolla PLL och Teen wolf, där efter ska jag äta och ikväll ska jag lämna Gin på sommarbetet och hämta upp systers häst för att hon kommer hem vid 9 och hon vill hinna rida :) så aa.


Puss hörs mer sen! Love u

​Har redan lagt upp bilden innan men jaja, ni får se den igen :P 

Likes

Comments