1. Jag hatar att duscha håret (men gör det förstås ändå).

2. Jag lagar aldrig potatis hemma utan äter det bara om jag
blir bjuden på det. Fast jag tycker om det.

3.. Jag kan vara väldigt social i konversationer men också väldigt tyst.

4. Jag har perioder då jag bara använder jeans, nu gillar jag det inte alls
och har det sällan på mig.

5. Jag kan kolla på vänner (serien) om och om igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår spysnöade det hela dagen i princip och oj vad mycket snö vi har nu. Jag som vill ha vår!!! Det dröjer nog väldigt länge nu. Suck!

I morgon ska jag hem till en vän som fyller 25 år. Hon vill inte göra något stort av det så vi ska äta god middag - kycklingsoppa och ett gott bröd till. Sen blir det filmtajm och godis! yum yum. När jag fyllde 25 år då blev det fest! Mina närmaste vänner kom, jag hade frågesport, vi dansade, drack goda drinkar och hade det väldigt kul. Mina två senaste födelsedagar har jag "firat" på slutenvårdsavdelningen. I år då ska jag fan vara hemma. gärna må bra!!! då fyller jag ju 30 år = party för min del (i alla fall som det känns just nu). Jäklans vad fort tiden går! Hittills har jag inte haft någon större kris kring det men det kan ju bero på att jag nyss fyllt 29.

Likes

Comments


Ibland blir jag bara så ledsen. Jag kände mig desperat när jag ville testa en ny och ta bort en medicin för några månader sedan. Idag är det något jag ångrar extremt mycket. Jag hade sån ångest i början (biverkning) att jag knappt kunde gå på toaletten i rädsla att svimma. Att ligga i sängen hela dagarna även då i panik! jag trodde att det skulle försvinna, att jag skulle kunna göra allt i samma utsträckning som förut. Men icke. Allt fick en tvärtomeffekt. Jag tar mig med taxi till ställen jag verkligen måste. Buss åker jag inte (två gånger på en månad och då var jag inte ensam men ändå ångest), att gå till affären 15 min bort är en utmaning, att ta sig till andra känns i detta nuet omöjligt. Att gå till arbetsträningen fungerar oftast med låg ångest men då är det också bara 7 min gångväg.. Men det är just det där att känna sig så ledsen och ångestfylld p g a ångesten. Att känna som att jag faller i bitar, ett pussel som inte går att fixa. Rädslan för att det aldrig kommer att vända...

Likes

Comments

Jag skulle till slutenvården då jag inte mådde/mår bra. Mitt i allt när jag skulle låsa dörren och gå ner för trappen så ringde mormor.

När jag skulle lämna in mina värdesaker på jouren kunde inte hitta nycklarna. Jag sa att jag skulle komma med dom senare. Väl uppe på avdelningen vände jag upp och ner på min väska, letade i alla fack och fickor men inga nycklar. Jag kunde inte komma ihåg att jag lagt ner dom i jackfickan, att det inte skramlat någonting. Men å andra sidan, vart skulle dom annars vara? tårarna rann av tanken att behöva lägga ut pengar för både hemnyckel, tagg och förrådsnyckel, det är inte billigt inte.

Ca två timmar senare när min farbror skulle ge mat och vatten till min katt Sigge så visade det sig att dörren var låst och att nycklarna fortfarande satt kvar i låset!!! Ja så kan det gå i bland, förmodligen var det när mormor ringde som jag kom av mig. Haha.

Förresten, dessa fina flätor gjorde en tjej på mig därborta.

Likes

Comments

Nu är det nytt år igen, 2018 och det är 1:a januari idag. Jag tycker att 2017 gick otroligt fort och nu är det året äntligen slut, för usch vilket hemskt år med mycket mörker i mitt liv. Nu finns det ett vitt blad och det ska förhoppningsvis fyllas med glädje och andra bra saker. Fast ja, livet kan inte vara positivt jämnt, men jag hoppas att det bra sakerna överglänser det dåliga.

Likes

Comments

Jag har inte nyårslöften längre då jag mest blir besviken om jag inte klarar det löfte jag har. Men om man säger så här. Jag skulle vilja börja träna igen, kanske åka på någon resa, ta hand om mig själv och göra saker jag mår bra av. Skratta mer, helt enkelt uppleva mer saker här i livet. Vara mer här och nu.

Likes

Comments

Jag ska fira den med Elin och hennes kille. Jag kommer att vara nykter, vi ska spela spel äta pizza o.s.v. Inget komplicerat med andra ord.

Likes

Comments