Måndag idag och veckans 1:a arbetsdag. Idag har det varit riktigt kallt trots att det varit nollgradigt,och mycket riktigt kom det lite snö senare på förkvällen. Tur att vi har en kamin så man kan värma sej och mysa lite. Idag har jag agerat privatchaufför åt min mamma då hon skulle hälsa på sin bror och svägerska och inte gillar att köra i rondell,vilket man måste göra för att komma till dem. Det blev en trevlig stund hos dem och sedan åkte vi en tur till stan då mamma hade lite ärenden att utföra. Nu blir det nog inte mycket mer gjort utan jag kommer strax att sätta mej framför tv,n. Imorgon en ny arbetsdag och en träff med min tjej som jag är kontaktperson till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon! Då var första arbetsveckan avklarad efter ledigheten.Jag var tyvärr tvungen att vara hemma de 2 första dagarna i veckan p g a att magen krånglade,men nu känns det bättre. Just nu sitter maken och jag och intar vår frukost i vardagsrummet. Vi brukar att äta frukost här på helgerna. Idag blir det väl en tur till stan kan jag tänka mej och i kväll är vi bjudna tillgrannarna. Vad morgondagen har i sitt sköte får tiden utvisa

Likes

Comments

Jaha då var det dax att börja blogga igen efter några års uppehåll ! Idag är det trettondagsafton och sista ledighetsdagen,hela familjen har varit lediga i 2 veckor. En välbehövlig ledighet. Jag har verkligen känt. mej som ledig,sovit länge och bara gjort det som fallit mej in. Ikväll var det meningen att vi skulle ha haft gäster men tyvärr lämnade de återbud då de låg hemma i förkylning. Men,men så är livet,vi kommer ändå att äta och dricka gott själv i familjen. lägger in lite bilder från vårt hem.Likes

Comments

Idag är det 1:a November och Alla helgons dag, i år får jag gå till pappas grav för gravsmyckning och ljuständning . Pappa gick bort den 14 augusti och jag har fortfarande svårt att fatta att han är borta för alltid. Han är så saknad!
Igår var jag på AW med en god vän och det var trevligt. Nu har jag precis ätit frukost,varit på promenad med vår hund Gibsons kompis Frasse.
Att skaffa hund var ett mycket bra beslut, vi är så kära så i vår Gibson. Rasen är Briard.
Ett foto på mej från gårdagskvällen!

Likes

Comments

Ja, snart 1 år sedan jag skrev sist. Tiden går. Så här ser vi ut nu och det här är vad vi gör! Niclas är numer delägare och VD på Plåt&Svets själv är jag kvar i boendestödet. Linus snart 17 år går 1:a året på gymnasiet på musik/estetprogrammet . Otto har precis fyllt tonåring och går i sexan. Musik är ju det som gäller för familjen. Själv sjunger jag i Gospelkören Varberg Gospel,Niclas och Linus har Rockabilly bandet Two smoking barrels tillsammans med 2 andra grabbar och Otto tar sax,piano ochsånglektioner. Ja ett litet smakprov vad familjen har för sej just nu.

Likes

Comments

Go kväll! Länge sedan jag skrev sist. I helgen som var firade vi mamma som fyllde 75 År, det var ett kalas som hette duga.Mamma blev verkligen uppvaktad,huset var fyllt av gratulanter. Efter kalaset åkte vi på efterfest, lite eftersnack och ett glas vin,trevligt! Detta var i lördags.Vaknade på söndagsmorgonen tidigt som vanligt,lite för tidigt egentligen i alla fall blev det ett besök på Asia Spa med sällskap av min morbror. Efter det så började jag titta på en film men fick pausa den för en timme i sängen,blev så otroligt trött efter spa besöket. Idag har det varit jobb och nu är det snart dax för middag. det har hänt roliga och tråkiga saker i familjen sedan sist jag skrev. Det roliga är att Otto,yngste sonen ska vara med på tv,han ska deltaga i ett matprogram för barn tillsammans med pappa Niclas. Detta ser han verkligen framemot. Det tråkiga är att min faster tragiskt har omkommit i en brand. Hennes hus brann upp av en oklar orsak. tiden fram till semestern kommer säkert att gå i en rasande fart, vi är uppbokade i stort sett varje helg fram tills dess. Det är skolresor,student ,skolavslutning,middagar och så har Two smoking barrels ett flertal spelningar vilket i och för sej är kul,nu kallar kocken ifrån köket så jag får väl sluta för denna gång.

Likes

Comments

Idag har varit en ansträngande dag, tror att jag sov ca 3 timmar inatt,vet inte vad det var som gjorde att jag sov så dåligt. Blir så lättirriterad när jag är trött och det har jag verkligen varit idag. Nu ligger jag i sängen och slötittar på tv, det blir ett tidigt sängående ikväll. Hoppas verkligen att jag får sova bra i natt annars är risken stor för ett migränanfall i morgon. Det var ett tag sedan jag bloggade och det som hänt sedan sist är att jag fått storstädat tvättstugan och vår klädkammare, känns jätteskönt har även hunnit med en AW . I morgon är det kbt utbildning igen och jag är som vanligt inte särskilt förberedd.Det blir väl till att gå upp lite tidigare och försöka göra "läxan". Tur att det bara är 2 ggr kvar med utbildning , är inte speciellt motiverad att gå den här utbildningen har svårt att se att jag kan ha någon nytta av den i mitt arbete. Nä nu orkar jag inte skriva mer nu får det bli lite mer tvtittande innan sängåendet.

Likes

Comments

Jaha då var helgen över för denna veckan,vi började vår helg med ett besök till Göteberg maken och svärfar gick på en öl och whisky mässa medan jag ,svärmor och yngste sonen strosade på stan,den äldste sonen hade sällskap av sin kamrat så de två gick för sej själva. när vi kom hem så bjöd vi min svärföräldrar på ostbricka och lite vin. Lördagsförmiddagen tillbringade vi hos svärföräldrarna i deras torp vi var där tillsammans med min svåger för se om det var något som vi ville ha då de ska sälja torpet. På kvällen sen var det meningen att vi skulle ha amaroneprovning tillsammans med en annan familj,men bara några timmar innan de skulle komma så ringde de återbud eftersom dottern i huset fått magsjuka. Det blev lite antiklimax för oss men det löste sej eftersom vi sponant inbjöd yngste sonens vänner med pappa. det blev en riktigt trevlig kväll och amaronevinerna blev väl avsmakade. I dag har det varit något tungt,har känt av huvudet efter allt vinet igår  så dagen har tillbringats i soffan framför tv,n då jag sett ett par feel good filmer. F ö så verkar det som om våren har försvunnit,just nu regnar det och det är kallt i luften.

Likes

Comments

Har kommit hem från en som alltid lika härlig körövning,kan vara hur trött som helst på dagen men åh vad man får mycket energi efter en körövning ,helt otroligt! Nu märker jag verkligen att våren är på väg.Idag har det varit solsken och vårfåglarna har kvittrat, det har varit ljust länge och den där speciella vårdoften har infunnit sej. Det enda som fattas är lite mer värme,det är fortfarande lite kallt så vårjackan har inte kommit på ännu. Nu blir det någon timme eller två framför tv,n innan sänggåendet.

Likes

Comments