Goooodmorgon! "Imorse" vaknade jag runt 13. Brukar helst vilja sova ut på helgerna men det händer bara när jag är ensam hemma haha. Dock tyckte jag det var ganska okej att bli väckt denna morgon för Handren kom in och sa att han skulle jobba istället för mig, skönt!
Är ingen frukostmänniska egentligen (äter hellre gårdagens godis) men gjorde i ordning lite müsli,fil och banan. Eftersom att jag är ledig idag så tänkte jag passa på att städa,träna och plugga lite. Det låter disciplinerat men det kan jag säga att det är jag verkligen inte haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om det är något jag tycker är intressant att läsa om på andras bloggar är när dom skriver saker om sig själva, bekännelser eller liknande. Så tänkte skriva några onödiga saker om mig:

-Jag är världens lataste människa, men när jag verkligen vill något så gör jag det till 100% och går all in.

-Det första jag lägger märke till hos en människa är dens skor. Alltså det ALLRA FÖRSTA jag kollar på. Jag vet inte varför men mina ögon dras direkt ner till skorna. Skor säger väldigt mycket om dig som person enligt mig.

-Jag äcklas ganska mycket av fötter och tycker det är så jävla konstigt med tanke på sko-grejen.

-Jag tilltalar mina föräldrar med deras förnamn för att jag på något konstigt sätt blivit van så.

-Är världens största morsgris. Är helt seriöst kär i min mamma. Vi pussas och håller hand varje dag trots att jag snart är 18år gammal.

-Tidigt i femman älskade jag Justin Bieber mest av allt i hela mitt hjärta och hela min värld kretsade kring honom, men jag vågade inte säga det till någon alls, så jag gömde alla mina affischer när mina kompisar kom hem till mig och loggade ALLTID in på gästanvändare när kompisar skulle låna min dator för ville inte att dom skulle se min bakgrundsbild på honom (hahahaha). Han var verkligen min största första kärlek. Tror det var i 7an jag kom ut från mitt skal.

-Det bästa jag vet är potatisgratäng. Älskar det mer än mitt liv typ.

-Jag är ganska känslig av mig men har jättesvårt att visa dom.

-Borstar alltid tänderna i minst en kvart. Älskar att borsta tänderna. Mitt rekord är 47 minuter.

-Det värsta jag vet är att vara "fejksnäll" så jag säger alltid vad jag tycker när någon frågar om min åsikt.. Kan vara bra och dåligt.

-Lever ett väldigt begränsat liv som har mycket med kultur att göra. 

-Kommer alltid på dom sjukaste/konstigaste grejerna att göra och eftersom jag lever ett jättebegränsad liv så blir det extra kul att göra dom. Älskar när jag får med mig mina vänner på mina äventyr!!!!!!'

-Jag kan somna vart som helst, kan blunda och sova. En gång somna jag i en fåtölj i en skoaffär i Sundsvall så hon som jobba där fick väcka mig för kunderna hade blivit oroliga och mina föräldrar trodde jag blivit kidnappad haha. 

-Sist jag räknade hade jag 68 kusiner.

-Är noll medveten om vissa gränser och jag älskar det, men oftast håller jag mina överskridna gränser för mig själv.

-​Jag är världens tidsoptimist och sover jättedjupt. Säger du 15.00 kan du räkna med mig 16.30!


Likes

Comments

Jag är vääääääääärldens största natt-älskare och är ALLTID uppe HELA nätterna, vardag som helg. Det var ju största anledningen till att jag skaffade bloggen, så jag kan ha något att göra eftersom att jag sett ca alla bra som dåliga filmer som gjorts. Detta är en skitjobbig egenskap för alla mina kompisar slocknar efter max kl 00.
När jag inte kan sova brukar jag oftast lyssna på musik i högtalare, kolla om någon film jag sett tidigare, hämta något gott att äta, åka till statoil om det inte finns något gott att äta, eller plugga om jag så måste det!
Just nu ligger jag iallafall i sängen och stör mig på att den här texten är så jävla ful men fattar inte hur man ändrar så lika bra att ha det så. Annars har jag och Monica varit i Östersund idag för äventyr/shopping.
Har tyvärr bara fula konstiga bilder från dagen så kan lägga upp lite andra saker istället... Det läre väl uppskattas det också hoppas jag med tanke på hur fin jag är på dessa bilder.

Likes

Comments

Så nu har jag äntligen skaffat en blogg. Tanken bakom denna blogg är nog ingen alls. Har den bara för att det kan vara kul att skriva av sig ibland, och att dela med sig av sin vardag, men framförallt för att visa att man kan ha en seriös sida då väldigt många ser mig som en oseriös person. Man kan ju undra varför haha.... Annars så älskar jag att läsa andras bloggar!
Haha, vet inte riktigt hur det kommer att gå. Antingen kommer jag skratta åt mig själv, eller så kommer jag tycka det är kul på ett positivt sätt och fortsätta. Hoppas på båda!Likes

Comments