Jag är en kändis nu ju...eller. Hahah jag var med i tidningen (Blt) för några dagar sedan, jag blev intervjuad av någon person för det var någon hjälte sak i Karlskrona, mark levengood var där och höll "det".

Det var lärorikt men som jag sa behöver man inte göra något stort för att vara en hjälte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det som fick mig att börja blogga var först och främst min kompis Ebba men sen även för att jag älskar att skriva. Att kunna formulera sig och uttrycka sig genom text är helt underbart, det finns nog inget bättre. Jag märker även skillnad i skolan för att mitt ordförråd har ökat och blivit större ganska drastiskt.

Många kan blogga för att vilja bli igenkänd, men för mig är det så mycket mer än så. Jag brinner för det här, det är roligt och jag vill aldrig sluta. Ibland kan det bli för mycket men då tar jag bara en paus.

Ni borde skaffa en blogg, it's pretty fun guys.

Tack och hej!!

Likes

Comments

Vem är jag egentligen? Är jag en hund eller en katt? Nja, jag är mer som en störd liten fjortis på 14 vårar. Jag har 2 syskon + 2 bonus syskon, sen har jag världens bästa mamma och styvförälder. Jag hade en hund men hon är tyvärr lite bortglömd, jag träffar liksom inte henne längre. Sen har jag fler awesome personer i släkten som mormor, Sanna, Wille, Hanna, Albin, Gabriel osv. Väldigt många om man säger så!

Jag är uppvuxen i Hofors men på senare tid bor jag i Karlskrona, staden med mest soltimmar. Jag älskar skolan, att blogga, knäppa kort och bli "knäppt" på kort. Min dröm är att bli en bra bloggare och en modell. Jag känner att inget är omöjligt, inte något, bara jag tror på mig själv.

Jag är ganska trött på livet för inget händer och jag vill uppleva ett äventyr och känna spänningens oroväckande stunder. Jag kommer definitivt dissa Sverige om jag inte flyttar till Stocholm eller någon annan stor stad, jag måste ut i världen.

Hoppas att ni gillade den här typen av blogginlägg, adios amigos!

Likes

Comments

Hej! Nu kommer det här blogginlägget upp lite, men bara lite sent. Alltså jag är så ledsen för det men jag hoppas att jag på något sätt kan gottgöra er amigos.

I början av höstlovet kom älskade Agnes ner till mig i Karlskrona, jag är så tacksam. Vi gick bland annat på stan, Boda Borg, bio men det jag såg fram emot mest var marinmuseet, det var ganska spontant och jag har gått på det tidigare också. Men jag kan direkt rå för att jag älskar historia.

Sedan åkte jag upp till Hofors för att träffa min eftertraktade familj, jag älskar dom så mycket! Men det är en annan historia.

Tack för att du tog tid att läsa det här inlägget, you made my day om man säger så.

Likes

Comments

Hej igen, det var nog ett tag sedan jag skrev ett drastiskt och okomplicerat blogginlägg men nu är jag äntligen på spåret igen. Det känns ganska meningslöst att skriva och uppdatera utan framgångar, hur bär sig andra åt egentligen?

Måste man följa ideal bloggaren? Eller måste man sticka ut eller på något sätt vara på det sättet experter säger att man ska vara på för att kunna få se framgångar inom en snar framtid? Måste man ha "det" och alla saker som hör till den svenska prototypbloggaren? Jag har många tankar som måste rensas och jag (och många andra) tycker nog att bloggandet kan hjälpa ens halvt bearbetade funderingar till en annan nivå, det vill säga att man får uttrycka sig och utveckla sina tankar.

Men jag känner att inget är omöjligt. Om jag vill bli fotbollsproffs, jag kan göra det. Om du vill kunna gå på månen, du fixar det. Man måste bara komma ihåg att du är perfekt och kan klara det, om man bara försöker. Personer som försöker och kämpar och kanske inte når målet, alltså misslyckas väljer jag alla dagar i veckan före dom som går runt och fixar det utan att behöva kämpa. Du kanske är bra på alla ämnen i skolan och klarar alla prov med högsta resultat men när det kommer ett prov i verkligheten som du misslyckas på då? Hur kämpar du då? Jag uppskattar personer som kämpar, vad det än handlar om.

Jag kommer kunna bli modell och bloggare. Jag klarar det, jag har kämpat igenom tusen saker och det här är enkelt för att jag klarar vad som helst. Bara att jag tror på mig själv.

Hoppas ni tog inspiration och fick lite pepp eller någon slags känsla av att inget är omöjligt och med rätt inställning klarar man allt.

I Love you guys, just remember that!

Likes

Comments