Månaden Juni's Glossybox var 'featured' av Makeup artisten Linda Hallberg. Lindahallberg.se . Jag vill ta av hatten för hennes duktiga jobb med månadens box. Den är urläcker! Verkligen snyggaste hittills. Boxen heter "Welcome to the pink planet" och citatet "Be bold, be welcoming, be you, have fun, always stay positive" öppnar upp det hela. Älskar.

Jag kommer visa alla produkter och även skriva beskrivningen som jag fick i paketet till varje produkt.

1. Första produkten jag fick denna månad var "Rihanna, RiRi EdP Spray". Rihannas senaste doft RiRi är en flirtig doft som passar lika bra att bära dag som kväll. RiRi är Rihannas smeknamn och doften återspeglar hennes personlighet. Passionsfrukt, kaprifol och fresia ger en blommig fräschör. Måste säga att den luktar jättegott verkligen, bra jobbat RiRi! Orginalprodukt 325.- /30ml

2. Andra produkten jag fick hem idag var "Glam of Sweden, Matte Top Coat" Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. Lätt och roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret men cool look. Jag har velat ha ett sådant så himla länge. Bingo att den kom nu när andra spännande produkter är påväg hem till mig ;). Orginalprodukt 39.- /15ml

3. Tredje produkten var en vattenfast maskara, "Icona Milano, Emotion Allowed - Volume Waterproof Mascara" Intensiv, svart maskara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad som hög luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta på ett lager till! Det är festival-dax snart här i Karlstad och vädret räknar regn.. Kanske blir till bra användning endå? Orginalprodukt 159:- /10ml

4. En liten grej som gör stora verk! "Elizabeth Mott, Thank Me Later Eyeshadow Primer" Silkeslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocken. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken. Jag har testad Elizabeth Mott produkter innan och jag älskar dom! Supertaggad på denna nu också!! Orginalprodukt 175:- /10g

5. Sista produkten för dagens och månadens box... "The beauty crop, PBJ Smoothie Stick" Färgstark läppstiftspenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienser och PBJ Smoothie Stick innehåller bland annat mandelsmör och gojibär, fulla med antioxidanter. Härlig sommarfärg men lite för stark för min smak. Skulle beskriva färgen som blir på läpparna som bigaråer ;). Orginalprodukt 130:- /2,5ml

Likes

Comments

Hej, fina ni, 

på min förra blogg så skrev jag ett inlägg om självförtroende och några tips som hjälpte mig, för dig som vill förbättra ditt. Nu när jag startar en ny fräsch blogg så var detta det första inlägget jag ville ha med mig. Tyvärr inga roliga bilder osv nu i första inlägget men det får duga endå. Här har ni:

<Efter mycket om och men så har jag faktiskt överlevt 2015. Det har inte varit lätt med all press och vänskaps-trubbel som jag faktiskt har haft inblandat i mitt liv. Den sista terminen och dom sista månaderna var extra tuffa för mig då jag mådde sisådär. Jag ville verkligen utvecklas som människa så bestämde mig för att kolla upp hur man lättast får bra självförtroende, och här sitter jag nu "starkare än någonsin" ;-).
Jag tänkte ge er lite tips på hur man kan få bra eller iallafall bättre självförtroende, för det är faktiskt en väldigt viktig sak att ha med sig i livet.
Le'go

1. Hållningen
Jag tror inte det är många som tänker på att hållningen faktiskt spelar roll. Ifall du går runt och kollar ner i marken eller gömmer dig bakom folk eller ditt hår, så uppfattas du som en blyg och osäker person, och ifall du vill ut ur den boxen till att du känner dig säker i dig själv osv så är det en bra sak att börja med. Sträck på dig, visa upp dig. Även fast du inte är säker i dig själv - låtsas.

2. "Plugga"
Det här kanske bara är jag men när jag är påläst och kan saker om ett visst ämne, prov, läxa, vad som helst! Så känner jag mig själv duktig som vet svaret. Jag tycker att grunden till att få bra självförtroende är att du måste veta att du klarar av saker. Jag blir t.ex väldigt pushad när jag klarar en presentation i skolan då det är en av dom värsta sakerna jag vet. Så plugga och gör bra ifrån dig i skolan - offentligt. Räck upp handen och visa vad du går för. Det räcker med en gång i ett ämne, t.ex ett tal på matten, det är bara en skön känsla att visa för läraren och sina klasskompisar att man kan något.

3. Låtsas
Den här punkten är jag mästare på. Att låtsas. Behöver jag säga mycket mer? Låtsas att du har bra självförtroende, låtsas att du vet alla svar på ett prov, låtsas att du tycker du är snygg, låtsas. Jag tycker verkligen att fler folk behöver inse att detta funkar. Det är ingen som märker att du är osäker om du spelar bra. Så för Guds skull, ifall du känner dig osäker i dig själv eller vad som helst, visa det inte, låtsas att du är tvär säker. Det hjälper dig sedan att lättare falla in i det helt naturligt.

4. Vinn över rädslan
Okej, här är jag. Jag är rädd för så himla mycket. Speciellt på hästryggen. För att få bra självförtroende måste du tro att du klarar av saker och ting. Det bästa är inte att försöka övertala dig själv att du inte är rädd, det bästa är att erkänna att du är rädd men göra det endå. Det här behöver inte gälla fysisk aktivitet såsom sport eller hoppa ner från ett stup. Det kan vara skoluppgifter, smsa en kille(/tjej eller annat kön) eller sminka dig annorlunda. När du klarat vad du nu var så rädd för, då vet du att du klarar av det och det är nog den bästa känslan!

5. Prata långsamt
Det här använder jag också som knep. Du verkar mycket mer säker ifall du pratar långsamt och har uppe blicken mot människan eller människorna du för en konversation med. Mitt knep sa jag ju, i alla engelska presentationer som jag har så i stort sett gråter jag, darrar, spyr av ångest och stress innan, att jag ska göra bort mig och att alla kommer skratta. När jag väl står där uppe så försöker jag prata långsamt då jag dels hinner tänka igenom så att det jag faktiskt vill säga - kommer ut ur min mun och inget annat, men också för att jag känner mig säkrare då. Prata långsamt, gör dig förstådd.

6. Förberedd
Jag säger samma sak om alla punkter, "den här är viktig". Men så är det, alla dessa punkter är viktiga och behövs ifall du önskar ett bättre självförtroende. Det räcker inte att bara prata långsamt och sedan så älskar man sig själv, nej, det är som Eiffeltornet, det krävdes mer än en bit för att bygga upp den. Att vara förberedd är en av dom viktigaste sakerna för mig som kontrollfreak. Om man är förberedd på vad som komma skall, så kan du förbereda dig på konsekvenser och allt som gör dig osäker i vissa situationer. Att vara förberedd är väldigt viktigt och det behövs för att må bra och inte få ångest/stress attacker innan prov eller liknande. Var förberedd.

Det här var några punkter jag kom på nu idag, jag kommer säkert göra en del 2 ifall det blir uppskattat.
Kram

Likes

Comments