Halloj! Idag har det varit en svin rolig dag med en massa roligt folk! Skoldagen var väldigt basic som vanligt. Hade matte prov idag och det kändes som det gick hyfsat bra faktist! Gjorde både e provet och ECA provet! Efter det åt jag och gänget på båthuset. Sen åkte jag med Liam, Frida och Stina hem! Vi åt lite och kollade på film. När jag kom hem typ runt 19 så åkte jag och manda in till Kinna och åt på donken!!! Är svin trött men samtidigt jävligt glad av många olika anledningar!❤ Nu ska jag hem o sova !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det en lång dag i skolan med många tråkiga lektioner. När jag kom hem åt jag och satte mig och kollade på vanderpump rules. Vid sex åkte vi till ridskolan. Det var dressyr och jag fick testa en ny liten goding. Nämligen Pandora! Hon var lite sådär. Fram för skänkeln men inte så känslig i munnen. Vi tränade på o känna och räkna takten, vilket inte är så roligt för nån som suger på matte. Men men nu ska jag gå o lägga mig då jag är jätte trött..!😴

Likes

Comments

Vart en lagom stressig dag.. Skolan var helt okej.. Typ inte dock. Men vi hade matte prov idag. Och varenda gång vi har prov i något får jag alltid panik. Såå det provet gick käpp rätt åt helvete. Men när jag kom hem åt jag lite. La mig i soffan och tyckte synd om mig själv!😂 När mamma kom hem satte vi oss och kollade lite i matte boken då vi ska ha ett till matte prov på fredag, YEY.. Sen åkte jag till stallet med mammis och pappis. Passet på Carino var dels det sämsta men också det bästa. I början var han jätte pigg och jätte tjurig.. Stannade ganska mycket men det var inte lika kraftiga sparkar denna gången som sist. Sen bröt jag ihop lite och diskuterade lite med pappa. Vi kom överens om att fortsätta i skritt och bara ta det lugnt. Då gick det jätte bra! Fick ner han i någorlunda form för första gången sen vi fick hit han. Han blev framför skänkeln men inte hyper känslig i munnen utan han ville ta stöd på bettet, han ville arbeta och förstå. Vid ett tillfälle råkade jag trycka ihop han lite för mycket så då började han piaffera lite smått! Känns verkligen som om vi fick en genom brytare idag! Duschade precis och nu sitter jag och kollar på tv med familjen. Och dricker lite té. Ska gå och lägga mig snart, vart en lång dag med en mental berg o dalbana. Ny månad, ny tag. Imon tar jag nya tag och hoppas på en mer stabil dag! Natti❤

Jätte ful sits och i princip allt men han är skit fin!!😍

Likes

Comments

Tog en liten paus i söndags och igår. Imon börjar ju #nouw30daychallenge !! I Söndags red jag Carino även igår. I söndags red lite dressyr/ markarbete. La upp 2 bommar som ett L. Så jag red emellan de och flyttade ut han rumpa i hörnet av L:et. Han skötte sig jätte bra! Sparkade mycket mindre! Igår så la jag upp 2 bommar med ett trav steg emellan sen 2 trav steg till två bommar med ett trav steg emellan. Han var vääälllddiiigggtt pigg. Han brydde sig inte särskilt mycket om var han satte fötterna, så ibland fick han hoppa över bommarna. Men han var mycket mer fram för skänkeln!

Inatt sov manda över hos mig! Vi kollade på film och badade! Det var jätte mysigt! Nu sitter vi och kollar på film på No:n. När jag kommer hem ska jag äta och gå ut med milo. Sen dra till stallet! Får se om jag ska rida idag eller om Milla ska det!

Likes

Comments

Helloo! I fredags kväll var jag och mandis på KU ( kyrkans ungdom ). Vi hade skit roligt! Lekte live maffia, ninja och en del andra lekar. Jag och manda kom hem till mig kl 02:30 ungefär. Sen så låg vi och bara snackade i typ en timma. Kl 11 stog vi utan för Carlssons och sålde kakor till vår spanska grupp som ska till Spanien 2018! Sen åkte jag hem och åt, sen direkt till stallet. Carino fick ett lätt hopp/markarbets pass. En fem och en halva med två 50 kryss! Han var riktig pigg och glad. Idag så firade vi pappas födelsedag! Så nu sitter vi och äter glass och kollar på film! Ska gå och lägga mig nu då jag är ( som vanligt ) jätte trött!😴

Likes

Comments

Frrrreeeedddaaaggg!!!!! Till lunch åt jag och "tjejgänget" pizza på Båthuset!!😋 Efter skolan ska Emma och Mandis med mig hem så ska vi dra till KU ikväll. Sen ska Manda med mig hem och sova hos mig. Kommer inte bli något mer inlägg idag! Då jag kommer ha fullt upp från kl 7 till typ 5.

TB till Spanien förra sommaren....!

Passet på Mir var ärligt det tråkigaste passet någonsin.. Han har ingen framåt bjudning alls och trycker mot alla hjälper man ger.. Hoppas jag får rida någon annan nästa torsdag!

Ännu en TB till när jag utbildade en ungponny på klubben! Vår dressyr debut var Km och då gick vi in och vann! Ragg KL❤

Likes

Comments

Hola! Slutade kl 3 idag istället för halv 4. Ganska skönt att sluta en halvtimme tidigare! Skoldagen var väldigt basic. Inget speciellt som hände mer en att vår SO lärare var sjuk så vi fick ha en vikarie som lätt oss göra vad vi ville då det inte fanns några uppgifter för oss! Under Lunchen satt jag i kola ( vårt skol café ) med mandis , Kristus, Alex, Niko och Elias. Lite senare kom även Saša. Vi satt och pratade om massa konstiga saker. När jag kom hem så gjorde jag lite mat och satte mig och kollade på Vanderpumps rules. Kl 6 ska jag, Milla och pappi iväg på hopplektion på klubben. Tror jag kommer få rida Mir! En häst på 4/5 år, aningen grön, kräver rätt ridning för och gå fint. Kommer utvärdera passet antingen i ett inlägg i kväll eller imon!

Likes

Comments

Blev inget inlägg igår kväll då det inte fanns någon ork kvar. Passet på Carino igår var både bra och dåligt. Mot mitten av passet började han tjura ihop och sparka mot min skänkel.. Men de 3 sista varven var han hyfsat glad och positiv!! Sen fick Elliots ägare Matilda sitta upp och rida han lite. Han var inte jätte glad över att hon satte krav på honom. Så han började sparka, bocka och till o med stegra.. Ett under att Matilda ens satt kvar! Men mot slutet av passet så började han ge med sig lite gran. Men vi ska nog trappa ner på kraven några veckor så han bara få ha roligt. Tror att anledningen till varför han håller på så här är för att han är ganska trött på och flytta. Men får han landa hemma hos oss några veckor och lära känna oss så kommer det gå jätte bra!

Skolan idag var ganska basic. Sista lektionen hade vi ungdoms utvecklare i våran klass. Så vi gjorde några övningar. Har nog inte skrattat så mycket under en lektion på länge!! Jag och mamma var precis och kollade till Carino lite snabbt. Pappa är uppe i Stockholm på jobb idag till imon. Vi skulle igentligen firat han hans födelsedag idag men det sket sig.. Ska nog sätta mig och plugga snart eller gå och lägga mig.. Börjar komma in i en period där jag sover mer en 10 timmar per dygn? 😴 Glöm inte att kolla mitt inlägg #nouw30daychallenge !!

Likes

Comments


Vem gillar inte en challenge? Nouw har skapat en challenge, den heter nouw 30 day challenge!! Svin roligt att de engagerar sig så mycket i sina bloggare!! Challenge går ut på att man ska blogga i 30 dagar. Sen är man med om en utlottning på en weekend resa till London med en kompis ( + målsman om man är under 18 ). #nouw30daychallenge


Det ska bli jätte kul att blogga under dessa dagar, känna att man kan utvecklas och bli lite mindre "privat"/ lämna fler detaljer!

En härlig bild på mig och mina vänner!💞


PS; Jag och mandis pandis funderar på och ha någon typ av samarbete. Vi får se om vi kommer fram till nåt😏

Likes

Comments

Hejhej, igår fanns det ingen tid till och titta in här. Kom hem ganska sent igår. Men ska försöka klämma in två inlägg idag! Igår så red jag Elliot och Milla red Carino. Elliot var jätte fin men Carino stod och sparkade större delen av passet.. Elliot var väldigt mjuk och fin. Lite stark i början men mot slutet gick han i låg form utan att jag hade nåt i handen!! Det var nog det bästa passet på han hittills! När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen så åt jag lite. Vid 10 gick jag och la mig😴 Nu sitter jag i skolan och har No. Vi arbetar med kolhydrater.. Det tråkigaste jag vart med om..

Likes

Comments