Blev verkligen besatt av neonljus när jag var uppe i Stockholm och är faktiskt fortfarande helt fast, det är såå fint. Varje gång jag går i stan så letar jag efter snygga neonskyltar på gatorna, och det som suger är att dem flesta sitter så högt upp. Gick runt med Maggy i Stockholm och verkligen letade överallt efter fina ljus, testade att fota lite med som ni kan se här uppe och tycker ändå det blev ganska nice. Hade tänkt dra ihop en riktig fotografering i Stockholm och åka runt till alla neon-locations jag hittat under min tid där, men jag fick aldrig till det. Kanske försöker mig på något liknande längre fram i år, tror det hade kunnat bli riktigt bra bilder!! :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att gå ut och gå när det är sol ute kan vara det bästa jag vet!? Får så sjukt mycket energi och blir så inspirerad av att vara ute i solen och se fina platser. Hittar alltid typ 5 nya platser jag vill styra upp en fotografering på när jag är ute och går!! Hittade idag denna sjukt fina båt och en bro med klyschiga hänglås på. Skrattade lite åt hänglåsen eftersom jag tycker det är rätt töntigt att göra så men tror det hade kunnat vara en grym location med en modell ändå!! Speciellt såå fint när solen precis gick ner!

Likes

Comments

Sitter och redigerar de sista bilderna från min tid i Stockholm just nu och tänker på att det egentligen är heelt galet hur mycket tid jag lägger på att redigera en enda fotografering. Först ska det väljas bilder vilket är både det bästa och det värsta steget i processen. Det är sjukt roligt att se vilka bilder man fått till under fotograferingen, men det är också sjukt svårt att välja ut de 10-15 bilderna av ca 1000 som ska bli slutresultatet. Sen ska de färgkorrigeras och slutligen retuscheras. Måste verkligen jobba på att vara mer effektiv i mitt sätt att välja och redigera bilder för det hade underlättat så sjukt mycket. Känner att en ritplatta hade suttit fint så jag slipper tuscha på min macbook pro, får liksom kramp i mina fingrar varje gång vilket inte är så konstigt egentligen!! Blir kanske att önska mig en i julklapp!:-)

Likes

Comments


Nu är det redan en vecka sen jag kom hem från Stockholm där jag var i 3 veckor. Bestämde helt spontant exakt en vecka innan att åka upp då en väns kompis flyttade ut ur en lägenhet som skulle bytas efter 3 veckor, därför den korta tid. Hade inte bestämt mig 100% för om jag skulle försöka hitta jobb/ny lägenhet eller om jag bara skulle fota och ha en liten semester innan jag åkte upp. Bestämde mig för det sistnämnda under tågresan där jag satt som en galning och försökte få tag i en makeupartist för att kunna samarbeta och få ihop fotograferingar tillsammans med modeller från Stockholmsgruppen. Det var nämligen att fota porträtt/modebilder och bygga upp en bredare portfolio som då blev resans syfte + att träffa en hel del efterlängtade vänner som jag har från Stockholm. Hade verkligen så roligt och jag samarbetade med två olika makeupartister och en stylist under min tid där och fick ihop totalt 7 fotograferingar.

Modellen Felicia som blir fotograferad av mig samtidigt som MUA:n Karin försöker sig på samma pose hahah..

Det är så sjukt roligt att jobba i team och arbeta fram något tillsammans, där alla är kreativa och vill få grymma bilder!!!

Likes

Comments

NÄMEN hej!! Är väl antagligen inte en kotte som fortfarande läser denna blogg som uppdateras ca 1 gång om året, men nu tänkte jag mig på att försöka uppdatera lite igen. Har bara haft tanken under dagen så har inga speciella planer egentligen, bara att uppdatera precis om vad jag vill och vad jag känner för. Och det kommer absolut INTE bara bli inlägg tagna med systemkameran, för det är där det alltid brister haha. Ett oklart inlägg men vi får se vad som händer här, taco hej så hörs vi nog snart igen! :))

Jeeesus vad jag saknar Åre när jag kollar på dessa bilder alltså. I februari är man tillbaka i riktig vinter, längtar faktiskt lite nu<33

Likes

Comments

Finns det något bättre än att ta bilen och bara åka tills man hittar fina platser att stanna och fota på?
Svaret är nej!

Likes

Comments

Instagram@antonstenander