Header


Så mycket som händer just nu. Bara hitintills denna veckan så blev det en tidningsartikel och en radio intervju angående ett stort projekt nästa sommar! Mer info kommer snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Åhoj!

I många år har jag drivet en youtubekanal, eller egentligen två eftersom jag började med en som jag inte kommer ihåg inloggningen till haha, men för ett tag sen så startade jag en ny kanal där jag lägger ut mestadels covers men också eget material. Detta har varit en stor hjälp med min musikkarriär och idag har jag lagt en helt ny cover som faktiskt kan vara en av dem bästa jag någonsin gjort! Like i would av Zayn Malik. När jag väljer covers så väljer jag låter som så klart jag verkligen gillar men också låtar som är dem mest streamade.

När jag fastar för en låt så tar den oftast en till två dagar att göra om det är ett projekt som inte bara innehåller gitarr eller piano och sång. Sen beror det också såklart på hur mycket jag själv har lyssnat på låten för att lära mig allt helt!


Det har varit en sjukt lång dag då klockan ringde vi sju i morse för att hinna klart med några projekt för att i morgon sticka till Göteborg på en mötes och planeringshelg inför ett stort projekt i sommar!
Så snart blir det sängen för mig innan man ska upp halv fem imorgonbitti....

Hepp!

Likes

Comments

Första inlägget på länge.. Man kan väll säga att jag haft ett litet "juluppehåll" men nu är jag på banan igen! Några dagar utan jobb blev det med men nu börjar allt dra igång på riktigt inför våren och sommaren!

Det blev en ganska enkel jul hemma med familjen vilket alltid är det bästa! Nyår bjöd på hummer och skumpa.

Ett sent men ändå en god jul och gott nytt år från mig!

Likes

Comments

Åhoj!

Såå dålig uppdatering.. Ledsen för det!
Veckan har varit full packad med saker, möten, knäck bakande, spelningar och en hel del granhuggande!

Julklapps shoppingen är i full gång, jag tycker faktiskt att det är så mycket roligare att ge något än att få något. Ju äldre man blir ju svårare är det att komma på vad man önskar sig haha! Tycker dock att jag kommit på riktigt grymma julklappar till resten av släkten!

Det roligaste som har hänt i veckan är väll några jul spelningar, bland annat så hade jag min årliga jul spelning på ett företag, en av mina favorit spelningar som jag gör varje år. Så trevlig personal så mysig stämning, ända nackdelen är väll bara att den alltid är 06.15 på morgonen... Men det är värt det!

En del granar har det med blivit, en till min äldsta syster och hennes kille, en till mig själv och igår blev det en natur dag med min näst äldsta systers man! Vi brukar sticka ut i naturen och paddla, hugga träd, överleva med mera..
Igår drog vi rakt ut i skogen med ved, en kaffe kanna, vatten och vars en yxa, det slutade med att vi hamnade mitt uppe på ett "berg" i ett grustag där vi kokade världens äckligaste kaffe! En gran blev det i alla fall med hem!

Idag blir det pepparkakshus bak och en lugn kväll!

Likes

Comments


För snart tolv år sen så ställde jag upp i en sångtävling/talangjakt som hette Superstar. Min allra största idol just då va Jimmy Jansson! Jag gillade verkligen allt med honom, hans stil, hans röst, hans låtar, framförallt hans hår.. Så så klart så var låten jag sjöng 'Vi kan gunga', en av Jimmys låtar. Som åtta åring gick jag på en scen som var större än vårt hus. Jag kom dock tvåa efter en grymt begåvad liten tjej som sjöng Britney Spears..... Någon som jag dock inte hade räknat med var att jag tydlig hade charmat in mig hos arrangörerna som fixade så att jag en dag senare fick ställa mig på samma scen igen, men denna gången tillsammans med Jimmy Jansson och framföra samma låt som jag gjorde dagen innan. När man är liten uppfattar man inte riktigt situationer på samma sätt men när jag tänker tillbaka idag så förstår jag hur fruktansvärt stort det va!

Den där talangjakten och den där upplevelsen med Jimmy var dock inte första gången som jag stod på scen eller stod i centrum men där någonstans så kom drömmen till mig att bli artist. Att få människor att dansa, sjunga, må bra och inte tänka på något annat än just den situationen som dem befinner sig i just då. Jag började aldrig satsa direkt, jag sjöng mycket men i den åldern så tänker man inte på karriär, men tänker nästan inte på något man bara lever och har kul utan några bekymmer. Inte förrän jag va elva år och min familj i stort sätt gick i tusen bitar pga av dåliga saker så hittade jag tillbaka till musiken på ett helt annat sätt. Jag pratade aldrig med någon om mina problem eller allt jag jobbigt som jag varit med om men jag skrev låtar, hundratals låtar eller texter där jag fick allting ur mig. Texter som aldrig blev till låtar, låtar som aldrig någon annan fick hörMen jag drömde, jag drömde så mycket om att få stå där igen, på en stor scen fylld men människor framför som är lydliga och lever i den stunden. 13 år gammal ställde jag mig igen på en scen , denna gången också i en sångtävling denna gången så slutade jag på en tredje plats. jag drömde mer och jag kämpade mer och ett år senare så stod jag där igen. Denna gången så slutade jag som etta! Det gav mig så mycket motivation och så mycket ork att kämpa vidare. Jag gjorde skitspelningar som inte gav mig någonting penga mässigt men jag visste att om jag hela tiden är ute och syns och hörs, om det så är att jag sitter i ett hörn så kommer där en dag att sitta helt rätt person och höra mig. Det gjorde det också. Jag spelade in min första skiva, jag började på världens bästa musikgymnasium, jag var med i idol, jag startade mitt egna skivbolag, jag bildade mitt band och i början av våren 2014 så stod vi med 25 bokade spelningar.

Att drömma om att bli känd ska man aldrig göra. Ett kändisskap kan vara kul men man kan gå från att vara något till ingenting över en natt. Dröm aldrig om att bli artist för att bli den mest kända personen i hela världen. Dröm om att bl artist för att förmedla något, att göra det du älskar, att ge andra människor någonting, en upplevelse.

Jag är en drömmare, jag är en fantiserare. Jag drömmer om större saker, att saker och ting alltid kan bli större och bättre. Alla har drömmar och jag vet också sen gymnasietiden att där fanns andra elever som drömde om exakt samma sak som jag gjorde, dem var enligt mig tusen gånger bättre på att sjunga eller spela ett instrument och därför tyckte jag inte att jag förtjänade att få uppleva min dröm medan många inte fick göra det trots att dem var duktiga. Men det är just det, om du har en dröm, dröm inte bara den, tänk inte bara på den, testa den istället. För vad kan gå fel, ibland upptäcker man att drömmen var kanske inte allt man ville ha eller så lyckades du bättre än vad du någonsin trodde. Drömmen kommer inte till dig, du skapar drömmen. Chansen att du en morgon vaknar upp och helt plötsligt lever den dröm utan att ha jobbat för den finns inte. När man gör någonting så krävs dt hårt arbete, det krävs mod, tårar, ups & downs, det krävs att man står där utan något och tänker ge upp men att man finner någon typ av motivation att fortsätta. Mitt mål i livet är att inte slösa bort dagar på att göra något som jag inte vill. Absolut jag har också haft "vanliga jobb" för att kunna överleva men mitt mål har i slut ändan alltid varit att kunna fortsätta att nå till drömmen.

Så sluta aldrig drömma, sluta aldrig leva och gör det som gör dig absolut lyckligast i hela världen, vad det än kan vara!

Likes

Comments

Sorry för så dålig uppdatering bloggen!

Helgen har varit fullsmockad med saker och jobb.. Fredag blev en galen jobbdag med en deadline på att skriva en helt ny låt från grunden på mindre än 24 timmar.. Människor förstår ofta inte att bara för att man jobbar med musik och skriver låtar så blir faktiskt inte varenda låt 100% varje gång. Jag har hundratals låtar som aldrig blev någonting, projekt som ligger som skisser på melodier, beats osv men som jag aldrig använt men denna gången gick det att skriva en duglig låt på så kort tid! Press är inte alltid dåligt! Låten blev i alla fall klar i tid vilket va sååå skönt!

Lördag blev en ärende dag och en mycket lugnare dag med familjevänner, julbak och två timmar testande av nya bilar vilket va sjukt skoj!

Igår blev en annorlunda dag med ett snabbt möte, en roadtrip till Lund för att hjälpa min systers forskar-kille att hinna göra ett projekt så plötsligt satt man i ett labb och såg ut som en doktor! Sedan blev det kalas firande för min äldsta syster och på kvällen blev det kinamat och Hitta Doris mys! Jag älskar hitta Nemo och va ju tvungen att se hitta Doris med! Jag absolut älskar tecknade filmer!

Varje dag dricker jag min standard smothie och sveper en shot med ingefära och citron och du idag va det en galet fin morgon ute!
Smothie recept är:

Kvarg
Bär
Banan
Mixaaa

Svårare va det inte!

Åhoj!

Likes

Comments


S O M J A G H A D E B E H Ö V T R E S A J U S T N U !


Rest har man ju gjort en del men fortfarande så finns det så mycket kvar att se, så många platser att besöka, så många människor att möta!
Snart blir det förhoppningsvis en välbehövlig resa till någon överdrivet underbar plats. Har alltid velat se alla delar av USA, roadtrippa från norr till söder, väst till öst och framförallt så vill jag uppleva Tokyo med min bror, en dröm som jag vet att han har haft länge men det är absolut något som vi båda pratat om så länge!
Hela Tokyo drömmen grundar på världens bästa film Lost in translation som jag absolut rekommenderar att se!

Drömma kan man göra...
Drömmer jag om något så gör jag allt för att få den drömmen att gå i uppfyllelse, många människor är idag fantiserare och drömmare som drömmer om det där perfekta livet, drömjobbet osv men istället för att bara fantisera om det, testa det, gör allt för att försöka få drömmen att gå i uppfyllelse. Ge 110% för vad förlorar man på att försöka? Ibland inser man att drömmen kanske inte var allt som man ville ha och ibland blir det perfekt. Drömmar är upp till var och en och det är också upp till var och en att försöka leva drömmen.

Drömma kan man göra. Om man aldrig försöker så kan man drömma på så länge man vill för drömmen kommer inte till dig, det är du som skapar drömmen.

Likes

Comments

Kaos i huvet.. För mycket tankar, för mycket projekt i gång. Kul och bra att ha att göra men det finns en så skör tråd mellan lugnt och kaos..

Som musiker så älskar jag programmet så mycket bättre! För det första så är ju TV4 lagom duktiga på att få en att längta efter sommaren med alla somriga program som går just nu..
I alla fall så tycker jag att där är sjukt många bra versioner som görs i årets så mycket bättre så idag blev det en cover på grymma Danny Saucedos version av Little Jinders låt super 8, galet fin låt!

I looove slitna jeans!
De här jeansen är från Andy Tankmar och är grymma!

Åhoj!

Likes

Comments

Jobb, jobb & jobb.. En ny singel, PR, ett hemligt projekt, Skype möten, nya covers, bilder och videos, så såg min jobdag ut idag! Så mycket att göra, för korta dagar..

En stressad förmiddag blev det men en så efterlängtad fika med min smarta syster hos farmor & farfar blev i alla fall av! Helt otroligt hur pigga min farmor och farfar är, 92 år gamla och behöver inga hjälpmedel eller hjälp överhuvudtaget, inga sjukdomar heller bara en massa kärlek! Jag förstår i alla fall var jag fått min lite galna och utmanar sida ifrån, farfar som cyklar tvärs över hela staden med bland annat en kontorsstol på pakethållaren?? Vi har i alla fall fått honom till att låta oss fixa en julgran åt dem så att han inte ger sig ut med en julgran på pakethållaren.. Inte för att jag inte tror att han inte hade klarat det men man kan ju försöka hålla honom vid liv!

Myskväll och en ännu hårdare jobbdag imorgon!

Åhoj!

Likes

Comments

Redan andra advent???? Whaaaaat? Helgen har varit absolut så slapp den hade kunnat vara, lagom med egentid, precis vad jag behövde. Gårdagen var fylld med ärenden och en riktigt lugn kväll. Idag blev det storstädning, besök på min favorit plats och sen blev det myskväll!

Så mycket kul på G! För ungefär en månad sen så släppte jag min senaste singel 'För det finns ingenting att säga mer', idag blev jag äntligen 110% nöjd med all musik på min kommande singel! Så skönt! Imorgon blir det att göra det sista för att förhoppningsvis släppa den inom denna veckan!

Nu, film, säng & sömn! Hepp!

Likes

Comments