Tjenare!

Tänkte skriva lite idag om att jag och min flickvän har nyss fått en lägenhet som vi ska flytta in till nästa månad. Helt underbart!! Perfekt i dessa tider men skriver mer om det någon annan gång.

Lägenheten är 60 kvadratmeter och är sig lite olik vanliga lägenheter i Borlänge. Den utstrålar en massa olika känslor samtidigt, men det bästa av allt är att ingen känsla är negativ.

Vardagsrummet är enormt och vi har svårt att hitta på vad vi skulle kunna ha mer än soffa, soffbord, matta, tv och tv möbel där. Men men det kommer nog en massa förslag med tiden.

Vi var till IKEA och kollade lite möbler och jag tänkte dela med mig av vad vi tittat lite extra på nu när vi va ute.

Ha det bra!

Likes

Comments

1. Berätta för henne att hon är sexig.

Även om du ser henne varje dag så är det viktigt att du kommer ihåg att tala om för henne att hon är sexig. Det kommer att finnas dagar då hon känner sig ful och då har du makten att förändra det.

2. Lämna ett meddelande på kylskåpet.

Oavsett om du bara ska iväg och jobba eller behöver vara borta i flera dagar, så är det ett bra sätt att visa för henne att hon är det första du tänker på på morgonen.

3. Sätt din hand i hennes bakficka.

Det fungerar varje gång. Det kommer att få henne att känna sig feminin och sexig.

4. Erbjud henne massage.

Det är ett råd du har hört förut, men det är ara för att det fungerar. Det skapar avkoppling och innehåller ofta naken hud. Bra saker.

5. Var inte rädd för att vara känslig.

Du behöver inte gråta, men hon kommer att beundra dig för att du inte stänger dig helt utan berättar för henne.

6. Uppmana henne att lämna saker i din lägenhet.

Om ni inte bor tillsammans ännu kan du uppmana henne att lämna saker i din lägenhet. Utrymme för henne i din lägenhet= plats för henne i ditt liv.

7. Ta med henne på bröllop.

Fakta: bröllop utlöser kärlek, men också sexuell lust. Nu vet du det, gör vad du vill med den informationen.

8. Kyss hennes hand.

Vissa smekningar skriker sex och sedan finns det de som skriker kärlek och omsorg. Detta tips hör till det förflutna och skapar närmare band mellan er.

9. Lyssna på henne åsikter.

Inte bara hålla tyst tills hon har pratat klart. Lyssna på henne, bedöm vad hon säger och ta det av det, så ofta du kan.

10. Ta ut henne och shoppa.

-Stå bara inte och gäspa demonstrativt i mitten av butiken för att signalera att du är uttråkad.

11. Berätta för henne att hon är din bästa vän.

Det bästa är att vara älskar med din bästa vän.

12. Offentlig kärlek.

Om hon tycker om att mysa, så gör det. Visa att du gillar henne. Det är ett bra trick. Hon vet att du inte är rädd för att skryta om att du är hennes kille.

13. Var fjantig.

Hon kommer att älska dig för att försöka imponera på henne med dina galna skämt eller ditt dumma beteende.

14. Gör henne vän/väninna en tjänst.

Det är hela paketet som man köper när du skaffar en flickvän. Om du är snäll mot hennes vänner så kommer det säkert tillbaka många gånger igen från din tjej.

15. Berätta för henne hur viktig hon är för dig.

Även i motgång kan det vara bra att påminna henne om att hon är en av de viktigaste personerna i ditt liv. Så står ni emot utmaningarna tillsammans.

Likes

Comments

Tjenare!

Tänkte bara gå in och skriva om vårat besök på Kolmården! Detta var mitt första besök hos Kolmården men absolut inte mitt sista, helt fantastiskt ställe måste jag erkänna. Många olika sevärdheter och coola djur men också ett helt fantastiskt väder som gav mig en ännu bättre syn på stället.

Nu ska vi se vilka shower jag kollade in extra när vi va där...juste!? Det var sälshowen, delfinshowen, fågelshowen och sen åkte vi även linbanan över savannen.

Det var även min flickväns första gång på Kolmården och när jag pratat med henne om resan så låter det nät intill lika. Hon är ju delfin älskare och jag kan säga att efter delfinshowen så har det inte ändrats. Mer tvärtom, hon älskar nog delfinerna mycket mer nu, haha.

Nu avslutar vi detta med lite bilder från KolmårdenLikes

Comments

Tjenare!

Idag har jag skrivit anställningsavtal och fått min väktar uniform! Ska bli så sjukt roligt att jobba hos Securitas och se hur bevaknings branschen fungerar.

Fick även 2 bevaknings uppdrag på direkten också vilket är riktigt roligt och spännande!Likes

Comments