Maten är klar, har dukat upp med Cola Zero och naturgodis så nu är iallafall jag redo för att se en kross av Danmark. Så kom igen nu Ibra, ge oss en härlig sommar med massa fotboll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså, fan vad tråkigt det är att vara sjuk! Hinner inte mer än börja jobba på mitt nya jobb innan jag blir sjuk, men tror det beror på att kroppen inte är vän vid "skolbaciller".
Så nu har jag legat i soffan i två dagar, kollar igenom Netflix, kollar Hemnet, bloggar och äter glass.

  • 74 Readers

Likes

Comments

Innan gymmet idag kände jag att det var dags att förnya min lista på Spotify. Kör för det mesta house, men även hiphop funkar. Vad lyssnar ni på?

Och vad tycker ni om dessa? Tycker det är ett perfekt mellanmål och ruskigt goda!

  • 72 Readers

Likes

Comments

​I lördags så öppnade Gymgrossisten sin nya butik här i Jönköping, och vilken butik! Grymt fräsch inredning, grymt utbud och bästa personalen man kan tänka sig! 

Jag var där under hela dagen och representerade Celsius, bjöd på dricka och snackade med folk om allt möjligt. Några av er som läser här som möjligtvis var där? 

Likes

Comments

​Som jag skrivit i ett tidigare så är jag ambassadör åt Celsius. Antar att det inte behövs en presentation på denna dryck? 

Men får ofta frågan vad jag gör för Celsius, vad gör man som ambassadör? Hur blir man det? 

Jag drack Celsius även innan jag blev ambassadör, sedan tog jag kontakt med företaget, berättade lite om mig själv, vad jag står för och berättade även om min personliga resa inom träningen. Sedan hade jag ett möte med en ansvarig inom just mitt område där jag fick reda på vad Celsius står för, vad som förväntas av mig osv. 


Som ambassadör så står jag i olika butiker, det kan vara matbutik, gym, Gymgrossisten, MM Sports osv, och givetvis på ställen som Fitnessfestivalen osv. Där bjuder man på dricka, berättar om innehållet och ser till så att kunden får en positiv bild av oss hos Celsius så dom förknippar märket med något som bara är positivt. 

När jag är och tränar själv så bär jag kläder med Celsius logga på så att vi även syns där, det är ju faktiskt vårt största forum med kunder. 

Undrar du något mer? Tveka inte att kontakta mig! 


Likes

Comments

Testade kokoschips idag, för mig var det en klar hit! Jag gillar kokos i alla dess former och ser detta som ett bra sätt att få i mig bra fett.

Nu är det dags för chill, fotboll på tv och bara ta det lugnt.

Vill bara tipsa er om att Gymgrossisten öppnar en ny butik mitt i centrala Jönköping nu på lördag! Jag kommer vara där och representera Celsius, men kommer vara massa andra grymma atleter där och grymt bra erbjudanden! Vem vill inte träffa grymma Josefine Pettersson från Team Better Bodies!? Så kom till Jönköping på lördag!

Likes

Comments

Har kört mitt fredagspass bestående av rygg, mage och cardio. Är så sjukt lite folk på gymmet nuförtiden så det gäller att passa på, blir lite annat efter nyår..

Nu vankas det fredagsmys med hamburgare, godis och flera avsnitt av Bron med bästa sällskapet!

Likes

Comments

Idag blev det verkligen som överskriften, ett riktigt vasst och tungt benpass!
• Knäböj
•Benpress
•Benspark
• Stående / sittande vadpress
•Liggande benspark baksida

Likes

Comments

I paketet jag hämtade ut tidigare idag så fanns det två flak med dricka, så nu har jag fyllt upp kylen lite igen.

Nu blir det soffan för mig, kolla fotboll där jag hoppas på vinst för J-Södra så vi får se allsvensk fotboll här i Jönköping nästa år!

Likes

Comments

Att börja veckan med att få paket gör ju inte ont direkt, speciellt inte när det är från bästa Celsius. Visar senare vad det innehöll, så håll koll!

  • 80 Readers

Likes

Comments