Det är med dina tankar du skapar ditt liv. Oavsett om det är bra eller dåligt, oavsett om du tror på det eller inte😳
Var glad, umgås med folk som gör dig glad och gör saker som får dig att må bra!
❤️
Nu ska jag slita mig från min kopp kaffe och göra vid mig inför jobbet
😘
Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oprah Winfrey har använt sig av lagen om attraktion redan innan det började kallas för ''The Secret''.
Oprah levde under fruktansvärda omständigheter. Det borde inte finnas en chans att ta sig dit hon är idag. Det fanns inga förutsättningar. Men med hjälp av lagen om attraktion lyckades hon ta sig från fattigdom och hemska förhållanden till att leva ett liv med egen talkshow, skriva självbiografier om sin resa och arbeta för att inspirera andra människor att lita på sig själva, hur man ska leva och hur man måste se på livet för att må bra och attrahera det man vill ha och drömmer om.

Det finns otroligt många intervjuer, böcker och artiklar om Oprah och hennes resa med hjälp av ''The Secret''.
Oprah är en fantastisk förebild och inspirationskälla för mig och för miljontals andra människor. Jag vill så gärna beställa hem hennes bok ''Oprah Winfrey'' så det är en väldigt stor chans att den hamnar i min ägo snart! Jag tipsar om att gå in på Youtube och lyssna på henne. Lovar att det inspirerar en och får en att må bra och vill ta tag i sitt liv haha.
Hoppas att ni har en underbar måndag. Ny vecka och nya möjligheter
Puss och kram
Likes

Comments

De två senaste seminarium jag lyssnat på om lagen om attraktion säger dem att man bör göra en lista över ALLT man älskar att göra. För mig var detta jättesvårt. Ska jag vara helt ärlig har jag ingen direkt passion för något speciellt. Visst jag tycker det är roligt med kläder, träffa vänner, hänga med min pojkvän men när jag skulle börja på min lista blev jag ganska nerstämd över att jag inte kände något riktigt starkt för någonting som exempelvis en sport eller liknande som man verkligen brinner för och lägger 100% fokus på.. Denna listan ska hjälpa en att komma på vad man vill jobba med eller ägna sitt liv åt. Genom att kombinera alla saker man älskar att göra komma på sitt drömjobb. Efter en ganska lång stund började saker komma fram, jag kände hur tankarna flödade och listan är uppe på cirka 17,18 saker jag älskar att göra just nu. Det är en fantastisk känsla! Och mina tankar om framtiden känns plötsligt en aning klarare och framförallt spännande och rolig!
Jag tycker verkligen att Alla borde göra detta! För min del kom jag på saker jag inte gjort på evigheter som jag måste ta tag i igen.
Det är otroligt viktigt att lägga sin fokus och energi på saker som gör oss lyckliga. Det är då vi kan börja förändra vår framtid!

Här är ett par punkter från min lista :)


* Umgås med mina vänner, familj och pojkvän

*Resa och se världen
* Träffa glada, positiva och inspirerande människor
* Köpa fina kläder, skor och andra saker som får mig att känna mig fin
* Träna och äta hälsosamt
* Sjunga och dansa
* Bada i havet
* Hjälpa andra människor
* Skratta
* Äta god mat

Bilderna visar några av de ställen jag vill och ska besöka😃😍😎
Puss och kram


Likes

Comments

Många säger under ens liv att man ska tänka positivt, vara positivt och fokusera på det bra.
Idag lyssnade jag på en intervju med John Kehoe som är en expert inom området tankekraft, eller ''mind power'' som jag personligen låter mindre som Tobbe trollar haha.
I intervjun förklarar han skillnaden mellan att tänka positivt och att verkligen visualisera och attrahera det man vill. Att tänka positivt är såklart väldigt bra, men det kommer inte att ge oss det vi verkligen vill. Vi måste kämpa mer än så.. För att lagen om attraktion ska fungera måste vi visualisera det, känna exakt den känslan när man kör sin drömbil, har sina miloner kronor på kontot eller har den relationen med sin partner som man alltid drömt om! Man måste tro på det och visualisera att man redan har det.
John Kehoe berättade om ett experiment för att bevisa att tankekraften och kvantfysiken verkligen fungerar och inte är ett påhitt.
Det var vad jag tror en forskare som satt ihop tre grupper av människor för att utforska tankekraftens påverkan. Det handlade om att gör mål i en basketkorg. Första gången fick alla tre grupper testa att göra mål under ett par minuter. Då gjordes ett första test för att se hur många mål respektive grupp gjorde. Sedan fick den ena gruppen under ett par dagar i veckan träna 30 minuter på att göra mål. Den andra gruppen fick ingen träning alls, och den tredje gruppen fick komma till basketplanen och visualisera att dem gjorde mål i 30 minuter.
Efter en månads tid skulle det göras nya tester. Gruppen som inte fått någon träning alls hade inte förbättrade resultat, ganska självklart. Den andra gruppen som fått träna höjde sina resultat med 25%. Den tredje gruppen som endast visualiserat sina mål. Alltså endast tränats med hjälp av tankekraft hade också ökat med 25%!! Detta är ett utav massor med experiment som bevisar tankens kraft.

Våga tro på det okända, det vi inte kan se eller känna på.. Våga tro! För när vi börjar göra det är då vi kan få allt vi vill i livet! Jag är fortfarande på upplärning men känner redan hur mitt liv börjar gå mot det bättre och jag känner mig lycklig!

Puss och kram

Här är länken till intervjun: https://www.youtube.com/watch?v=5INlyzP8UIc

Likes

Comments

Idag satt jag på ett tåg påväg hem från Malmö och för att fördriva tiden och ge mig själv en boost av energi och glädje startade jag ett klipp på youtube som är en inspelning från ett seminarium med en man som deltar u filmen "the secret".
ALLA BORDE LYSSNA PÅ DETTA!
😃 Det ger en ett helt nytt perspektiv och jag märkte att jag vid ett flertal tillfällen skrattade för mig själv eller satt med ett stort leende.
Vill ni ha en förändring i ert liv? Ge detta klippet en chans!!
❤️ Ha roligt och njut av livet! Det är en gåva!❤️
Puss och kram

Länk: https://m.youtube.com/watch?v=rnnfFDBokss

Likes

Comments

Knappt 40 sidor in i boken "The Power" har redan gett mig ett annat sätt att tänka på och jag älskar det!!😃
The secret handlar om "the law of attraction - lagen om attraktion. Enligt boken "the secret" har lagen om attraktion användts sedan begynnelsens tid, men endast ett få personer har vetat om den. Lagen om attraktion kan ge dig precis allt du vill i livet, oavsett om det är pengar, resa, goda relationer eller hälsa. The secret och lagom attraktion kan ge oss allt detta om man vet hur man ska använda den.

Alla har vi väl vaknat på morgonen när precis ALLT har gått fel. Du börjar med att försova dig, sen tappar du tandborsten på golvet, slår i tån i dörrkarmen osv.. Det känns som det bara forsätter. Detta har en förklaring.. Dina negativa tankar och känslor skickas ut och när du forsätter fokusera på dem sakerna kommer dem bara fortsätta hända.
Om du istället vaknar med att lista upp alla saker du är tacksam över och lycklig att du har i ditt liv och vet att dagen är och kommer vara fantastisk och du är 100% övertygad om detta så kommer din dag bli precis det du tänker och känner!

Allt detta kommer till en början låta väldigt flummigt.. Men under tiden kommer jag ge er bevis för att detta är sant och verkligen fungerar!
Lovar att lägga upp mer om detta efterhand. Men tills dess - Le, var lycklig och tänk att du är värd att ha det absolut bästa!
❤️

Puss och kram

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att solen strålade in genom fönstret. Underbar känsla! När jag vänder mig för att kolla vad klockan är har jag fått ett sms med superfina och peppande ord som fick min dag att genast bli ännu bättre!! Dem orden gav mig så mycket energi att jag bestämt mig för att göra en massa saker idag och leva på känslan av lycka! 😃 Senare idag ska jag iväg till jobbet och få njuta av alla fina saker och träffa massa trevliga människor! Bilderna är tagna från mitt jobbs Facebook sida💕 #ragladybytara
Puss och kram

Likes

Comments

Vaknade vid 8 i morse vilket betyder sovmorgon, eftersom vi egentligen ska gå upp vid 5 för att gå ut med hunden. Men idag vaknade jag utvilad och pigg och passade på att gå vår långrunda när det är ljust istället och slippa pannlamporna haha! 
Två kvällar i rad har jag verkligen fokuserat på något jag verkligen behöver och drömmer om och det börjar redan komma upp små glimtar av att jag är på rätt väg. Idag har jag fortsatt tänka positivt och vara glad. Det är inte så lött som det låter dock, så jag har världens bästa tips till er som känner att det är svårt att vara glad och tänka positiva tankar när man känner sig trött och nere. Varje morgon ställer ni er framför en spegel och ler. Le så pass länge att du börjar tycka att du själv ser helt galen ut och börjar skratta åt dig själv. När du ler så kan inte din hjärna skilja på om du bara ler eller du verkligen är glad så hjärnan kommer skicka ut känslor att du är glad fast du inte kände det innan! Så du lurar hjärnan och du BLIR glad. Jag har testat detta så många gånger och det fungerar. Vad är det värsta som kan ske? Du kommer bara må bättre! 
Hoppas alla får en fin dag! 
Puss och kram


 

Likes

Comments

Stadiet precis innan man somnar ska vara det viktigaste enligt "The Secret" Det är i det stadiet precis innan du somnar när man är mellan vaket och sovande tillstånd och inte kan skilja på drömmar och verklighet som det är som viktigast att tänka på det man vill ha som mest! Fokusera på hur det känns att leva så man vill, har allt man önskar sig och är lycklig! Att somna med glädjefyllda tankar ger en god natts sömn och man vaknar glad och med mer energi! Nu ska jag försöka sova☺️ Godnatt och dröm fina drömmar💕
Puss och kram

Likes

Comments