Header

Nu så satte jag mig ner framför ipaden och bara bestämde mig för att skriva detta, detta som jag tänkt på hela dagen. Ska jag skriva ut det? Eller ska jag inte?

Fått mycket frågor angående varför min pappa inte finns i mitt liv eller om han är min förebild? Vad ska jag säga? Kan jag säga att jag hatar honom? Kan jag säga att jag önskar att min pappa hade vart en annan pappa? Kan jag säga att jag verkligen avskyr honom?
Ja det kan jag!

Mitt liv består av två saker, två saker som alla människor har i sig, även fast man faktiskt inte tänker på det. Hat och kärlek. Hatet är starkt och kärleken är starkast, men varför måste jag känna hat över en kille, en pappa som gav mig en väg in i detta liv? Varför är frågan jag ställer mig varje dag.
Men är jag glad över att jag känner detta hat och inte denna kärlek till min egen far? Ja det är jag faktiskt.

Varför ska jag känna kärlek när min egen pappa känner hat över sin egen son som han valde att ge ett liv, ett liv på denna jord?
Det är enkelt för mig att tänka bort min pappa, det är enkelt för mig att tänka att min pappa inte älskar mig.
Men det svåraste för mig är att inse och förstå, vart min pappa i min uppväxt insåg detta hat, detta hat mot mig.

Jag kommer aldrig förstå hur en människa kan hata sin egen son, jag kan aldrig förstå hur en människa kan välja bort sina egna barn? Jag kan inte förstå hur man inte kan älska sin egen son?
Det är mycket jag inte förstår och inte inser, hur ska jag veta hur en annan människa tänker?

Jag kan förstå att ni som läser tänker "hur kan han hata sin egen pappa?". För mig är det enkelt...

Jag vaknade upp den 4:e december 2014, jag fyllde 18 år. Mamma kommer in och ler och grattar mig som hon alltid gjort. " Nu är du äntligen 18 år, jag älskar dig Anton".
Dagen går och jag väntar, väntar och väntar på att få bekräftelse av min egen pappa då jag äntligen var myndig, jag hade makten att välja själv. En dag som var mycket viktigt för mig. Jag fick inte ens ett "grattis min son, jag älskar dig".


Den 5:e juni 2015 tog jag studenten, en dag som för mig var en de jobbigaste dagarna jag vart med om.
Stod och kollade ut över befolkningen som kommit denna soliga dag för att gratulera oss för den kraft vi lagt ner i vårt arbete genom skolan. Pappa var inte där, pappa sa ingenting, luften var tom.


För mig är det oväsentligt att en människa gör såhär.
Mycket har hänt, mycket kan jag inte nämna men en sak kan jag säga.

Min kärlek till dig dog ut den dagen du valde att inte finnas där...


Min kärlek till min mamma kommer jag aldrig kunna NÅGONSIN glömma. För den kärleken är kärlek. En kärlek som alla människor förtjänar! Utan min mamma så hade inte jag suttit här och skrivit detta idag.

Tänk på att om människor inte uppskattar dig, varför ska du uppskatta dem?

Det är inte så svårt att bara säga "jag uppskattar dig och jag älskar dig.

Pappa,
Tänk på det.


(Vill att ni ska tänka på att detta är jobbigt för mig att prata om, så snälla! Inga frågor angående detta igen.)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där peps!

Hoppas alla haft en lugn morgon, det har iallafall jag haft! Är dock väldigt trött, men man överlever iallafall!
Tur det, hehe.

Nu sitter jag iallafall på bussen till Vadstena för att jobba, är fortfarande mör i kroppen efter lördags, är helt förstörd i kroppen. Men är ändå ganska taggad på att jobba eftersom det är så roligt som det är.

Senare idag händer det inte så mycket utan jag ska väll städa eftersom vi har kattungar överallt som gömmer och sprider mina saker överallt, så haha hittar ingenting längre, sen är det kanske för att jag har ett minne som en guldfisk med. Kommer knappast ihåg vad jag heter längre..tråkigt.

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik!

Ikväll så kommer jag skriva om en mycket viktig sak som jag vill dela med mig till alla som läser. Fortfarande kul att många läser bloggen, jag är väldigt glad att många skriver till mig privat för det är det som är roligt, att veta att man når ut till människor som läser.

Haaade, hörs ikväll!

🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej peps!

Lördags var det roligaste jag har vart med om, stress samt teamarbete är ju det som jag brinner för. Hur kul är det inte att bara körs hårt och sen inse att man lyckats som team? Det är ju fantastiskt!! 😍

Jobbade 15 timmar och innan det så bestämde jag mig att gå upp klockan 06 för att gå ut och springa, det värsta jag gjort i hela mitt liv. Hur dum är jag som väljer att gå ut och springa innan ett pass från 11-02? Jag klassade mig själv som dum faktiskt! Haha
Men det roligaste var ju att träffa på Anders bagge helt plötsligt, haha fick komplimang över mitt fina hår som han sa. Äntligen!! Någon som ger komplimanger över håret. 5 baggar av 5 ni, kommer leva på detta länge faktiskt!

Men det gick super bra, men hur trött var jag inte efter? Haha

Just nu iallafall så sitter jag på tåget in mot Linköping för att jobba på ett till jobb som jag jobbar extra på, ska bli skönt med lite omväxling faktiskt!
Folk undrar om det är jobbigt att ha tre jobb? Enligt mig så är det bara kul och spännande med "mycket i luften samtidigt".
Sen är ju pengarna ett stort plus i kanten👌🏼

Så ska jobba från 13 och framåt! Så kul!

Men imorron blir det jobb i Vadstena, sen är det bara att tagga Valborg 😍😍

Haaade

🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej igen Peps!

Tack för all respons! Även fast jag inte svarat på Facebook, har haft mycket att göra idag. Har städat
och massor ☺️ skönt att det äntligen är klart😒

Snart kommer tequila och hämtar mig så ska vi hitta på något med henne och hennes pojkvän, skönt att ta det lugnt på en fredag! Imorron vankas jobb i Vadstena på mitt nya jobb, inte jobbet som jag skrev om förut. Är så taggad för att jobba där i sommar. Ska bli så kul att servera, stå i baren och även ha ansvar över en en grillbuffe som kommer vara utomhus! Ska bli fett kul!


Vad har hänt sen senast?

Hahah jo ni! Jag har försökt färga håret tillbaka till blont, mitt mål är att få grått hår, sååå hoppas att det snart blir det. Kan inte färga mera nu för då försvinner håret, haha!

Jo jag har sagt upp mig, sjukt enligt mig. Men ska bli skönt att påbörja ett nytt kapitel i livet. Så är så taggad för imorron☺️

Nu ska jag fixa håret 😄

Hörs imorron peps!

🔹ANTON🔹
( här kommer lite bilder på håret i dess olika färger)

Likes

Comments

Hej där igen!
Nu sitter jag här med både en klump och en liten ros i magen, tänker tillbaka på förra veckan då jag blev sågad totalt som människa pga min läggning och mitt utseende. Rosen är i magen för att jag lyssnar på musik, bästa starten att starta dagen med.

Jag har vart så frånvarande eftersom jag nyligen sagt upp mig från McDonalds och genom det var tvungen att prov jobba på andra jobb för att hitta min framtida "grej". Både sorgligt och nyfikenhet uppkommer i min kropp nu efter min uppsägan, vad kommer att ske? Jag har prov jobbat på två jobb, två jobb med mycket olika syner på människor och två helt olika syner på hur ett företag ska se ut. Då kanske ni tänker "hur mycket erfarenhet har denna kille som yttrar sig om andra företag när han bara är 19"?, jag har jobbat sen jag var 14 år och jag vet mycket som jag nu kan ta med mig när jag ska utforska nya delar i mitt liv. Jag kommer idag inte nämna dessa arbetsplatser, det enda jag kan säga är att förra veckan så blev jag sågad och kränkt pågrund utav att jag var homosexuell på en av dessa arbetsplatser.

Allt började med att jag stod här hemma och var så taggad och fokuserad på att göra iordning mig för göra ett bra intryck på arbetsplatsen, allt ändrades när jag gick in på detta hotell som jag skulle jobba på denna dag..

"Du ser ut som en clown", " du som kille får inte sminka dig", "jag ser inte om du är en kille eller tjej när du ser ut sådär" " lesbiska tjejer skulle vara tvungna att se ut som en tjej och inte se ut som en kille".

Det var det jag fick höra, där satt hotellägaren belåten och kollade mig rakt in i ögonen och hävde ur sig dessa ord som jag antyder är opassande. Där satt jag, iordning gjord som jag är varje dag. Det var inget speciellt med mitt ansikte utan det är hur jag sätt ut på ett väldigt långt tag bakåt i tiden. Jag är en kille som sminkar mig för att jag ska må bra. Ska jag då få höra att jag ser ut som en clown? Ska jag behöva sitta där och få "skitsnack" kastat i mitt ansikte. Men enligt honom så var det hotellets policy att "killar inte få ha smink och örhängen på sig men tjejer ska HA smink på sig".

"Jag accepterar din läggning", detta fick jag höra! Accepterar du och ditt företag mig om jag inte får vara mig själv, jag kan absolut gå med på om denna lilla lag på detta hotell angår både tjejer och killar men jag accepterar inte att det bara gäller killar. Acceptans är inte att sitta där och kränka mig för den individ jag är, jag är inte en clown utan jag är mig själv.

Det är 2016, ska jag behöva vara rädd för att vara mig själv på nya jobb? Nej!! Jag vägrar, jag tänker inte sitta där och få skit över den jag är! Ska jag ändra den jag är för ett jobb? Ärligt, även om det skulle vara mitt drömjobb så skulle jag aldrig ändra mig, för hur skulle världen se ut som man måste ändra på sig så mycket så man mår dåligt? Jag står upp för HBTQ- samhället och det kommer jag alltid göra.

Stå upp för den du är!
Jag kommer alltid att le iallafall, jag är ganska van att blir kränkt ändå. Men jag fortsätter att le, ingen kan vinna över dig om de ser att du är svag.


Skriver mera sen


🔹ANTON 🔹

Likes

Comments

Hej peps!

Nu har jag inte bloggat på kanske två veckor, vad är då anledningen bakom det. Jo det har hänt mycket i mitt liv som har vart viktigare än att skriva om vad som händer varje dag. Så nu har jag äntligen fått allt fixat, även fast det jag fixat kanske fortfarande medför en ond kreatur som lever i magen. Tråkigt att Säga men så är det..

Vad har då hänt sen sist?

Den blondinen jag en gång var existerar inte utan nu har en brunett vaknat upp. Börjar planera mera och mera inför framtiden angående vad jag vill göra och vad jag vill med mitt liv och jag har för det mesta jobbat och jobbat.

Vad mera ska jag skriva? Livet är som det vart nu sedan jag tog studenten, fattigt och fattigt. Och vart är mitt körkort? Haha den tanken frågar jag mig själv varje dag, jag är inte den killen som är bortskämd utan jag måste tjäna ihop mitt körkort själv, och jag är faktiskt glad att ha den möjligheten, hur annars ska jag lära mig innerbörden av sparandet? Eller framförallt värdet av pengar?
Någon gång så kommer körkortet komma och ja, det ska bli fantastiskt!

Imorron så kommer det ett litet inlägg angående vart jag och Emma ska spendera vår helg, kommer bli grymt kul! Längtar redan. Men tänker inte skriva det nu, slutade för en timme sen och nu ska jag sova för att imorron jobba igen😍

Godnatt peps!

Hade
🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej peoples!

Idag har det varit en väldigt lugn Dag, så skönt att ta det lugnt och städa när man är ledig 😉 (😒) .

Har kollat på arrow, vilket är en så bra serie. Varför ska det vara så att snygga killar måste vara med i serier? Vill ju typ dö så fort jag sätter på något avsnitt? Kanske därför man kollar på serier, att få drömma sig bort lite!


Imorron blir det jobb igen och jag längtar så mycket nu efter att få lönen, Hahaha verkligen längtar så mycket!

Men nu ska jag sova och invänta morgondagen😉

Så godnatt!!

🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej peoples!

Dålig uppdatering men vad gör det? Är jag fast vid denna blogg och är jag tvungen till att blogga? Enligt mig så är jag inte det utan jag vill bara skriva av mig och jag blir så glad att ni vill läsa och ta vid er vid det jag skriver!

Iallafall i helgen har jag jobbat både tidigt och sent och har inte haft någon energi till att skriva av mig som jag gjorde tidigare i veckan, eller veckan innan.


En sak som jag vill bara berätta om och en sak som stör mig till det yttersta, det är alla douchebags som finns där ute för att förstöra och vrida människors liv uppochner. Tro mig, en vardag för mig att bli kontaktad och faktiskt bli förstörd över vad framförallt killar skriver, som är homosexuella.

Att tjejer där ute skriver att de är objekt förstår jag mig på, ur mitt eget perspektiv som kille som gillar killar.
Att vara gay är kanske likadant enligt mig.. Jag blir kontaktad, inte för att killen ska säga "hej" utan för att de vill att jag ska vara "deras umgänge för kvällen".
För mig är det något jobbigt och jag mår inte bra av att vara ett objekt som killar vill stoppa tänderna i. För mig är det äckligt att bli definierad som ett "umgänge för kvällen", för det är jag inte.

En app som heter grindr, som många gay killar har är för mig något orimligt. Varför är jag med där då? Jo jag vill bara se vad folk har att komma med så jag inser att killar (vissa av dem) är rena svin. Sen förr i tiden var det kul att få lite uppmärksamhet över att man var så fin som alla sa, men tillslut förstod man. De var ute efter en sak, mig.
Att bomba mig med meddelanden som kränker mig genom sexuella fantasier är inget som man gör. Men det görs ändå.

Jag är inte ett objekt, eller det kanske jag är! Men se inte mig som det utan se mig som en kille som faktiskt har känslor.


Just nu i livet letar jag efter en sak, ingen kille som jag kan spendera natten med. Utan en vän som får mig att må bra och får mig att inse att jag värd något bättre en 56- åriga gubbar som lägger ner sin energi på mig.

Jag kommer aldrig falla för en kille som vill ha mig för mitt utseende, utan för att killen vill ha mig för den jag är.
Andra killar kanske tycker om detta, men en sak är säker, det gör inte jag!

(Bilderna som jag lägger upp är 4 av 859 meddelanden som innehåller brist på respekt, vill bara spy på dessa människor som tror att jag är ett mysigt objekt)


🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej peoples!

Just nu sitter jag på jobbet och både svettas och fryser. Hur kul är det att så och laga kött i 3 timmar? Yas. Underbart!

Har rast nu iallafall!
Idag händer inte så mycket utan jag ska jobba till 19:30, trodde jag slutade 14😒😒

Men men, livet äger!

Ikväll så ska jag skriva ett långt inlägg om en sak jag stör mig på så mycket, så kika in då så kommer ni absolut inte gå härifrån med en positiv attityd, utan ni kommer vara lika sur som jag är just nu! Haha

Vi hörs sen

🔹ANTON🔹

Likes

Comments

Hej igen peoples!

Hittade massa gamma bilder från landet som jag saknar så mycket!
Ni vet säkert en gång när ni har besökt ett land eller en stad som fångat dig som människa, tänker ni inte bara på det hela tiden? How badly wouldn't you go back?
Jag tänker iallafall på ett land, det är Kambodja.

Kambodja för mig var ett land med mycket kultur, mycket att se och mycket underbara människor som jag saknar varje dag.
För ett är sedan så fick vi ett godkännande från vår praktikplats vi sökte genom vår skola. De sa ja!!
Hur fantastiskt var det inte att få sätta sig på ett 23 timmars flyg till andra sidan jorden?
För mig var det underbart.

Resan varade i en månad, hur mycket var jag, Moa och Jenny inte med om på denna resa? Vi bada mitt ute i havet, vi närvarade på ett Kambodjanskt bröllop, vi festade regelbundet på samma kroger, vi jagade ödlor (vi blev även attackerade), blev erbjudna att köpa marijuana när vi joggade, vi shoppade för FÖR mycket pengar, åkte buss i över 25 timmar sammanlagt, blev matförgiftade ett antal gånger, rökte lite för mycket cigaretter, strulade med killar över hela världen( inklusive en prosituerad), vi blev jagade av ett barn som hatade oss, tatuerade oss och många andra saker som gjorde denna resa till något underbart!

Jag ska tillbaka till mina vänner där nere, tänker på dem varje dag!

Här kommer lite bilder, rekommenderar att om ni ska åka ner till Kambodja så ta med er resorb, solkräm och speciellt magtabletter.

Godnatt och Haade

🔹ANTON🔹

Likes

Comments