Julen är över och all mellandagsrea är i full gång. Jag och Erik tog oss en tur in till Emporia och satan så mycket människor det var överallt. Fick med mig endel plagg hem i alla fall, hittade en extremt snygg jacka också men den var aningen dyr så frågan är ifall det är värt det eller om jag ska spara pengarna för åker ju till London efter nyår men shopping är ju alltid kul och spendera pengar är inte ett dugg svårt för lilla Anton, lär säkert klicka hem något ifrån internet också..ja det återstå att se

Trots all folkmassa var det en riktigt trevlig dag med Erik, en av världens finaste människor det där, wow!! Han får stå för bilden idag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder " alla firar jul olika" 

det är något jag tycker alla ska inse. Fått så många frågor om vad jag fick i julklapp osv nu på ask mm. Och ja, självklart får man undra och man får svara på det men min åsikt och mina tankar kring det säger att; vad spelar det för roll??? Spela roll om jag fick en chokladask eller en ny iphone 6s. 
Hela julafton och dagarna därefter är my story och instagram spammat med bilder på en iPhonelåda eller på nytt dyrt smink. JAG FÖRSTÅR, jag förstår att folk vill dela med sig av vad man fått. Jag kanske också gör det någon gång men menar att jul kan vara känsligt. 
Alla har inte en familj att fira jul tillsammans med, alla har inte en kärleksfull släkt som man tillsammans med sitter och tittar på Kalle Anka och äter god julmat. 
Endel får TYVÄRR se på när deras föräldrar super sig fulla och däckar redan vid julmaten, endel har inga föräldrar alls att fira med
Ekonomin kanske inte är den bästa i alla familjer så man kan köpa dyra julklappar till alla. Tror inte det är många som tänker att det är tanken som räknas, inte hur mycket pengar man fick eller hur många paket man fick öppna. Är du en person som har det gott ställt, sänd då en extra tanke till dem som faktiskt inte har det. 

Jul är en fin och mysig högtid då man skall umgås tycker jag. Julklappar och sådant är egentligen bara en bonus men det är något som nästan alla växt upp med och har varje år vilket jag är helt med på för min familj och släkt köper också julklappar till varandra, ibland för onödigt höga summor pengar och ibland för mer rimliga summor men alla blir lika glada oavsett för vad man får. 

Nu är julafton över för i år, endel kanske fortsätter firar i några dagar framöver ( det ska jag ) men för er som lagt ner hela 'skiten' för denna gång; hoppas du haft en jättefin och trevlig jul. 
Kärlek till alla där ute.

Likes

Comments

Hej och förlåt för mitt extremt dåliga bloggande men mitt liv är som en ren berg- och dalbana och har mått skit rent ut sagt den senaste tiden. Därför har bloggen hamnat lite åt sidan men tänkte bara berätta att det kommer bli ändring på det, jag ska förbättra mig.

Ha de bra och ta hand om varandra!!

Likes

Comments

God kväll på er, hoppas ni haft en bra dag!! Själv tillbringade jag kvällen framför dataskärmen och hemsidan CareOfCarl.com och satan så snygga kläder det finns. Vill ha allt allt allt men slängde ihop ett litet collage med några favoriter som jag verkligen ska försöka spara till.

Vill också klargöra att det absolut inte är viktigt att ha märkeskläder men det är den stilen jag har och kläder/mode är ett stort intresse, sen om du väljer mer budgetvänliga plagg så absolut, det är minst lika snyggt!

Likes

Comments

Andra dagen på höstlovet spenderades tillsammans med en mycket saknad vän så det var riktigt skoj att träffa honom igen. Inser att jag blivit så dålig på att träffa folk nu för tiden men men. Hoppas ni också haft en superbra dag!!

Ha det bäst och ta hand om varandra där ute

Likes

Comments

(skriver ifrån mina egna tankar och erfarenheter nu så tycker du inte lika som mig, fine, alla får tycka olika)

Ett ämne, en grej som blivit extremt stort i hela världen är just detta med sexuell läggning. Det är fördomar hit och dit, det finns normer som säger vad man får och inte får, vad man ska och inte ska. Alltså va? Det är sjukt, det är 2015 (!!!!) nu och jag kan inte vara ensam om att tycka att kan inte alla bara acceptera alla precis så som dom är? Oavsett kön, sexuell läggning eller hudfärg. Tycker det är en självklarhet att alla människor i världen ska få älska precis vem eller vad den vill.

Är du homo/hetero/bi/queer/androgyn/transsexuell eller vad du än är så är du lika bra ändå. I och med att de flesta ser alla från början som heterosexuella blir det ibland, för vissa en jättestor grej att komma ut. Utgår alla andra från att man är hetero och pratar om det kan man ju lätt känna sig osynlig eller annorlunda om man faktiskt känner eller vet att man 'tillhör' någon annan sexualitet, det gjorde jag innan jag kom ut som bisexuell.( Tror vi tar min "komma ut historia" någon annan gång i ett annat inlägg för det kommer bli för långt annars ) Egentligen borde man inte behöva komma ut, vi lever på 2000- talet och inte på stenåldern så det ska inte behöva vara något man 'ska' göra för att folk ska behöva veta vem eller vilka man attraheras av. Det är väl bara att alla accepterar all sorts kärlek?

Det handlar om dina och mina rättigheter, att få tycka om precis vem vi vill, att få ha sex med vem vi vill, att få kyssas med någon av samma kön offentligt utan att det ska bli en sådan stor grej. Alla har rätt till just det men kan alla bara acceptera det? Ser inte vart problemet ligger? Liksom hur kunde det störa ****** så mycket att jag var bisexuell så han kände tvånget att lämna mig? Jag har alltid varit samma Anton bara att efter jag kom ut blev jag bara mig själv fullt ut men har alltid vart samma kompis till mina vänner eller samma son till mina föräldrar. Lika så du.

Ska försöka hålla mig ifrån historien om min 'resa' i detta inlägg och faktiskt släppa in alla för oavsett om du är hetero/homo/bi/pansexuell/transsexuell/asexuell/queer eller vad du nu anser dig vara eller icke vara så är du fantastiskt fin och bra. Vet du inte vilket sexualitet du tillhör är det ju absolut inget fel, så länge du vet vad du blir lycklig av så behövs inget fack med någon sexuell läggning som rubrik

Jag har många gånger känt känslan att det är fel på mig, det är fel av mig att gilla båda könen men nej nej nej. Det är denna hemska norm som tog över fjortonåriga mig och gjorde mig hemskt förvirrad. Hur säker jag än var på att jag är bisexuell så gjorde jag allt för att intala mig själv att det var fel och jag måste tycka om endast tjejer men NEJ, det är fel, att känna den känslan är fel. Det är absolut inget fel med att gilla samma kön, det är inget fel att gilla båda, det är inget fel med att inte veta. Vill att alla där ute som kanske vill komma ut eller ska komma ut, eller du som kanske precis kommit ut ska känna att det faktiskt är okej att känna det du känner, låt aldrig någon någonsin få styra över dina känslor och absolut inte över kärleken.

Detta kan nog ha blivit en väldigt rörig text men det var svårare än jag trodde att få ner detta viktiga ämne i text.

Men du där ute, oavsett vad du har som kön, oavsett vilken läggning du har, oavsett vad eller vem du gillar så är du unik. Utan dig vore inte världen densamma. & viktigast av allt, all kärlek är bra kärlek.

som ni ser nedanför på de 3 små texterna, ändra aldrig på dig för någon annans skull och var alltid dig själv oavsett vad alla andra tycker och tänker om dig.

Har ni några frågor finns jag på ask-antonbjorkstrom

Kik- antonbjorkstrom

Mail- antonbjorks@hotmail.com

Ta hand om varandra så hörs vi.

Likes

Comments

Hej, wow vad konstigt detta känns!! Tanken att skaffa en blogg har slagit mig flera gånger och äntligen tog jag tag i det. Har länge funderat på detta men är ännu inte helt hundra på att detta är min grej. Jag kände att eftersom jag är en kille som har en hel del tankar och åsikter kring saker som dels berör samhället i helhet men också saker som berör tonåringar som mig exempelvis.

Kan börja med att berätta litegrann om mig själv - ja som ni kanske sett så är mitt namn Anton Björkström, är en bisexuell kille på 17 år. På fritiden umgås jag med vänner och lirar fotboll. Har nog ändå ett rätt typiskt tonårsliv, dock har inte mitt liv varit en dans på rosor..det är sällan en persons liv alltid är toppen, vilket jag är fullt medveten om, men apropå min läggning har det vart en ren berg- och dalbana, fått motstå en hel del hat både i verkligheten och genom nätet. Mer om min historia kring min läggning kommer ni få läsa om framöver, i och med att det faktiskt är en stor del av mitt liv. Vissa har ju ett mål inom sitt bloggande eller liknande då de kanske precis startat en blogg men tror faktiskt jag inte har det, eller jo.. Det enda jag strävar efter egentligen är att alla ska må bra, att alla ska bli accepterade precis så som dom är utan att behöva känna att jag behöver vara någon jag egentligen inte är.

Detta var lite om mig, har ni frågor kan ni kontakta mig via;

Mail- antonbjorks@hotmail.com

Kik- antonbjorkstrom

Ask- ask.fm/antonbjorkstrom 

Ni finner mig även på;

Instagram- antonbjorkstrom

Snapchat- antonbjorks

Likes

Comments