Det här gillar vi. Allting värkar just nu gå min väg, mycket intressant och väldigt trevligt. Jobb, blivande flytt i mars :)

ROLIG utekväll i lördags med väldigt trevligt folk. Dock hadde jag tydligen väldiga problem att välja på vilka jag skulle vara med, men det började med en chillförfest hos Ekström med Linda för att sen bege oss iväg i ett snöklätt och en del snubblande till BLVD, och det var inte av alkohol utan mer vädret.

Sen så träffa jag den underbara Nathalie jag sa hej till på chez amis, för att sen bege mig tillbaka till blvd med Amanda och hennes klasskamrater som inte riktigt kan geografin i göteborg kan man väl minst sagt säga. och efter det så ringde min underbara vän Sara och sa att jag skulle med till Viktoria, vilket jag gjorde mer än gärna, eftersom jag inte har träffat Sara på ett bra tag. Vilket ledde till att vi drack gott vin och en del drinkar där. Sen så var tanken att jag skulle bege mig hemmåt, vilket dock inte blev av för att min underbara frisör Maria slog en signal och ville att jag skulle bege mig till Parklane vilket blev nästa anhalt på min kväll. Där var det faktiskt roligt för en gångsskull, Viktor är alltid lika galen och greken ska vi inte ens tala om. Men tack för en underbar kväll med alldeles för mycket alkohol haha.

puss o kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments