Jag vet inte alls vart jag ska börja någonstans. Just nu är mina känslor blandade och det har hänt så pass mycket på sistonde så jag vet inte ens om det går att börja på någon bra rot. Men jag kan börja berätta lite om mig själv och vad denna blogg kommer innehålla.

Jag tänker då inte berätta så mycket om mig eftersom att detta ska vara en identitetslös blogg, en av anledningarna jag heter Ansiktslös på denna blogg. Jag är en person på 17 år som lever i ett liv som är svårt att leva i, för mig helt otänkbar. Jag bor inte hos någon av mina föräldrar & jag bor heller inte på något fosterhem. Jag bor hos min partner och hens familj. Många kanske tycker att det låter hur skönt och underbart som helst. Det var det. Men nu vet jag knappt själv vad som har hänt då jag känner mig förnedrad, utkollad och stämplad. Det kommer vi komma till senare i bloggen. Jag kanske ska berätta lite mer om mig så det gör jag. Jag är en person som inte klarar en dag utan mina cigaretter eller min powerking. Jag älskar att teckna och uttrycka mina känslor i konst och poesi.

Det jag också vill säga med denna blogg är att alla som känner att dom har en dålig dag eller en bra dag, oavsett vem du är så får du släppa av några tunga stenar från dina axlar och lägga dom här i en kommentar så kan man hjälpa varandra ur denna mörka värld. (Nedtryckande kommentarer mot andra individer kommer tas bort)

Känn er fria

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments