Hudvård kan ta tillbaka plats i vardagliga Hustle-jäkt. Detta ger en möjlighet att kemikalie-lastad kosmetika, stress och olämpliga matvanor för att attackera och rycka av hudens naturliga lyster och lyster. Eftersom livsstil och hudvård bidrar mycket inte bara till ditt utseende men också hur du känner för dig själv, måste du ta hand om det.

Det finns oändliga skönhets tidningar som lockar dig till kosmetika, men då är du aldrig säker på kosmetika. Kvar i ett tillstånd av förvirring, naturläkemedel och praxis verkar vara en sista utväg. Naturläkemedel är mycket effektiva och kan ge dig glödande och vackert ansikte. Här är en naturlig skönhets guide (naturliga skönhetstips för ansiktet) för dig att få den glöden tillbaka på ditt ansikte.


Beauty Tips för Fresh & glödande ansikte 1: Rengör, tona och återfukta dagligen

Tumregeln för felfri glödande ansiktshud är fortfarande en regelbunden rengöring, toning och återfuktande rutin. När det gäller rengöring, rosenvatten är det bästa cleasing agent. Ta bomull, badda den med rosenvatten och applicera den i ansiktet för att känna fräsch och ren omedelbart. Rengöring ansiktet två gånger om dagen kommer att förhindra breakout av finnar. Gör alltid det till en vana att följa din renande rutin genom toning. Tulsi Water är en stor närande toner och du kan använda den med en bit bomull. Nu, göra en blandning av lök saft, Multani mitti och honung. Använd denna som en naturlig fuktighetskräm för att få tillbaka fräschör och lyster på ditt ansikte. Använd detta för achiving ett glödande ansikte.


skönhetstips för ansiktet


Naturliga skönhet tips 2: Använd limejuice som en skrubb

Blanda lime juice med sötmandelolja och havssalt. Använd dina fingrar eller en Ansiktsbehandling Stockholm och applicera den på ditt ansikte i en cirkulär rörelse. Denna naturliga skrubb tar bort döda celler från ditt ansikte och ger en strålande lyster. Lime Peel också hjälpmedel i blekning ärr och finne märken från ansiktet.


Skönhet tips för Face 3: Använd besan (gram mjöl) för att bli av Tan

För att behandla solbränna, kan du tillämpa en blandning av en sked besan (gram mjöl) och två msk ostmassa i ansiktet. Låt den torka i en halvtimme och skölj av med kallt vatten. Denna ansiktsmask är ett bra hjälpmedel för att göra din hy klar, mjuk och glödande naturligt. För känslig hy, blanda ostmassa med denna blandning och rengör solgarvade huden med pastan.

Skönhet tips för Soft Skin 4: gurka-en underbar skönhet stöd

Om du vill ha en glad hud, då gurka är svaret. Du kan förbättra din hy genom att tillämpa en pasta av gurka blandat med obehandlad mjölk. Det kommer att ta 15 minuter för gurka saft att sippra in i huden sedan tvätta bort med färskt vatten. Den hjälper även till att lugna och mjukgöra din hy.


Skönhetstips för ljusare hy 5: tomat-en antioxidant Power Blast

Tomater är stora antioxidanter. För rynkor-fri hud, mosa två stora tomater och tillämpa den jämnt i ansiktet. Skölj av efter 20 minuter med kallt vatten. För att göra en pasta, Använd en dag gammal ostmassa och blanda med en tomat massa. Applicera denna ansikts förpackning dagligen på morgonen för att visa en ljusare och gnistrande fräsch hy för vackert ansikte.


Tomat för glödande hud


Skönhetstips 6: behandla fet hy med tomater


Tomater är bra för huden eftersom de har kyla och sammandragande egenskaper. Dess naturligt sura, så det hjälper balans huden och bli av med överdriven olja. Jämnt applicera tomat massa på ditt ansikte. Låt den torka i 15 minuter och tvätta ansiktet med varmt vatten för naturligt glödande ansikte.


Skönhet tips för att ta bort pormaskar 7: Använd gurka och citron för att ta bort blemmor

För att naturligt ta bort pormaskar och har en rättvisare hud, förbereda en pasta med lika mängder gurka juice och citronsaft. Applicera denna pasta på ansikte och halsinnan du tar bad. Låt huden absorbera den i minst tio minuter. Vid regelbunden användning kommer du att märka mindre pormaskar och en rättvisare hudton.


Skönhetstips för fräscht livfullt ansikte 8: naturligt ansikts paket för torr hy

Om du har torr och grov hud i ansiktet, förbereda en pasta av samma mängd mosad melon, pumpa, gurka och vattenmelon. Blanda blandningen med mjölk grädde och applicera den på ditt ansikte. Låt pastan torka i en timme och skölj den med vanligt vatten. Den lyfter bort den torra huden och ger en fräsch livfull look till din hy.


Naturlig skönhet tips för glödande ansikte 9: Hur att stänga porerna naturligt

Skiva ett äpple i tunna skivor. Placera dessa i ansiktet och låt verka i 15 minuter. Dessa suga upp den extra oljan och hjälper till att stänga porerna. Du kan även göra pasta av äpple Peel, honung, vinäger, och en skvätt Multani mitti. Applicera i 30 minuter och skölj av med rosenvatten. Din hy kommer synbart att strama åt och kommer att utveckla en hälsosam, strålande lyster.


Likes

Comments