Hej med jer!

Her på bloggen har vi tænkt os, at starte en serie omkring et af de vigtigste emner i modeverden, nemlig sko! Man kan aldrig få nok af sko - eller er det bare os? Det kan dog sommetider være svært at finde lige det par sko, som man har i tankerne til et bestemt outfit. Derfor har vi sadlet om! Vi har ændret taktik og lader skoene bestemme hvad for noget tøj vi tager på.

Til at fuldende outfittet inden man går ud af døren, er skoene et must. Derfor kan det godt være at vi har lidt for mange sko - vil nogen måske påstå :). Vores glæde til sko kunne vi derfor godt tænke os, at dele med jer. Serien her på bloggen vil derfor blive kaldt for "Et par sko", hvor vi i hvert afsnit skriver om et par nye sko.

Disse navy-blå loafers er i ruskind og er fra Billi Bi . Deres gulddetaljer og runde snude gør, at skoene har et meget elegant og tidløst udtryk. Til at komplimentere skoene har vi sammensat dem med et par mermaid-inspireret bukser fra Zara. Dog kunne vi ikke finde et link til bukserne, men vi fandt nogle lignende bukser fra Mango. Bukser giver plads til skoene, uden at være helt basic. Loafersne blev en del af samlingen i november i 2017 og pga af det kolde vejr her i Danmark, har de indtil nu kun været brugt til indendørs brug. Vi glæder os derfor til at det skønne forår forhåbenligt snart kommer!

Det var alt for nu.

//ses

Likes

Comments

I dag er dagen, hvor vi bag Ansigtsblind udvider vores medie og begynder at blogge. I vores første post her på bloggen kunne vi godt tænke os, at bryde isen og byde jer, som skulle have lyst til at følge med, en varm velkomst. På godt dansk; halløj! Hvor bliver det spændende og ikke mindst udfordrende at påbegynde dette nye kapitel.

Her på bloggen vil vi gerne inspirere med billeder og vores tanker omkring livstil og mode. Ovenfor kan i se et lille udklip af vores Instagram, Ansigtsblind. Udover mode og livstil er der ikke nogle fastlagte indlæg eller kategorier, derfor kan alt ske og vi vil se hvor det her fører os hen.

//Ses

Likes

Comments