UPEA "GRAFFITTI" SEINÄMAALAUSNÄYTTELY VILLASTA JA HAMPUSTA ISOT SUOSITUKSET!

Tänään pidimme tytön kanssa vapaan eskarista, ja kyllä tiedän se ei kai ole niin sallittua, ja hyväksyttyä. EI KIINNOSTA! Tyttö on kehittynyt hyvin, osaa lukea, laskea, piirtää, maalata, omaa upean mielikuvituksen ja kekseliäisyyden ja sosiaaliset taidot. Tänään halusin sivistää lapsiani taidenäyttelyillä. Meidän piti lähteä jo aamulla, mutta emme osanneet päättää menemmekö me Pekka Töpöhäntä näyttelyyn/Kiasmaan vai mihin, kotiin piti kuitenkin tulla iltapäiväksi sillä minulle tuli asiakas, ja poikani pääsi koulusta.

Koen, että yhteiskunta menee vikaan tässä, kun minulla on VAPAATA, niin minkä HELVETIN TAKIA EN VOISI NAUTTIA LAATU AIKAA TYTTÄRENI KANSSA KUN NORMAALI ARKENA SITÄ ON VAIN 3H?

Ps. Vaikka lapsi ei olisi esikoulussa, en usko, että se niin paljon painaa ekalla luokalla, kuitenkin uskon, että perheissä: leikitään, lasketaan, piirretään, maalataan ja askarrellaa, ja opetellaan lukemaan joka tapauksessa.Loppuen lopuksi huomaan, että on ruoka-aika, tyttö kiukuttelee koska haluaa lähteä, eikä syödä, MUTTA ME AIKUISETHAN TIEDÄMME MITÄ KÄY JOS 6-VUOTIAS EI SAA RUOKAANSA AJOISSA. Päädyimme Artsiin, eli Myyrmäkeen, sieltä olisimme lähteneet Pekka Töpöhäntä näyttelyyn, mutta se menee kiinni klo 17 joten emme olisi ehtineet, sillä se on keskustassa.!

Vantaan taidemuseo Artsissa on tällä hetkellä seinämaalausnäyttely 80 päivää.

80 PÄIVÄÄ

SEINÄMAALAUSNÄYTTELY 22.2.-12.5.2019

Kevään 2019 Vantaan taidemuseon näyttely on nimeltään 80 päivää. Taiteilijat ovat maalanneet teokset suoraan taidemuseon näyttelytilan seinille. Näyttelyn isoja teemoja ovat katoavaisuus ja ohikiitävyys,
sillä teokset ovat olemassa vain hetken: ne syntyivät helmikuussa ja tuhoutuvat toukokuussa,
kun ne maalataan peittoon uuden näyttelyn tieltä. Teokset ovat olemassa siis 80 päivää.
Näyttelyn on kuratoinut kuvataiteilija Jani Leinonen.

80 päivää -näyttelyn kaikki taiteilijat tulevat maalauksen erilaisista traditioista. Taiteilijat ovat Warda Ahmed, Maarit Hedman, Riikka Hyvönen, Niina Mantsinen, Mari Rantanen, Rives, Sampsa, Vidha Saumya, Speek, Anne Tompuri, Marianna Uutinen ja Janne Wiljakainen.

Näyttelyssä on esillä myös dokumentaatiota teosten syntyprosesseista, jotka ovat olleet kiinnostavia ja erilaisia: yksi taiteilija on nopea, toinen hidas, maalaaminen on rauhallista ja siisti tai ronskia ja fyysistä.

Merkittävä osa museon näyttelytilasta on varattu seinämaalaustyöpajoihin osallistuvien käyttöön. Työpajat on suunnattu eri ikäisille osallistujille päiväkoti-ikäisistä lukiolaisiin. Levytetty seinäpinta tulee täyttymään yli neljänkymmenen ryhmän voimin tehdyistä seinämaalauksista ja -teksteistä. Samoin kuin itse näyttelyssä, teokset ovat tilapäisiä ja peittyvät osin tai kokonaan aina seuraavan ryhmän tullessa työskentelemään. Myös työpajojen tuloksiin on mahdollista tutustua näyttelyn yhteydessä.

Näyttelyn yhteistyökumppanina toimivat Dripit.fi ja Tikkurila Oyj.

Teksti otettu suoraan heidän sivuilta, mene ihmeessä tutkimaan tästä lisää.


Näyttely alkoi tästä, aulassa oli kaikkea pientä myytäävää, kortteja, kahvia, lehtisiä yms. Takit jätimme naulakkoon ja aloitimme matkamme!

Pidin todella paljon graffitti tyylisistä töistä, jotka olivat muistaakseni tehty villasta ja hampusta kuten Fuck your Style tuossa. Harmiksenii en tajunnut ottaa kuvia myös tekijöistä.

Tässä näitä graffittitöitä. tyttöni kutsui niitä matoiksi.

Tässä oli vain yksi osa. Seuraavaan mentäessä sieltä löytyi myös työpaja, ja mikäli vointini kohenee mennään sinne lauantaina. Tässä muutamia kuvia työpajasta, siellä voi käydä koulut, päiväkodit sekä yksittäishenkilötkin.

Käsitin ensiksi, että tämän työn oli tehnyt sokea henkilö, mutta en ole enään varma sillä poikani sanoi että videossa näkyi kuinka moni ihminen oli maalannut tätä.

Poikani pyysi ottamaan kuvan hänestä, ja sitten sanoi, kuvan nimihän voisi olla: Light in the dark ❤ Voi mun rakas!

Semmonen näyttely! Suosittelen tosissaan kaikille, itselleni tarttui mukaan kahvia myös, koska kahvin rakastajana, EI TUO KUULOSTAA VÄÄRÄLTÄ, kahvin ystävänä ajattelin, että voin tosissaan tukea taidetta ja nauttia samalla hyvästä kahvista!

Tästä lähdettiin lasten kanssa syömään ja kirppikselläkin ehdin käväsemään. Huomenna siis lisää kirppis löydöistä, JA TÄLLÄ KERTAA TOSISSAAN TEIN UPEITA LÖYTÖJÄ!

Sovittiin lasten kanssa et yritettäisiin nyt joka viikko käydä jossain näyttelyssä. Seuraavan kerran vaikka sitten Pekka Töpöhäntä näyttelyyn, sitten Kiasman, sinne oonkin jo tovin himoinnut! Tosissaan tämä näyttely oli todella jees, sekä ilmainen, joten ilman rahaakin pääsee nauttimaan kyllä taiteesta. Työpaja maksaa 3€

Onkos kukaan muu käynyt?

xxxAnriDaniela

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasu
Jasu,
Uu vaikuttaa super siistiltä, just muutan Vantaalle nii pitää käydä tsekkaa! Ihana postaus!💜jasukuvaa.blogspot.com/
ANRIDANIELA
ANRIDANIELA,
Tervetuloa tänne! ja kiitos ❤️nouw.com/anridaniela
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229