TYÖHUONEEN UUSI ILME&ALEKOODI/THE NEW LOOK IN MY STUDY&DISCOUNT CODE

Kaupallinen yhteistyö/Commercial colleboration

Tosissaan n. vuosi sitten siirsin liikkeen kotiin ,kun romahdin totaalisesti, ja burn out iski kunnolla päin kasvoja! Siirsin liikkeen tavarat kotiin, ja lähdin lomalle. Sisustin huoneen, tai en niinkään sisustanut, vaan koitin änkeä huoneeseen tavarat. Aluksi huoneessa ei ollut järjestyksessä mikään, mutta otin vastaan asiakkaita. Edelleen vielä hetki sitten en ollut saanut kunnon ilmettä, kunnon sisustusta. Tuntui, että tavaraa pursui ikkunoista ja ovista.

Vihdoin sain vitriinit ja muut paikoilleen, huone vaikutti silti liian täyteen ahdetulta, mikä oli ahdistavaa. Kassa oli lattialla sillä, sille ei ollut tilaa pöydällä. Lopulta purin 2 vitriiniä. Ja laitoin kaiken "turhan pois". Kassa oli pöydällä. Jätin hius-, kasvo- ja ripsituotteet 2 vitriiniin, ja tuotteitakin vain esittelyyn ja loput olin varastoinut.

Koko aika oli silti tunne, että tavaraa on liikaa. Päätin, että otan vielä 2 vitriiniä pois. Niin, että huoneeseen ei jäänyt kuin peti, kynsipöytä ja hyllyt. Kassalaatikkokin oli lähtenyt, sillä nykyään minulla on maksupääte josta kuitti menee s.postiin.

So about year ago, I closed my salon, and moved it to my new home, when the burn out hit me down badly. I left to abroad straight away, and just tried to move salons stuff in one room. There wasn't any order in, but after my holiday I still took clients, even the room was disorder. Just a moment ago, the room wasn't ready still. I felt like there was coming stuff everywhere.

Finally I got vitrines placed, but still the room was too full. So I took two vitrines away. And I putted all the unnecessary away. I left there only hair, face and lash products in the remaining vitrines.

I still had the same feeling, too much stuff. I decided to take the 2 last vitrines away also, so there was only left, lashbed, nailtable, shelf. I don't have my cash register anymore so there is much more space also, now days I have machine, where the receipt goes straight away to clients email.

Sisustaminen on ihanaa, mutta välillä tuntuu, että siihen ei ole aikaa eikä rahaa. Mutta todella pienelläkin pudjetilla pääsee pitkälle. Kauniin sisustuksen saa luotua mm. julisteilla /tauluilla—> julisteet , kuten tällä kertaa tein.

Maltalla ollessani, ja sen jälkeen on minulle tapahtunut pieniä ihania asioita. Yksi niistä oli, että minuun otettiin yhteyttä Poster Storesta —> Poster Store ! on on ruotsalainen yritys, ja heidän kehykset ja julisteet ovat kuin luotu skadinaaviseen sisustukseen, heidän kehykset ovat korkealuokkaisIa, ja julisteita ympäri maailmaa eri taiteilijoilta!

Kaupalliset yhteistyöt luovat aina pientä epävarmuutta lukijoilta, kirjoittaako bloggaaja tosissaan hyvää heistä vai ainoastaan yhteistyön vuoksi: Herää kysymyksiä kuten:

Onko tuotteet oikeasti laadukkaita?

Onko tuotteet oikeasti hyviä?

Kauniita?

I love decorating, but sometimes I feel like I don't have time or money to that. But you can decorate your studies, your home really easily even though you don't have much money. You can create beautifuldeoration for example with posters/paintings. like I did.

When I was in Malta, lovely things started to happen to me, this was one of them: I was contact from Posterstore! Posterstore is swedish company, their posters and frames are like they are crated to scandinavian decoration, their frames are high quality and they have posters from all over the world, and from different artists.

Commerial colleborations are always making readers think that is the blogger serious, or is she writing like that because of the collaboration. It couses questions:

Are they really good?

Are they really good quality?

Beautiful?

Voin rehellisesti kertoa, että olin jo pidemmän aikaa, miettinyt, että tilaisin posterstorelta julisteita, HETI KUN TYÖHUONEENI SISUSTUS olisi valmis. Nyt kun huoneessa on julisteet minä rakastan työhuonettani tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Minulla on paljon sertifikaatteja, eri koulutuksista, ja nyt tilaankin sieltä kehyksiä lisää, sekä vielä muutamia kuvia!❤

Halusin, että työhuoneeni kuvastaisi itseäni, työtani, sekä kuitenkin sopisi rauhallisempiin hoitoihin, niinpä tilasinkin:

I can honestly say, that I have been thinking for a moment now that I will order from posterstore, STRAIGHT WAY THAT MY ROOM IS DONE. Now that I ordered these posters, I love my studies more than ever. I have also many certificates from lashtrainings, so I thought I ould order frames more and I think I order few posters also!❤

What I ordered:

Itse olen tykästynyt julisteihin ja kehyksiin niin paljon, että tilaan myös lasten huoneisiin, jotain sekä olohuoneeseen!

Kaikista parasta tässä hommassa kuitenkin on se, että saan teille lukijoille antaa 30% alennuksen!(EI KOSKE SELECTION JULISTEITA EIKÄ KEHYKSIÄ)

Alennus lasketaan normaalista hinnasta!

ALEKOODI:anridaniela30

Normaali hintaisenakaan tuotteet eivät ole pahanhintaisia, todellakin, suosittelen kurkkkaamaan kyseisen kaupan! Ja mikäli löytyy jotain mukavaa nappaa koodi ja lähde ostoksille!

Ehdottomia suosikkejani kaupan sivuilla on inspis kuvat, joista myös itse nappasin ideoita, käykää kurkkaa!

No mutta, mitäs te pidätte uudistetusta työhuoneen lookista, (varmaan vaikea sanoa kun vanhasta en löytänyt kuvia!) ASIAKKAAT OVAT AINAKIN TYKÄNNEET JA KEHUNEET KOVASTI!❤

I have really fell inlove with these posters, so I will be ordering more, to kidsroom, and to livingroom.

Best thing in this is, that I can give you 30% discount to posterstore (IT DOESN'T INCLUDE SELECCTION POSTERS OR FRAMES)

Disount is given from the normal price!

ALEKOODI:anridaniela30

Even when the products are normal price, I think the posters are not too expensive, and I really reommend to checck this store out! And if you find something nice, take the code and go shopping.

My favorite pics in the webstore are the inspiration pics, where I took few ideas also, go and check it out!

So waht do you like about my studies, or the new look? MY CLIENTS HAS LOVED IT AND COMPLIMENTED IT!

xxxAnriDaniela

Tykkää-merkinnät

Kommentit