SAAKO LAPSET/AIKUISET PUOLUSTAUTUA TARVITTAESSA?/DO ADULT/CHILDREN HAVE RIGHT TO PROTECT THEMSELF?

Tämä aihe sai alkunsa pojastani. Tai postaus. Hän oli 3 kertaa viime vuonna tappelussa, mutta koskaan, hän ei ole aloittanut, mutta kylläkin lopetti.

Kerran jalkapallossa poika kävi pojan päälle ja repi hiuksista. Tämä päätyi siihen, että poikani suuttui ja tappelu muuttui itkuksi,

Viimeinen kerta on kun poikani oli keinunut, eräs toinen poika oli tullut ja ravistellut keinuja, työntänyt pojan maahan ja potkinut poikaani, siitä poikani innostuneena oli sitten mätkässyt toista nyrkillä.

Tässä koulussa onneksi selvitettiin asia AINA PERINPOHJIN, eikä ainoastaan syytetty tappelun lopettajaa. Kuten edellisissä kouluissa rangaistus lankesi aina pojalleni, vaikka häntä olisi haukuttu, hakattu kepeillä yms.

Saako hän puolustaa itseänsä?

I got idea for this post from my son. He was 3 times in fights last year in school. He never started the fight but he always ended it.

One time when they were playing football, one boy started to pull his hair. My son got mad and the fight changed to crying.

Last time was when my son were in swing, one boy had started to pull the swing, pushed my son to the ground, kick him and what did my son do, ended the fight and hit him straight to the face.

In this school thank God they always solved whole thing, they just didn’t blame the one who ended the fight. In his last school he got always punishment, even if someone were bulling, calling names, and hitting him with sticks.

Is he allowed to defend himself?

Se miksi pohdin asiaa, ei ole pelkästään poikani takia! Vaan meidän kaikkien takia!

Mitä jos näin kävisi aikuiselle? Mitä jos yhtä äkkiä pelatessasi jalkapalloa, kaveri hyökkää kimppuusi? Pystytkö rehellisesti sanomaan, että juokset karkuun, tai jäät maahan?

Mitä jos baarissa mies kouraisee sinusta, mikä on jo rikos itsessään, mutta myös helvetin halventavaa! Ja vedät litsarilla! Mitä käy? Sinä saat syytteen ei sinua seksuaalisesti ahdistellut mies/nainen.

Mitäpä jos tulee murtovaras? Haluat puolustaa kotiasi tunkeilijoilta, mutta lain silmissä en voi. Minua poliisi kehoitti soittamaan poliisin ja menemään ulos!

Anteeksi mitä helvettiä?

Kun ihminen tulee pahoinpidellyksi/ raiskatuksi, jos minä vetäsen hyökkääjää sen herran kovaa, että ei siitä nouse, tai raiskaajan saan kukistettua niin, että hän ottaa vakavia vammoja, MITEN VOI OLLA ETTÄ MINÄ SAAN SYYTTEET!?

Eikö meillä ole oikeus puolustaa itseämme tai kotiamme?

MIKSI ME VAADIMME LAPSIAMME OTTAMAAN ISKUT VASTAAN, KUN ME AIKUISET EMME EDES SIIHEN PYSTY!?

Mitä ajatuksia tämä teksti herättää teissä?

The reason why I am wondering and writing about this, isn’t my son, it’s for all of us.

What if this would happen to adult person? You are playing football, and suddenly your friend artacks you. Can you seriously say that you would ran away, or that you would just stay down.

What if somebody would assult you on the bar jy grabbing you from your ass or brests, what if you would slap him/her. Did you know you would get punishment in court, not the person who sexually assulted you.

If youhome came buglar, did you know, you can’t defend you home? I asked this from the police and their advice were to run outside and call police.

What the hell?

If you are attacked or some one tries to rape you, and you beat the shot out of him/ her and save yourself, you get punishment also! How can it be?

Don’t we have right to defend ourselves and our homes?

WHY DO WE DEMAND OUR KIDS TO TAKE THE BEATING, WHEN EVEN WE CAN’T DO IT?

How does this post make you feel? Think?

xxxAnriDaniela

Tykkää-merkinnät

Kommentit